Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 jirko, jaký budou kolečka? 18" ? bobik: zašel bys taky? ovi, jak seš na tom příští tejden v sobotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 je to hrdina )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 mám pocit, že se v tý Praze něco vyleje, ale Vltava to nebude, hahaaa a kdyze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 hmmm, poslední skodahome stály za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 jestli myslíš sobotu 21.3. tak to nic nemám, čili.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 parádička, tak hned nasadit a fotooos hele nasazovat nebudu,jedu v pátek do Švajcu.Navíc nebude co k ukazování,pač jsem posera,jsou to 16-ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ovi, jak seš na tom příští tejden v sobotu? nooo... akce v MB?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Ahoj kamarádi, jen prolétávám a mířím do postele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 jj, 21.3. asi to dám do srazů, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ahoj Lubo! nějak brzy spánek ne? ovi, jj, v sobotu 21.3. plánujem bowlinga bilec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 jirko, jaký budou kolečka? 18" ? bobik: zašel bys taky? ovi, jak seš na tom příští tejden v sobotu? hele 18-ky by se mi kurva líbily,ale rozum zvítězil a na ty moje dlouhý cesty po dálnici vyhrály 16-ky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 hele nasazovat nebudu,jedu v pátek do Švajcu.Navíc nebude co k ukazování,pač jsem posera,jsou to 16-ky co blbneš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Ahoj kamarádi, jen prolétávám a mířím do postele... zdarek - tak dobrou... sam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 hahaaa a kdyze? 15 až 17 květe, hlavní program pátek a sobota Petře, ty si z toho, lae nic nemůžeš pamatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Co se bude dít 21.3.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 hele 18-ky by se mi kurva líbily,ale rozum zvítězil a na ty moje dlouhý cesty po dálnici vyhrály 16-ky. myslím že bys to dal i na 18", vůbec s takovým autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Ahoj kamarádi, jen prolétávám a mířím do postele... Tak si to užij, Pepi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ovi, jj, v sobotu 21.3. plánujem bowlinga bilec no pisu si s zenama? ......jako vlastnima.. ne zadny externistky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 15 až 17 květe, hlavní program pátek a sobota Petře, ty si z toho, lae nic nemůžeš pamatovat si taky nic nepamatuju Co se bude dít 21.3.? bowling, bilec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 co blbneš? hele jezdím pořád ČR-CH a zpátky,takže proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Co se bude dít 21.3.? Doraz.... vlakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ahoj Lubo! nějak brzy spánek ne? Ahoj, já mluvil o spánku...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 no pisu si s zenama? ......jako vlastnima.. ne zadny externistky.. s mojí určitě ne, tak nějak bydlíme každej jinde tak kde? bondy nebo stejk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 myslím že bys to dal i na 18", vůbec s takovým autem mít 130ku,tak neváhám ani chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Ahoj, já mluvil o spánku...? mluvil si o posteli tak že by slečna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.