Březen 9, 200916 r s mojí určitě ne, tak nějak bydlíme každej jinde tak kde? bondy nebo stejk? kurec Dakie,nestěhoval si se nedávno s číčou do novýho bytu?
Březen 9, 200916 r s mojí určitě ne, tak nějak bydlíme každej jinde tak kde? bondy nebo stejk? aaaaha.... mno uvidim kdyz zena nepujde tak ano!! a pak zase kolibka? kdo je uz prihlasen?
Březen 9, 200916 r to by byla jiná s trojlitrovým báfem, tam se mi líbí i zvuk nafty Dakie: no nevím, mě tak nějak jedno
Březen 9, 200916 r aaaaha.... mno uvidim kdyz zena nepujde tak ano!! a pak zase kolibka? kdo je uz prihlasen? ty vole, koliba a Dimmi
Březen 9, 200916 r ale tak i tahle potvůrka by to utáhla to asi jo,kdybych to měl na ježdění jenom tady po ČR,tak je tam klidně dám
Březen 9, 200916 r Dakie: no nevím, mě tak nějak jedno mě taky, byl sem jen ve stejku, v bondy ne-e..
Březen 9, 200916 r to by byla jiná s trojlitrovým báfem, tam se mi líbí i zvuk nafty Dakie: no nevím, mě tak nějak jedno taky mi to je sumak.... umim se zduchnit tam i tam
Březen 9, 200916 r aaaaha.... mno uvidim kdyz zena nepujde tak ano!! a pak zase kolibka? kdo je uz prihlasen? já, najmis, bobajs a ty vypadá to i na jirku, co?
Březen 9, 200916 r já, najmis, bobajs a ty vypadá to i na jirku, co? hele ještě nevím,ale možná budu ve Švajcu,musím taky trochu makat,abych se pak mohl zase válet
Březen 9, 200916 r dakie: jde tam zamluvit bowling, kdy se pije na dráze a pak zamluvit stůl (stoly) pro počet lidí v "hospodě"
Březen 9, 200916 r hele ještě nevím,ale možná budu ve Švajcu,musím taky trochu makat,abych se pak mohl zase válet ale.......
Březen 9, 200916 r hele ještě nevím,ale možná budu ve Švajcu,musím taky trochu makat,abych se pak mohl zase válet tak si to naplánuj tak, abys byl tu sobotu tady pls
Březen 9, 200916 r tak já cinknu zejtra do stejkuu stůl cca pro 12 lidí? se dyžtak zmáčknem, ne? 12 LIDI??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.