Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Já bych chtěl chodit do školy...děcka maji prázdniny a já musim chodit do práce...ach jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Já bych chtěl chodit do školy...děcka maji prázdniny a já musim chodit do práce...ach jo! nezáviď jim to, taky sis to prožil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Zitra jedu na Prahu a vůbec se mi nechce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 áha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 já bych jel hned někam pryč! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 dakie: e-e válel jsem se ve vaně a pokukuju po televizi, neviděl jsem ji ani nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Já bych chtěl chodit do školy...děcka maji prázdniny a já musim chodit do práce...ach jo! J panecku ,tak ... jdi na pedagoga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 já bych jel hned někam pryč! mě povídej, na novej zéland, trhat kiwi, třešně, jablka cokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Dneska je ta Cobra nějak vo hovně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Jero: já bych nemohl dělat učitele...to by pak vypadalo jako v Obecné škole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 mě povídej, na novej zéland, trhat kiwi, třešně, jablka cokoliv tak tam je teď kamarád a přesně tohle dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 dakie: e-e válel jsem se ve vaně a pokukuju po televizi, neviděl jsem ji ani nepamatuju neke, chodíš kolem ní každej den určitě já ji používám jako zvukovou kulisu snad už budu mít v koupelně taky teplo, tak si půjdu dát sprchu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Mě by stačilo letět i do toho zasranyho Egypta...hlavně mít vypnutý mobil a trocha slunce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 mě povídej, na novej zéland, trhat kiwi, třešně, jablka cokoliv přesně, někam hooodně daleko! tady už mě to neskutečně sere.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Dneska je ta Cobra nějak vo hovně vůbec ty nový díly sou divný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 jirka3, právě jsem to dnes studoval a i výdělky nejsou nejhorší, dolar maj teda slabej, ale měsíc makat a pak dva měsíce cestovat by se snad dalo dakie: jo tak chodím okolo ní furt, ale nezapínám ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Nedá si někdo pravou brazilskou kávu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Jero: já bych nemohl dělat učitele...to by pak vypadalo jako v Obecné škole No vidis,ale melbys prazdniny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Nedá si někdo pravou brazilskou kávu? zrnkovou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 jirka3, právě jsem to dnes studoval a i výdělky nejsou nejhorší, dolar maj teda slabej, ale měsíc makat a pak dva měsíce cestovat by se snad dalo tak jestli to je takhle, tak proč ne ale nejdřív si zaplatit letenku tam a zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Nedá si někdo pravou brazilskou kávu? sem s ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 No vidis,ale melbys prazdniny on by dělal učitele: čmelák Igor opakuje výzvu, zůstat panou znamená nerozkvést Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Dneska je ta Cobra nějak vo hovně Ja uz na tu novou Cobru ani nekoukam ,,vlastne si nepamatuju kdy jsem videl naposled nejakej dil .., Alee...dneska jsem mluvil s majitelem BMW1 tady od nas:) ... pekny je to sakrish ... Ta bila ji slusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak jestli to je takhle, tak proč ne ale nejdřív si zaplatit letenku tam a zpátky když by jsi makal jak barevnej dva měsíce, tak máš na letenku i cestování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 on by dělal učitele: čmelák Igor opakuje výzvu, zůstat panou znamená nerozkvést :D .... tak to je dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.