Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

já si dávám vlašský salátek a rohlíky :p a doma mě čeká kuřátko a brambory :)

Lukas_TDI: DSG je automatická převodovka co se dává do OII :) co máš ty za auto a jakou máš automatickou převodovoku?

Vloženo
Když to tu čtu, krmíte se vůbec něčím jiným než sejrem, tatarkou a hranolema? Bych blil Milane asi :D

tak smaženej sýr byl s bramborem vařeným a zeleninou ;)

a tohle jím výjimečně :)

Vloženo

P2M: mrkni mi do podpisu a pokud máš zájem, písni SZ ;)

Lukas_TDI: tak to máš klasiku automata, podle mě se tyhle auta moc nekradou, protože jich moc není - aspoň tady.. ale pro pociit bezpečí a pokud máš možnost sehnat Construct levně, bych do toho šel ;)

Vloženo
tak smaženej sýr byl s bramborem vařeným a zeleninou ;)

a tohle jím výjimečně :)

Ta zelenina a brambor ale zůstaly, to už jsi nemohl, viď? :D Ale špičička se pak vešla ještě :)

P2M: mrkni mi do podpisu a pokud máš zájem, písni SZ ;)

Potřebujete někoho dospodu výsledkové listiny, jo? :D Pořešíme doma a dám vědět ;)

Vloženo
Ta zelenina a brambor ale zůstaly, to už jsi nemohl, viď? :D Ale špičička se pak vešla ještě :)

nene, zeleninku jsem spapal všechnu, kromě červenýho zelí (nejím nic modrýho a červenýho)

špičku jsem si samozřejmě dal :)

Vloženo

tak sem psal Petrovi a prej má zrovna ten den narozky :feve: ale pokusí se dorazit! samozřejmě i s Péťou :)

ex_Bobik: proč zrovna modrýho? lol švestičky ti jedou jen přepálený jo? lol

Vloženo
Možná od tý doby to modrý ne e lol

Hele Žižkovák lol .Si chtěl vidět mýho novýho Logana?Někde tu jsou v Hospě fotky.Ale na Žižkov s tím nejedu,bych tam svítil jako srnčí prdel :p

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...