O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak tak - no nic - padam na O...chcipam hlady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 byl jsem u ukrajinky na plněném smaženém hermelínu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 byl jsem u ukrajinky na plněném smaženém hermelínu ten bych taky skousnul,s brambůrkama a tatarkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Když to tu čtu, krmíte se vůbec něčím jiným než sejrem, tatarkou a hranolema? Bych blil Milane asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 já si dávám vlašský salátek a rohlíky a doma mě čeká kuřátko a brambory Lukas_TDI: DSG je automatická převodovka co se dává do OII co máš ty za auto a jakou máš automatickou převodovoku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Taky luxus Petře i když ta večeře je oki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_TDI Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dakie: mam OI TDI 2001, ale co mam za převodovku přesně nevím, ale pokusím se zjistit a dám vědět. zatím děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 No tam DSG 100% není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Když to tu čtu, krmíte se vůbec něčím jiným než sejrem, tatarkou a hranolema? Bych blil Milane asi tak smaženej sýr byl s bramborem vařeným a zeleninou a tohle jím výjimečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 P2M: mrkni mi do podpisu a pokud máš zájem, písni SZ Lukas_TDI: tak to máš klasiku automata, podle mě se tyhle auta moc nekradou, protože jich moc není - aspoň tady.. ale pro pociit bezpečí a pokud máš možnost sehnat Construct levně, bych do toho šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 No tam DSG 100% není má pravdu předsedo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Taky luxus Petře i když ta večeře je oki jedno teplý jídlo denně stačí chodil sem ze začátku do Eurestu ale už sem se toho nějak přejed.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak smaženej sýr byl s bramborem vařeným a zeleninou a tohle jím výjimečně Ta zelenina a brambor ale zůstaly, to už jsi nemohl, viď? Ale špičička se pak vešla ještě P2M: mrkni mi do podpisu a pokud máš zájem, písni SZ Potřebujete někoho dospodu výsledkové listiny, jo? Pořešíme doma a dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 já minule taky neházel zrovna extra výsledky jde o zábavu koukej dorazit i s M2C! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ta zelenina a brambor ale zůstaly, to už jsi nemohl, viď? Ale špičička se pak vešla ještě nene, zeleninku jsem spapal všechnu, kromě červenýho zelí (nejím nic modrýho a červenýho) špičku jsem si samozřejmě dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak sem psal Petrovi a prej má zrovna ten den narozky ale pokusí se dorazit! samozřejmě i s Péťou ex_Bobik: proč zrovna modrýho? švestičky ti jedou jen přepálený jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 modrý a červený věci prostě nejím švestky nesnáším a slivovici taky zrovna nemusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ale nepovídej jak ti na Vyskři jela, domácí pálenka, hmmm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dakie: díky za sms, ale vidím to blbě...alespoň zatím tedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tome, poslal sem ti mail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ale nepovídej jak ti na Vyskři jela, domácí pálenka, hmmm? Možná od tý doby to modrý ne e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Když je slívka poctivá domácí,není co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dakie: díky za sms, ale vidím to blbě ...alespoň zatím tedy jj, četl sem zařiď si to a vem novou slečnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Možná od tý doby to modrý ne e Hele Žižkovák .Si chtěl vidět mýho novýho Logana?Někde tu jsou v Hospě fotky.Ale na Žižkov s tím nejedu,bych tam svítil jako srnčí prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Možná od tý doby to modrý ne e tomu nevěřím, tahle je nejlepší co sem kdy pil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.