Březen 9, 200916 r já tomu nerozumím, já dělám do včel tak teď jsem se do toho nějak zamotal já mluvím o koze a ty o voze :smich:
Březen 9, 200916 r Já jsem skromnej...mě by stačila zmrzka z Mekače s karamelem já mám rád tu s lentilakama
Březen 9, 200916 r Já jsem skromnej...mě by stačila zmrzka z Mekače s karamelem hmmm, já bych dal zelenou asi moc poslouchám Tři sestry já tomu nerozumím, já dělám do včel tak teď jsem se do toho nějak zamotal já mluvím o koze a ty o voze nn, neznáš Tři sestry - Máš ho malýho nezoufej, strč do úlu zabouchej
Březen 9, 200916 r hmmm, já bych dal zelenou asi moc poslouchám Tři sestry nn, neznáš Tři sestry - Máš ho malýho nezoufej, strč do úlu zabouchej čéče popravdě neznám, Tři Sestry poslouchám,ale tohle neznám....
Březen 9, 200916 r čéče popravdě neznám, Tři Sestry poslouchám,ale tohle neznám.... to je chyba, jeden z nejlepších songů ale z kterýho alba je, to ti nepovím..
Březen 9, 200916 r Tři sestry byli v sobotu na plese Černé hory taková dobrá muzika tam nesmí chybět!
Březen 9, 200916 r Ahoj Jero! Jak se vede? Cao ,Ale jo pradicka,,dneska se vse co jsem potreboval stihlo a dodelalo.Takze parada ... Autaky jsem taky poradne protahl tak muzu jit spokojene spat ) ... Romane & pernikáři Zdar Upraveno Březen 9, 200916 r od Jero
Březen 9, 200916 r to je chyba, jeden z nejlepších songů ale z kterýho alba je, to ti nepovím.. kouknu na net najdu si to
Březen 9, 200916 r kouknu na net najdu si to jj, ani nevím jak se ten song pořádně jmenuje, na názvy nejsem zrovna dobrej
Březen 9, 200916 r jj, ani nevím jak se ten song pořádně jmenuje, na názvy nejsem zrovna dobrej Je to Vosa - Tři sestry
Březen 9, 200916 r ty jezdíš oběma, co máš v podpisu? a pořád děláš to samý - montáže skříní apod.? Jj,dneska mi to vyslo ,ale Hondice je pritule takze kdyz muzu ,pujcim si ji jj,porad se pohybuju v tomhle kruhu ,ale spis uz jako vedlejsak na vlastni trygo.... Dneska jsem mel jednu reklamacku,bylo celkem dusno .,
Březen 9, 200916 r Je to Vosa - Tři sestry no vida je na youtubu? Jj,dneska mi to vyslo ,ale Hondice je pritule takze kdyz muzu ,pujcim si ji jj,porad se pohybuju v tomhle kruhu ,ale spis uz jako vedlejsak na vlastni trygo.... Dneska jsem mel jednu reklamacku,bylo celkem dusno ., a jak to dopadlo s těma smskama? už je klid? ajaj, reklamačky nejsou moc příjemný, copak?
Březen 9, 200916 r a jak to dopadlo s těma smskama? už je klid? ajaj, reklamačky nejsou moc příjemný, copak? No ,uz se to pomalicku zacina doresovat .... Zitra jdu za jednou osubkou co o tom neco vi.Tak uvidime,akorat je to jeste vic komplikovanejsi nez se zda. Uvidime:) urcite to nebudu chtit zamest pod koberec ... No ,dneska jsem prijel s predsinkou a pani na me,ze se ji odlepuje paska.Jelikoz jsem byl nepripraven tak jsem popadl jeji starou zehklicku a zehlil znova,,neslo to zrovna nejlip no .., Upraveno Březen 9, 200916 r od Jero
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.