Březen 10, 200916 r Daku tu poradu ti nezávidím..ja ju mam každy pondělí včera jsem šel do prace na 6:45 a ještě ve 4 po poradě jsem musel letět na stavbu kde na mě čekal zájemce o byt...no odchazel jsem jsem od tama cca 17:15 ...
Březen 10, 200916 r ahoj Rosťo! tady vylejzá trochu Oskárek, ale prej bude zataženo, tak nevim! Ahoj Dakie. Vám to tam nějak často svítí ne? Ale přeju vám to. Příjemnej den všem.
Březen 10, 200916 r tady je malinkaty nahled kam se zitra chystam ale Bobik Harcov zna... jakoby jsi na tech fotkach byl ty co?
Březen 10, 200916 r kua, tak je po poradě a sem zas nasranej..ahoj Michale! zdarek! tak jaka byla? me porady taky zabijely....
Březen 10, 200916 r kua, tak je po poradě a sem zas nasranej.. Ahoj, copak, porada nedopadla dle tvých představ? ...já se mám dneska nějak mizerně, práce hafo ale nechce se mi nic dělat:(
Březen 10, 200916 r ještě sem musel skáknout do výroby no, porada nuda jako vždycky a ještě sem vyfásnul mrtě úkolů..
Březen 10, 200916 r tak já ty nejhorší prac. úkoly už dneska zvládnul, do odpoledne jen brouzdání po netu(pracovat už dneska budu max. 2hodinky)....a zítra oddychové volno(první volný prac. den v tomto roce)
Březen 10, 200916 r tak zase tu nejak moc prace... snad do hodinky bude volnejc ... preddelavam na zejtrek at mam leharo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.