Březen 10, 200916 r warhead: čau chlape! jak se vede? Jero: ahoj pane, kdy deš "vyjednávat" ? my máme porady 3x týdně! v pondělí jen naše oddělení, v úterý a ve čtvrtek s výrobou plus k tomu sem tam něco navíc..
Březen 10, 200916 r Zdarec Jirko. Jak je? ( taky nic moc?) Cau,u me docela dobry,pocasko celkem jde,hlavne nechcije
Březen 10, 200916 r Cago,jak je? teď už docela v poho, vztek ze mě vyprchal byl sem se uklidnit ve výrobě
Březen 10, 200916 r vypadá to tak, jak to vypadá kdybysme se neradili, tak tady není žádná kvalita, ale jen kvantita
Březen 10, 200916 r já tu zásadně na obědy nechodím radši si nosím svačiny z domova a teplej oběd si dám až doma
Březen 10, 200916 r Jero: ahoj pane, kdy deš "vyjednávat" ? Caues ... Dneska je borec mimo takze az zitra .... Jak jinac pri uterku ?
Březen 10, 200916 r Ahoj chlapáci, chtěl bych se na něco zeptat a nechce se mi zakládat nové téma a tak se ptám tady jen tak mezi řečí :-))). Co říkate na defent lock u automatu (zamykání P) ... má to smysl a dá se to vůbec?
Březen 10, 200916 r Jero: docela to de Lukas_TDI: já to měl u služební Fabie, zamykání P přesně jak píšeš.. určitě to smysl má, v dnešní době určitě, pokud máš DSG, docela se prodávaj auta s touhle převodovkou a ND budou potřeba
Březen 10, 200916 r sama porada... se jen radite a nedelate tak jak to potom ma vypadat no bodejť, makat a neradit se
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.