perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 mě se docela líbilo..... no já nevím, že to tak se všechno kurví. já teď řeším pořád trable v práci.. jako práce je to jo zaplať pánbůh za to, ale je to pořád takové o ničem zakázky na půl dne člověk si toho moc nevydělá co vydělá dá do bydlení a jídla a nic mu nezbude jako bokem na zábavu, kino, atd... ale říkám člověk se musí snažit sezením na zadnici doma to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 'Dakie' : čáu.Ted jsem Ti napsal SZ ohledně té Nokie 5800 nazdar Romčo ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Ahoj Rome, četl sem, díky! Je to pro bráchu, tak mu dám vědět perníkář: podnikáš co? to je v dnešní době těžkej chleba! brácha taky podniká, viz. můj podpis - autodoprava.. teď přes zimu kšefty nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 'perníkář' : čáu! Zdravím Tě! Tak co v práci? Rozjelo se to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 du hodit vanu na záda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 čéče vůbec děs běs hrůza.. zakázky třeba montáž demontáž zednická 11m což je ve dvanáct hotové hovno peníze.. nevím co se děje.... Dakie: čéče nepodikám ještě néé.. a nevím jestli do toho vůbec půjdu. zatím jsem jako zaměstnanec kolega už podniká jezdím s ním jako s parťákem já jsem ještě zaměstnanec a říkám děs... no jako celý týden už v práci ale jak řikám nic moc kšefty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 U nás v bytovce se tento rok maji vyměnovat okna.Děláte i po Hradci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 du hodit vanu na záda jestli se jdeš koupat tak se neutop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 U nás v bytovce se tento rok maji vyměnovat okna.Děláte i po Hradci? pro nás nebude problém.. jezdíme celou ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 A nabídky a rozpočty děláš Ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ne ne ne ale můžu ti dát kontakt a tam ti udělají vše... čili pan Ondrák 608619606. Řekni že jsi od Lukáše Turynskýho a že máš zájem o to nacenit to a to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 jestli se jdeš koupat tak se neutop měl sem to v plánu, ale v koupelně je nějak kosa tak sem si zatopil a zkusim to za půl hodky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 OK.Díky.Má se na to dělat výběr či co tak uvidíme jak to dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 měl sem to v plánu, ale v koupelně je nějak kosa tak sem si zatopil a zkusim to za půl hodky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Dnes je učást v hospůdce je nějaká slabá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 no, to není moc vtipný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 OK.Díky.Má se na to dělat výběr či co tak uvidíme jak to dopadne. Rome víš.... v tom jsou hrozné šmela... firmy se předbíhají a lidem které je na tu zakázku dotlačí tak jim z celkové ceny zakázky nějaké zajímavé procento přiteče do kapsy.. tak to chodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 no, to není moc vtipný to já vím.. to určitě není moc vtipný... to ti pak nastydne nástroj a je vymalováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 jj, tak to chodí bohužel všude úplatky, úplatky, úplatky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 to já vím.. to určitě není moc vtipný... to ti pak nastydne nástroj a je vymalováno čoveče, lepší chladit, než zahřívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Dnes je učást v hospůdce je nějaká slabá no jo, kde jsou všici...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 V reálné hospůdce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 čoveče, lepší chladit, než zahřívat no jak kdy si myslím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 V reálné hospůdce? taky bych něco dal, mám slinu.. no jak kdy si myslím.... já tomu nerozumím, já dělám do včel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 V reálné hospůdce? v pondělí večer?? to spíše asi někde u bedny se zotavují po pondělním dni a nabírají síli na zbytek týdne... já jsem chtěl jít na kolo dnes ale nějak se na večer zhnusilo počasí tak snad zítra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.