Březen 9, 200916 r Já bych chtěl chodit do školy...děcka maji prázdniny a já musim chodit do práce...ach jo!
Březen 9, 200916 r Já bych chtěl chodit do školy...děcka maji prázdniny a já musim chodit do práce...ach jo! nezáviď jim to, taky sis to prožil
Březen 9, 200916 r dakie: e-e válel jsem se ve vaně a pokukuju po televizi, neviděl jsem ji ani nepamatuju
Březen 9, 200916 r Já bych chtěl chodit do školy...děcka maji prázdniny a já musim chodit do práce...ach jo! J panecku ,tak ... jdi na pedagoga
Březen 9, 200916 r já bych jel hned někam pryč! mě povídej, na novej zéland, trhat kiwi, třešně, jablka cokoliv
Březen 9, 200916 r mě povídej, na novej zéland, trhat kiwi, třešně, jablka cokoliv tak tam je teď kamarád a přesně tohle dělá
Březen 9, 200916 r dakie: e-e válel jsem se ve vaně a pokukuju po televizi, neviděl jsem ji ani nepamatuju neke, chodíš kolem ní každej den určitě já ji používám jako zvukovou kulisu snad už budu mít v koupelně taky teplo, tak si půjdu dát sprchu..
Březen 9, 200916 r Mě by stačilo letět i do toho zasranyho Egypta...hlavně mít vypnutý mobil a trocha slunce
Březen 9, 200916 r mě povídej, na novej zéland, trhat kiwi, třešně, jablka cokoliv přesně, někam hooodně daleko! tady už mě to neskutečně sere..
Březen 9, 200916 r jirka3, právě jsem to dnes studoval a i výdělky nejsou nejhorší, dolar maj teda slabej, ale měsíc makat a pak dva měsíce cestovat by se snad dalo dakie: jo tak chodím okolo ní furt, ale nezapínám ji
Březen 9, 200916 r Jero: já bych nemohl dělat učitele...to by pak vypadalo jako v Obecné škole No vidis,ale melbys prazdniny
Březen 9, 200916 r jirka3, právě jsem to dnes studoval a i výdělky nejsou nejhorší, dolar maj teda slabej, ale měsíc makat a pak dva měsíce cestovat by se snad dalo tak jestli to je takhle, tak proč ne ale nejdřív si zaplatit letenku tam a zpátky
Březen 9, 200916 r No vidis,ale melbys prazdniny on by dělal učitele: čmelák Igor opakuje výzvu, zůstat panou znamená nerozkvést
Březen 9, 200916 r Dneska je ta Cobra nějak vo hovně Ja uz na tu novou Cobru ani nekoukam ,,vlastne si nepamatuju kdy jsem videl naposled nejakej dil .., Alee...dneska jsem mluvil s majitelem BMW1 tady od nas:) ... pekny je to sakrish ... Ta bila ji slusi
Březen 9, 200916 r tak jestli to je takhle, tak proč ne ale nejdřív si zaplatit letenku tam a zpátky když by jsi makal jak barevnej dva měsíce, tak máš na letenku i cestování
Březen 9, 200916 r on by dělal učitele: čmelák Igor opakuje výzvu, zůstat panou znamená nerozkvést :D .... tak to je dobrý
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.