Březen 9, 200916 r mě se docela líbilo..... no já nevím, že to tak se všechno kurví. já teď řeším pořád trable v práci.. jako práce je to jo zaplať pánbůh za to, ale je to pořád takové o ničem zakázky na půl dne člověk si toho moc nevydělá co vydělá dá do bydlení a jídla a nic mu nezbude jako bokem na zábavu, kino, atd... ale říkám člověk se musí snažit sezením na zadnici doma to nejde
Březen 9, 200916 r Ahoj Rome, četl sem, díky! Je to pro bráchu, tak mu dám vědět perníkář: podnikáš co? to je v dnešní době těžkej chleba! brácha taky podniká, viz. můj podpis - autodoprava.. teď přes zimu kšefty nic moc
Březen 9, 200916 r čéče vůbec děs běs hrůza.. zakázky třeba montáž demontáž zednická 11m což je ve dvanáct hotové hovno peníze.. nevím co se děje.... Dakie: čéče nepodikám ještě néé.. a nevím jestli do toho vůbec půjdu. zatím jsem jako zaměstnanec kolega už podniká jezdím s ním jako s parťákem já jsem ještě zaměstnanec a říkám děs... no jako celý týden už v práci ale jak řikám nic moc kšefty
Březen 9, 200916 r U nás v bytovce se tento rok maji vyměnovat okna.Děláte i po Hradci? pro nás nebude problém.. jezdíme celou ČR
Březen 9, 200916 r ne ne ne ale můžu ti dát kontakt a tam ti udělají vše... čili pan Ondrák 608619606. Řekni že jsi od Lukáše Turynskýho a že máš zájem o to nacenit to a to
Březen 9, 200916 r jestli se jdeš koupat tak se neutop měl sem to v plánu, ale v koupelně je nějak kosa tak sem si zatopil a zkusim to za půl hodky
Březen 9, 200916 r měl sem to v plánu, ale v koupelně je nějak kosa tak sem si zatopil a zkusim to za půl hodky
Březen 9, 200916 r OK.Díky.Má se na to dělat výběr či co tak uvidíme jak to dopadne. Rome víš.... v tom jsou hrozné šmela... firmy se předbíhají a lidem které je na tu zakázku dotlačí tak jim z celkové ceny zakázky nějaké zajímavé procento přiteče do kapsy.. tak to chodí
Březen 9, 200916 r no, to není moc vtipný to já vím.. to určitě není moc vtipný... to ti pak nastydne nástroj a je vymalováno
Březen 9, 200916 r to já vím.. to určitě není moc vtipný... to ti pak nastydne nástroj a je vymalováno čoveče, lepší chladit, než zahřívat
Březen 9, 200916 r V reálné hospůdce? taky bych něco dal, mám slinu.. no jak kdy si myslím.... já tomu nerozumím, já dělám do včel
Březen 9, 200916 r V reálné hospůdce? v pondělí večer?? to spíše asi někde u bedny se zotavují po pondělním dni a nabírají síli na zbytek týdne... já jsem chtěl jít na kolo dnes ale nějak se na večer zhnusilo počasí tak snad zítra...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.