Březen 10, 200916 r Kluci je mi z toho těžko.Dva roky zpátky jsem dělal rekonstrukci bytu a ted to mužu dělat zas.
Březen 10, 200916 r To verim,je to nanic... Si posledni dobou vsimam ,ze at se clovek snazi jak se snazi ,piplat si a urdzovat ruzny veci,,vetsnou to podela nekdo druhy ...
Březen 10, 200916 r a neudelas nic ..., Autak bude nalestenej vypuplenj,nekdo ho otuka,byt vymalovanej po rekonstrukci ,,nekdo te zatopi ,,,skoda mluvit.,,
Březen 10, 200916 r mě by to sralo, ajk to dělá brajglmyčku máme zastavěnou, ale nějak se ještě nepoužila a pere se přes den, protože se to pak hned věší na šňůry, aby to vlhký nehnilo v pračce celej den Kvalitní spotřebiče neslyšíš, nastavíš to tak, aby to ráno bylo hotovo a pověsíš než zmizíš do práce, ne?
Březen 10, 200916 r Předběžná škoda je 50 tisic a ted jsem zjistil že mám totálně vytopenej i služební mobil který jsem včera přesměroval na soukromé číslo
Březen 10, 200916 r Tyvoe ...Sakra,,tak jestli nefrci tak si nech zacvakat i ho.ALe uz ne pres pojistovnu ,ale primo u souseda. Dalsi takova situace ,clovek se sere s jednou potizi a pomalicku obejvuje co se podelalo dal ... takovydle prekvapka taky nemam rad ... Snad ti to secko dobre dopadne a mas to conevidet v cajku ., Upraveno Březen 10, 200916 r od Jero
Březen 10, 200916 r Kvalitní spotřebiče neslyšíš, nastavíš to tak, aby to ráno bylo hotovo a pověsíš než zmizíš do práce, ne? nevím myčku jsem ještě neslyšel, páč jsem jsme ji ještě nezkusili a pračku slyšíš zuřit vždy, když odstřeďuje
Březen 10, 200916 r Neni zaco ,,vim jak ti je a preci tady v Hospode drzime spolu .... Nic,,jedem s pritulou na nejaky nakupy tak se tu zatim mejte .... caues
Březen 10, 200916 r jsou tam i kvalitnejsi... Ovi: Díky. Necháme to na jindy, nebo budu chodit pěšky...
Březen 10, 200916 r Taky tak.Dobře nakupte a držte mi palce. Je to na prd Romane. Ale vem zas to pozitivní. Zdravý dětí, šikovná manželka atd.. Nenech se rozhodit nějakým kretenem.
Březen 10, 200916 r Ale jo.Já to beru amáš pravdu.Nejsem rozhozenej.Nakonec se sousedi k tomu postavili čelem ale mě to prostě mrzí.Ted se stěhuju k rodičům na týden protože tady to musi vyschnout a dál minimálně další týden různé opravy a vymalování.To mě sere nejvic.
Březen 10, 200916 r Ale jo.Já to beru amáš pravdu.Nejsem rozhozenej.Nakonec se sousedi k tomu postavili čelem ale mě to prostě mrzí.Ted se stěhuju k rodičům na týden protože tady to musi vyschnout a dál minimálně další týden různé opravy a vymalování.To mě sere nejvic. Jasně.Víš co já taky nemám rád jakékoliv změny,které neovlivním sám, ale prostě někdy to tak přijde. Chápu tě. Určitě si na tom bytě nechal kousek sebe a je to hlavně domov. Dost tě chápu a ustojíš to v poho.
Březen 10, 200916 r pračku slyšíš zuřit vždy, když odstřeďuje my teda ne, stojíš vedle v místnosti a nevíš, že ždímá (takový dáma.forum.cz tady teď, co? )
Březen 10, 200916 r Romčo, držím palce a pěsti, ať to klapne!!! P2M: to máte sakramentsky dobrý spotřebiče já kupoval loni pračku a taky je trochu slyšet.. ale proti tomu, co má mamka 7 let to je paráda jinak taky radši vyperu a hned to vyndám, jednou sem to nechal v pračce 5 hodin a mohl sem prát znova baurak: hoj kdes lítal celej den? přišla ti sms?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.