Spidi Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Tak si to užij, Pepi Díkec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 s mojí určitě ne, tak nějak bydlíme každej jinde tak kde? bondy nebo stejk? kurec Dakie,nestěhoval si se nedávno s číčou do novýho bytu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 mít 130ku,tak neváhám ani chvilku ale tak i tahle potvůrka by to utáhla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 s mojí určitě ne, tak nějak bydlíme každej jinde tak kde? bondy nebo stejk? aaaaha.... mno uvidim kdyz zena nepujde tak ano!! a pak zase kolibka? kdo je uz prihlasen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 kurec Dakie,nestěhoval si se nedávno s číčou do novýho bytu? jjjjjjj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 to by byla jiná s trojlitrovým báfem, tam se mi líbí i zvuk nafty Dakie: no nevím, mě tak nějak jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Díkec... dej ji za usi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 aaaaha.... mno uvidim kdyz zena nepujde tak ano!! a pak zase kolibka? kdo je uz prihlasen? ty vole, koliba a Dimmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ale tak i tahle potvůrka by to utáhla to asi jo,kdybych to měl na ježdění jenom tady po ČR,tak je tam klidně dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Dakie: no nevím, mě tak nějak jedno mě taky, byl sem jen ve stejku, v bondy ne-e.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Jinak všem ještě jednou mockrát díky za vaše mejlíky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 to by byla jiná s trojlitrovým báfem, tam se mi líbí i zvuk nafty Dakie: no nevím, mě tak nějak jedno taky mi to je sumak.... umim se zduchnit tam i tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 aaaaha.... mno uvidim kdyz zena nepujde tak ano!! a pak zase kolibka? kdo je uz prihlasen? já, najmis, bobajs a ty vypadá to i na jirku, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ty vole, koliba a Dimmi no jisteee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ty vole, koliba a Dimmi tam sem nikdy nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 asi Stejk maj tam parádní gulášovku v chlebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 já, najmis, bobajs a ty vypadá to i na jirku, co? prekecali bychom jeste nekoho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 já, najmis, bobajs a ty vypadá to i na jirku, co? hele ještě nevím,ale možná budu ve Švajcu,musím taky trochu makat,abych se pak mohl zase válet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 dakie: jde tam zamluvit bowling, kdy se pije na dráze a pak zamluvit stůl (stoly) pro počet lidí v "hospodě" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tam sem nikdy nebyl bud rad neboj poznas - krest ohnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak já cinknu zejtra do stejkuu stůl cca pro 12 lidí? se dyžtak zmáčknem, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 hele ještě nevím,ale možná budu ve Švajcu,musím taky trochu makat,abych se pak mohl zase válet ale....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 hele ještě nevím,ale možná budu ve Švajcu,musím taky trochu makat,abych se pak mohl zase válet tak si to naplánuj tak, abys byl tu sobotu tady pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak já cinknu zejtra do stejkuu stůl cca pro 12 lidí? se dyžtak zmáčknem, ne? 12 LIDI?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ale....... je to tak Ale jestli tu budu,tak není co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.