Březen 10, 200916 r Hele Žižkovák .Si chtěl vidět mýho novýho Logana?Někde tu jsou v Hospě fotky.Ale na Žižkov s tím nejedu,bych tam svítil jako srnčí prdel tak je nahoď znova
Březen 10, 200916 r Hele Žižkovák .Si chtěl vidět mýho novýho Logana?Někde tu jsou v Hospě fotky.Ale na Žižkov s tím nejedu,bych tam svítil jako srnčí prdel To tak, mezi těma 740i, A6, ML apod by ten tvůj Mnichovskej Logan určitě svítil edit: fotky najdu, dik za echo
Březen 10, 200916 r jj, četl sem zařiď si to a vem novou slečnu no je to ještě 11 dnů, ale přesto nevím no, asi budu o tomto víkendu mimo domov:) novou slečnu? ... s těma ženskejma v tom mam sám zmatek a asi žádná nová není Upraveno Březen 10, 200916 r od lukyssek
Březen 10, 200916 r To tak, mezi těma 740i, A6, ML apod by ten tvůj Mnichovskej Logan určitě svítil edit: fotky najdu, dik za echo já měl na mysli spíš tvoje spoluobčany nebílé pleti
Březen 10, 200916 r já měl na mysli spíš tvoje spoluobčany nebílé pleti Tu žádný nejsou to až v létě vylezou
Březen 10, 200916 r lukyssek: tak v tom se čert vyznej seš tajemnej jak hrad v Karpatech, ty kluku jeden! Bobik: dáme to sem? jirka3: na Žižkově a tmaví spoluobčané?
Březen 10, 200916 r nebudou,zůstanou tyhlety no uvidíme jirka3: na Žižkově a tmaví spoluobčané? Tak maximálně černoši z Holandska a GB
Březen 10, 200916 r tak v tom se čert vyznej seš tajemnej jak hrad v Karpatech, ty kluku jeden! ...po velkejch peripetiích jsem zustal u tý puvodní(byla se mnou na podzim v Doksech)a kdyby náhodou mě opustila tak vím že dlouho žádná nová slečna nebude..... ...a bude čas na Bowlingy atd.... Upraveno Březen 10, 200916 r od lukyssek
Březen 10, 200916 r Ahoj chlapi.Nám se dnes stala strašně hnusná věc...zatopili nám vrchní sousedi škoda 50 tisic.Zlej sen! Upraveno Březen 10, 200916 r od Romariooo
Březen 10, 200916 r lukyssek: sem myslel, že ste se nedávno rozešli? to zas byla jiná??? mám v tom nějak bordýlek takže Markét je současná? Bobik: tak to sem dej ty já tady mám šíleně pomalej net P2M: nějakou tu černošku
Březen 10, 200916 r Ahoj chlapi.Ná se dnes stala strašně hnusná věc...zatopili nám vrchní sousedi škoda 50 tisic.Zlej sen! Čau Romane.Jak zatopili. Co máš na mysli.
Březen 10, 200916 r Ahoj chlapi.Ná se dnes stala strašně hnusná věc...zatopili nám vrchní sousedi škoda 50 tisic.Zlej sen! Ahoj Romčo! to je pech! maj aspoň pojištěnej byt proti tomuhle???
Březen 10, 200916 r Vrchnim sousedům praskla hadice od pračky a ve dvě ráno na mě začalo kapat ve spánku.Nikomu nepřeju tak hnusny probuzení jako mě dnes.Tři hodiny jsme to uklízeli...všechno v píči.
Březen 10, 200916 r takže Markét je současná? jj, je současná i minulá, akorát loni v létě ji na 2 měsíce vystřídala jiná proberem to někdy večer po icq:) co Tvoje Peťa? stale máš na krku "nůž"?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.