Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Ja uz na tu novou Cobru ani nekoukam ,,vlastne si nepamatuju kdy jsem videl naposled nejakej dil ..,Alee...dneska jsem mluvil s majitelem BMW1 tady od nas:) ... pekny je to sakrish ... Ta bila ji slusi taky výherce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 taky výherce ? Taky taky... Uplne to samy auticko co ma Jiřik,.. Provaril na smskach neco kolem 20tisíc., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak to bude Jirkův kámoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 hehe, 20t? to je slabota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Chlapi...já piju tři v jednom a chutná mi ještě vic než ta pravá brazilská! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Jj,kolegove od Loganu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 hehe, 20t? to je slabota jj:D ... moucha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Chlapi...já piju tři v jednom a chutná mi ještě vic než ta pravá brazilská! nevím, nikdy sem pravou brazilskou neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 logan, to je síla. Kua si tu projíždím fotky a narazil jsem na tyhle zamotaný mezi jinejma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 To je Tvoje Fábka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 nevím, nikdy sem pravou brazilskou neměl kafe piju jednou za 3 měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 No kráska to byla ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 To je Tvoje Fábka? bejvávalo, od října ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 logan, to je síla.Kua si tu projíždím fotky a narazil jsem na tyhle zamotaný mezi jinejma prostě krása... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 nějak si říkám, že bych koupil znova F a udělal ji trochu líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 jak líp prosímtě? když už, tak FII combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tý mojí něco chybělo ABS, ESP, klima, zadní kotoučovka, přední brzdy z ORS a hlavně 1,8 2OVT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 'ex Bobík': a čím jezdíš ted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 hmmm, koukám jak tam každej cpe 1,8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 áále takovým křápem zeleným krumpl zelená tomu říkám 1,8 2OV turbo, najeto 85 tkm, trochu sníženo (zatím 75 mm) 17" zimní i letní a chystám se nakutit hudbu RockfordFosqate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 hmmm, koukám jak tam každej cpe 1,8T mrňavý auto a hází to s tím neskutečně Prvně jsem to viděl v roce 2OO5 a je to dokonalost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 u koho si to viděl poprvý? u tý černý fabky ve WRC kitu? bílý speedliny? krumpla sem ani nedávej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Náhodou moc pěkny! Rozhodně je bezpečnější než Fábka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 heh, tak kujem s najmisem kalbu na příští víkend, co něco spáchat v Bolce? je tady bowling a billiard někde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Náhodou moc pěkny! Rozhodně je bezpečnější než Fábka Romčo, za to bych hlavu do ohně nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.