Březen 10, 200916 r byl jsem u ukrajinky na plněném smaženém hermelínu ten bych taky skousnul,s brambůrkama a tatarkou
Březen 10, 200916 r Když to tu čtu, krmíte se vůbec něčím jiným než sejrem, tatarkou a hranolema? Bych blil Milane asi
Březen 10, 200916 r já si dávám vlašský salátek a rohlíky a doma mě čeká kuřátko a brambory Lukas_TDI: DSG je automatická převodovka co se dává do OII co máš ty za auto a jakou máš automatickou převodovoku?
Březen 10, 200916 r Dakie: mam OI TDI 2001, ale co mam za převodovku přesně nevím, ale pokusím se zjistit a dám vědět. zatím děkuji za info
Březen 10, 200916 r Když to tu čtu, krmíte se vůbec něčím jiným než sejrem, tatarkou a hranolema? Bych blil Milane asi tak smaženej sýr byl s bramborem vařeným a zeleninou a tohle jím výjimečně
Březen 10, 200916 r P2M: mrkni mi do podpisu a pokud máš zájem, písni SZ Lukas_TDI: tak to máš klasiku automata, podle mě se tyhle auta moc nekradou, protože jich moc není - aspoň tady.. ale pro pociit bezpečí a pokud máš možnost sehnat Construct levně, bych do toho šel
Březen 10, 200916 r Taky luxus Petře i když ta večeře je oki jedno teplý jídlo denně stačí chodil sem ze začátku do Eurestu ale už sem se toho nějak přejed..
Březen 10, 200916 r tak smaženej sýr byl s bramborem vařeným a zeleninou a tohle jím výjimečně Ta zelenina a brambor ale zůstaly, to už jsi nemohl, viď? Ale špičička se pak vešla ještě P2M: mrkni mi do podpisu a pokud máš zájem, písni SZ Potřebujete někoho dospodu výsledkové listiny, jo? Pořešíme doma a dám vědět
Březen 10, 200916 r já minule taky neházel zrovna extra výsledky jde o zábavu koukej dorazit i s M2C!
Březen 10, 200916 r Ta zelenina a brambor ale zůstaly, to už jsi nemohl, viď? Ale špičička se pak vešla ještě nene, zeleninku jsem spapal všechnu, kromě červenýho zelí (nejím nic modrýho a červenýho) špičku jsem si samozřejmě dal
Březen 10, 200916 r tak sem psal Petrovi a prej má zrovna ten den narozky ale pokusí se dorazit! samozřejmě i s Péťou ex_Bobik: proč zrovna modrýho? švestičky ti jedou jen přepálený jo?
Březen 10, 200916 r modrý a červený věci prostě nejím švestky nesnáším a slivovici taky zrovna nemusím
Březen 10, 200916 r ale nepovídej jak ti na Vyskři jela, domácí pálenka, hmmm? Možná od tý doby to modrý ne e
Březen 10, 200916 r Dakie: díky za sms, ale vidím to blbě ...alespoň zatím tedy jj, četl sem zařiď si to a vem novou slečnu
Březen 10, 200916 r Možná od tý doby to modrý ne e Hele Žižkovák .Si chtěl vidět mýho novýho Logana?Někde tu jsou v Hospě fotky.Ale na Žižkov s tím nejedu,bych tam svítil jako srnčí prdel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.