Romariooo Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Kluci je mi z toho těžko.Dva roky zpátky jsem dělal rekonstrukci bytu a ted to mužu dělat zas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 To verim,je to nanic... Si posledni dobou vsimam ,ze at se clovek snazi jak se snazi ,piplat si a urdzovat ruzny veci,,vetsnou to podela nekdo druhy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Řekl jsi to velmi přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 a neudelas nic ..., Autak bude nalestenej vypuplenj,nekdo ho otuka,byt vymalovanej po rekonstrukci ,,nekdo te zatopi ,,,skoda mluvit.,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 mě by to sralo, ajk to dělá brajglmyčku máme zastavěnou, ale nějak se ještě nepoužila a pere se přes den, protože se to pak hned věší na šňůry, aby to vlhký nehnilo v pračce celej den Kvalitní spotřebiče neslyšíš, nastavíš to tak, aby to ráno bylo hotovo a pověsíš než zmizíš do práce, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Předběžná škoda je 50 tisic a ted jsem zjistil že mám totálně vytopenej i služební mobil který jsem včera přesměroval na soukromé číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) Tyvoe ...Sakra,,tak jestli nefrci tak si nech zacvakat i ho.ALe uz ne pres pojistovnu ,ale primo u souseda. Dalsi takova situace ,clovek se sere s jednou potizi a pomalicku obejvuje co se podelalo dal ... takovydle prekvapka taky nemam rad ... Snad ti to secko dobre dopadne a mas to conevidet v cajku ., Editováno: 10. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Kvalitní spotřebiče neslyšíš, nastavíš to tak, aby to ráno bylo hotovo a pověsíš než zmizíš do práce, ne? nevím myčku jsem ještě neslyšel, páč jsem jsme ji ještě nezkusili a pračku slyšíš zuřit vždy, když odstřeďuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Díky Jero za podporu.Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Neni zaco ,,vim jak ti je a preci tady v Hospode drzime spolu .... Nic,,jedem s pritulou na nejaky nakupy tak se tu zatim mejte .... caues Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Taky tak.Dobře nakupte a držte mi palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jsou tam i kvalitnejsi... Ovi: Díky. Necháme to na jindy, nebo budu chodit pěšky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Taky tak.Dobře nakupte a držte mi palce. Je to na prd Romane. Ale vem zas to pozitivní. Zdravý dětí, šikovná manželka atd.. Nenech se rozhodit nějakým kretenem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ale jo.Já to beru amáš pravdu.Nejsem rozhozenej.Nakonec se sousedi k tomu postavili čelem ale mě to prostě mrzí.Ted se stěhuju k rodičům na týden protože tady to musi vyschnout a dál minimálně další týden různé opravy a vymalování.To mě sere nejvic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 amam hotovo jdu zkouknout nejakej filmek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ale jo.Já to beru amáš pravdu.Nejsem rozhozenej.Nakonec se sousedi k tomu postavili čelem ale mě to prostě mrzí.Ted se stěhuju k rodičům na týden protože tady to musi vyschnout a dál minimálně další týden různé opravy a vymalování.To mě sere nejvic. Jasně.Víš co já taky nemám rád jakékoliv změny,které neovlivním sám, ale prostě někdy to tak přijde. Chápu tě. Určitě si na tom bytě nechal kousek sebe a je to hlavně domov. Dost tě chápu a ustojíš to v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 pračku slyšíš zuřit vždy, když odstřeďuje my teda ne, stojíš vedle v místnosti a nevíš, že ždímá (takový dáma.forum.cz tady teď, co? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 hospodynka.forum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak se zatím mějte.Jdu stěhovat.Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 bre odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Romčo, držím palce a pěsti, ať to klapne!!! P2M: to máte sakramentsky dobrý spotřebiče já kupoval loni pračku a taky je trochu slyšet.. ale proti tomu, co má mamka 7 let to je paráda jinak taky radši vyperu a hned to vyndám, jednou sem to nechal v pračce 5 hodin a mohl sem prát znova baurak: hoj kdes lítal celej den? přišla ti sms? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ahoj, dnes jsem byl Usti a Decin .-) jj sms prisla a uz jsem ti psal sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 takže pěkná projížďka! co vůbec děláš? už sem odepsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 zitra jedu zase do Hlinska tak se taky projedu. Delam service pc a pokladen :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 zdarek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.