BLACK MOLLY Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Pěkný sobotní večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Už jsem zase tady, ale koukám že je tu mrtvo, asi jsou všichni v reálných restauračních zařízeních... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Všichni chlastaji a kašlou na krizi nééé...to byl blbej vtip.Kdybych byl zdravej a fit tak taky nesmrdím doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 zdarek - ja nepiju vyjmecne teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Můj dnešní společník...kamarád z Moravy...Morava - krásná zem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Můj dnešní společník...kamarád z Moravy...Morava - krásná zem! No jasné, Zaječí 4ever... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Taky jsem dnes zůstal doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Měls ho? Je docela dobré.Já jsem teda na bílé vino ale mladá chtěla otevřit červené ale dobry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Taky jsem dnes zůstal doma Nápodobně, vyrazím až zítra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Měls ho? Je docela dobré.Já jsem teda na bílé vino ale mladá chtěla otevřit červené ale dobry... Samo. Ale taky má raděj bělobu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 No jasné, Zaječí 4ever... Stano Zaječí,každou rozječí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Stano Zaječí,každou rozječí Hmm hmm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Fakt jo? No to jsem teda zvědavej!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Fakt jo? No to jsem teda zvědavej!!!!!! Hele Romariooo,nejezdíš někdy na Prahu?Ptám se kvůli founu,nějak se bojím pošty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Jiřiku,neboj se.Pojištuju každou zásilku a má ode mobily hodně lidiček z fora...cca dvacet.Z těch posledních je big boss Vittorio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=162537 Taky pěkná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Romariooo: Ta fotka s tou flašou vajna je focená tím Canonem G10 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Jiřiku,neboj se.Pojištuju každou zásilku a má ode mobily hodně lidiček z fora...cca dvacet.Z těch posledních je big boss Vittorio tak já asi zkusím něco vybrat.Koupil jsem si vůl před třema měsíci Samsung U800 Soul a nějak nejsem moc spokojenej,začal mi divně vrzat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Hele,neni problém Ti ji do ty Prahy odvízt.Spojim to s něčim jinym.Co bys chtěl? Moc pěkná a levná je Nokia 6500 slide a ted hodně lidiček čeká na první dotykovku od Nokie 5800 ale nečekal bych od ní žádny zázraky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=162537Taky pěkná Pěkné, i za dobrý lowe, ale když už, tak by to chtělo climatronic a xenony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Pěkné, i za dobrý lowe, ale když už, tak by to chtělo climatronic a xenony... mluvil jsem s prodejcem a říkal že je luxusní.První co mě zarazilo je jinak nalepej nápis na pátých dveřích,tak jsem se na to hned ptal,tak prodejce volal majiteli a byly pouze stříkány zadní vrata-někdo mu je vzal klíčem.Jinak je teď po servise,měnila se spojková lamela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Hele,neni problém Ti ji do ty Prahy odvízt.Spojim to s něčim jinym.Co bys chtěl? Moc pěkná a levná je Nokia 6500 slide a ted hodně lidiček čeká na první dotykovku od Nokie 5800 ale nečekal bych od ní žádny zázraky... Hele víceméně s telefonem jenom volám a píšu.Docela se mi zamlouvá 6500 Slide,jen nevím,jestli to už není moc starej model Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Ty wole...nechci rejpat ale auto z roku 2002 a má najeto přes 50 tisic? To jezdil jenom pro rohliky,ne? Vypadá děsně krásně a jak by řekl můj kámoš docela vonavka...ale bál bych se toho...víš jak? Neni všechno zlato co se třpytí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 měnila se spojková lamela spojka po 50.000 km ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Ty wole...nechci rejpat ale auto z roku 2002 a má najeto přes 50 tisic? To jezdil jenom pro rohliky,ne? Vypadá děsně krásně a jak by řekl můj kámoš docela vonavka...ale bál bych se toho...víš jak? Neni všechno zlato co se třpytí Za kilomery ručej,bylo to kupovaný a servisovaný celou dobu u nich.Měli to prej starší manželé,respektive s tím prej jezdila paní,no a ta teď bohužel umřela tak pán auto prodává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.