Březen 9, 200916 r dakie: jde tam zamluvit bowling, kdy se pije na dráze a pak zamluvit stůl (stoly) pro počet lidí v "hospodě" jj, tak bowling na 3 hoďky?
Březen 9, 200916 r prekecali bychom jeste nekoho? tak stačí říct: Petr81, Dimi, MichalF, Baurak, MatesXIV, Tomáš, Martyp..... možností jsou mraky
Březen 9, 200916 r jj, tak bowling na 3 hoďky? to neblbni, to tě nebude bavit už pak a já bych na to hlavně neviděl :D
Březen 9, 200916 r 12 LIDI?? tak počítám že by mohl jít Petr81 s Péťou, mates s Aničkou zkusím jim zítra písnout a podle toho to zamluvim
Březen 9, 200916 r tak stačí říct: Petr81, Dimi, MichalF, Baurak, MatesXIV, Tomáš, Martyp..... možností jsou mraky přesně tak! Kamarádi dobrou... dobrou Uvidíme,ale nic neslibuju okej!
Březen 9, 200916 r to neblbni, to tě nebude bavit už pak a já bych na to hlavně neviděl mě bude záleží kolik nás bude, abysme si taky zahráli zase můžu zamluvit 2 dráhy při vyšším počtu lidí že
Březen 9, 200916 r tak stačí říct: Petr81, Dimi, MichalF, Baurak, MatesXIV, Tomáš, Martyp..... možností jsou mraky no tak...
Březen 9, 200916 r dakie: dát to do srazů nebo nedat to do srazů, toť otázka na mega akci typu turnov bych to neviděl
Březen 9, 200916 r to určitě ne! tak 15 lidí max jak sem psal, já, najmis, ty, ovi, jestli tu bude jirka, baurak?, Petr81?, Mates..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.