Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Já jsem skromnej...mě by stačila zmrzka z Mekače s karamelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 já tomu nerozumím, já dělám do včel tak teď jsem se do toho nějak zamotal já mluvím o koze a ty o voze :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Já jsem skromnej...mě by stačila zmrzka z Mekače s karamelem já mám rád tu s lentilakama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Já jsem skromnej...mě by stačila zmrzka z Mekače s karamelem hmmm, já bych dal zelenou asi moc poslouchám Tři sestry já tomu nerozumím, já dělám do včel tak teď jsem se do toho nějak zamotal já mluvím o koze a ty o voze nn, neznáš Tři sestry - Máš ho malýho nezoufej, strč do úlu zabouchej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Lentilky nebrat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Brý večer vespolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 hmmm, já bych dal zelenou asi moc poslouchám Tři sestry nn, neznáš Tři sestry - Máš ho malýho nezoufej, strč do úlu zabouchej čéče popravdě neznám, Tři Sestry poslouchám,ale tohle neznám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Brý večer vespolek Ahoj Jero! Jak se vede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Tři sestry byli v sobotu na plese Černé hory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Lentilky nebrat! Proč?? Jero:: Hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Ahoj Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 čéče popravdě neznám, Tři Sestry poslouchám,ale tohle neznám.... to je chyba, jeden z nejlepších songů ale z kterýho alba je, to ti nepovím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Tři sestry byli v sobotu na plese Černé hory taková dobrá muzika tam nesmí chybět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 (editace) Ahoj Jero! Jak se vede? Cao ,Ale jo pradicka,,dneska se vse co jsem potreboval stihlo a dodelalo.Takze parada ... Autaky jsem taky poradne protahl tak muzu jit spokojene spat ) ... Romane & pernikáři Zdar Editováno: 9. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 to je chyba, jeden z nejlepších songů ale z kterýho alba je, to ti nepovím.. kouknu na net najdu si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ty jezdíš oběma, co máš v podpisu? a pořád děláš to samý - montáže skříní apod.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 kouknu na net najdu si to jj, ani nevím jak se ten song pořádně jmenuje, na názvy nejsem zrovna dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 jj, ani nevím jak se ten song pořádně jmenuje, na názvy nejsem zrovna dobrej Je to Vosa - Tři sestry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ty jezdíš oběma, co máš v podpisu? a pořád děláš to samý - montáže skříní apod.? Jj,dneska mi to vyslo ,ale Hondice je pritule takze kdyz muzu ,pujcim si ji jj,porad se pohybuju v tomhle kruhu ,ale spis uz jako vedlejsak na vlastni trygo.... Dneska jsem mel jednu reklamacku,bylo celkem dusno ., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Je to Vosa - Tři sestry no vida je na youtubu? Jj,dneska mi to vyslo ,ale Hondice je pritule takze kdyz muzu ,pujcim si ji jj,porad se pohybuju v tomhle kruhu ,ale spis uz jako vedlejsak na vlastni trygo.... Dneska jsem mel jednu reklamacku,bylo celkem dusno ., a jak to dopadlo s těma smskama? už je klid? ajaj, reklamačky nejsou moc příjemný, copak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 (editace) a jak to dopadlo s těma smskama? už je klid? ajaj, reklamačky nejsou moc příjemný, copak? No ,uz se to pomalicku zacina doresovat .... Zitra jdu za jednou osubkou co o tom neco vi.Tak uvidime,akorat je to jeste vic komplikovanejsi nez se zda. Uvidime:) urcite to nebudu chtit zamest pod koberec ... No ,dneska jsem prijel s predsinkou a pani na me,ze se ji odlepuje paska.Jelikoz jsem byl nepripraven tak jsem popadl jeji starou zehklicku a zehlil znova,,neslo to zrovna nejlip no .., Editováno: 9. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ee tam to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 je, ale vyloženě ten úryvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Lentilky nebrat! kitkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Tom přišel ze záhrobí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.