Březen 9, 200916 r Ja uz na tu novou Cobru ani nekoukam ,,vlastne si nepamatuju kdy jsem videl naposled nejakej dil ..,Alee...dneska jsem mluvil s majitelem BMW1 tady od nas:) ... pekny je to sakrish ... Ta bila ji slusi taky výherce ?
Březen 9, 200916 r taky výherce ? Taky taky... Uplne to samy auticko co ma Jiřik,.. Provaril na smskach neco kolem 20tisíc.,
Březen 9, 200916 r Chlapi...já piju tři v jednom a chutná mi ještě vic než ta pravá brazilská! nevím, nikdy sem pravou brazilskou neměl
Březen 9, 200916 r logan, to je síla. Kua si tu projíždím fotky a narazil jsem na tyhle zamotaný mezi jinejma
Březen 9, 200916 r logan, to je síla.Kua si tu projíždím fotky a narazil jsem na tyhle zamotaný mezi jinejma prostě krása...
Březen 9, 200916 r tý mojí něco chybělo ABS, ESP, klima, zadní kotoučovka, přední brzdy z ORS a hlavně 1,8 2OVT
Březen 9, 200916 r áále takovým křápem zeleným krumpl zelená tomu říkám 1,8 2OV turbo, najeto 85 tkm, trochu sníženo (zatím 75 mm) 17" zimní i letní a chystám se nakutit hudbu RockfordFosqate
Březen 9, 200916 r hmmm, koukám jak tam každej cpe 1,8T mrňavý auto a hází to s tím neskutečně Prvně jsem to viděl v roce 2OO5 a je to dokonalost
Březen 9, 200916 r u koho si to viděl poprvý? u tý černý fabky ve WRC kitu? bílý speedliny? krumpla sem ani nedávej
Březen 9, 200916 r heh, tak kujem s najmisem kalbu na příští víkend, co něco spáchat v Bolce? je tady bowling a billiard někde?
Březen 9, 200916 r Náhodou moc pěkny! Rozhodně je bezpečnější než Fábka Romčo, za to bych hlavu do ohně nedal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.