jirka3 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Zdarec chuligáni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 warhead: čau chlape! jak se vede? Jero: ahoj pane, kdy deš "vyjednávat" ? my máme porady 3x týdně! v pondělí jen naše oddělení, v úterý a ve čtvrtek s výrobou plus k tomu sem tam něco navíc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ahoj Jirko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Zdarec Jirko. Jak je? ( taky nic moc?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ahoj Jirko! Cago,jak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 samá porada jdu na poštu a pak na oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Zdarec Jirko. Jak je? ( taky nic moc?) Cau,u me docela dobry,pocasko celkem jde,hlavne nechcije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 samá porada jdu na poštu a pak na oběd to ja teprve pred chvilkou snidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Cago,jak je? teď už docela v poho, vztek ze mě vyprchal byl sem se uklidnit ve výrobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 samá porada jdu na poštu a pak na oběd neříkej že vy nemáte porady? brou chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 To Bobik: Tak si nech chutnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Zdarec chuligáni zdarec! nejak pozde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 sama porada... se jen radite a nedelate tak jak to potom ma vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 zdarec!nejak pozde no jo,pozdě ale přece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 vypadá to tak, jak to vypadá kdybysme se neradili, tak tady není žádná kvalita, ale jen kvantita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 caw Daku vzhledem k tomu ze u letim na obed tak dobry co ty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 já tu zásadně na obědy nechodím radši si nosím svačiny z domova a teplej oběd si dám až doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Sakra,začíná mi kručet v břiše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 to mě taky, asi si dám tu svačinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jej ja mam ale hlad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jero: ahoj pane, kdy deš "vyjednávat" ? Caues ... Dneska je borec mimo takze az zitra .... Jak jinac pri uterku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_TDI Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ahoj chlapáci, chtěl bych se na něco zeptat a nechce se mi zakládat nové téma a tak se ptám tady jen tak mezi řečí :-))). Co říkate na defent lock u automatu (zamykání P) ... má to smysl a dá se to vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jero: docela to de Lukas_TDI: já to měl u služební Fabie, zamykání P přesně jak píšeš.. určitě to smysl má, v dnešní době určitě, pokud máš DSG, docela se prodávaj auta s touhle převodovkou a ND budou potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_TDI Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dakie: DSG? trochu mi uniká co to je :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 sama porada... se jen radite a nedelate tak jak to potom ma vypadat no bodejť, makat a neradit se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.