O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 takže pěkná projížďka! co vůbec děláš?už sem odepsal tak koukam akce v MB se nam nejak rozjizdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 zdarek!! zdarec pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak koukam akce v MB se nam nejak rozjizdi a to je dobře, ne? čím víc tím líp baurak: to je docela v poho prácička ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 zdarec pane zdar jak brno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 a to je dobře, ne? čím víc tím líp baurak: to je docela v poho prácička ne? delam to rok a pul a zatim si nemuzu nejak vyrazne stezovat, ja jsem spokojenej v ramci moznosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 bole a bole a boleslav no nic, jdu dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 delam to rok a pul a zatim si nemuzu nejak vyrazne stezovat, ja jsem spokojenej v ramci moznosti a cos dělal předtím? peču si kuřátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 a je to tady hlad a obed byl jenom jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 a to je dobře, ne? čím víc tím líp baurak: to je docela v poho prácička ne? cim vic tim vetsi prdel.. akorat mozna pujde manzelka.... takze nebude rec o kamaradkach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 bole a bole a boleslav no nic, jdu dom až teď? já šel dneska vyjímečně domů ve 3:15 tak tak sem to stihnul před tím chcancem, koukám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak co novýho chuligáni.Právě jsem číhnul na Sněženky a Machry po 25 letech.Pěkná chujovina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 delam to rok a pul a zatim si nemuzu nejak vyrazne stezovat, ja jsem spokojenej v ramci moznosti ale kdyz clovek nemuze prijit na to proc to nechodi... to je potom blbe jako ja vcera.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 a cos dělal předtím? peču si kuřátko predtim jsem delal spravce site v jedny firme, takze kazdy den kacelar coz me prestalo bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 a je to tady hlad a obed byl jenom jeden jinak máš jako víc obědů nebo co cim vic tim vetsi prdel.. akorat mozna pujde manzelka.... takze nebude rec o kamaradkach... nesmíme to přehánět aby nepřijelo 80 lidí jako do Turnova manželka? ty už seš ženatej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ale kdyz clovek nemuze prijit na to proc to nechodi... to je potom blbe jako ja vcera.... vzdycky to nejak jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak co novýho chuligáni.Právě jsem číhnul na Sněženky a Machry po 25 letech.Pěkná chujovina sem na tom byl v kině - litoval sem! predtim jsem delal spravce site v jedny firme, takze kazdy den kacelar coz me prestalo bavit tj, já právě teď od září dělám kancelářskou práci a sere mě to.. předtím sem byl aspoň občas v terénu, to bylo o něčem jiným.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak co novýho chuligáni.Právě jsem číhnul na Sněženky a Machry po 25 letech.Pěkná chujovina zdar! byl jsem na tom v kine... no nic extra to neni ale lepsi nez dratem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ale kdyz clovek nemuze prijit na to proc to nechodi... to je potom blbe jako ja vcera.... si opravoval ten comp známýmu ne? co bylo za problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 sem na tom byl v kině - litoval sem! v MB? nesedeli jsme vedle sebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dakie : No prave ze ne tak umru hlady bo elektronika mi nejak nechutna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 sem na tom byl v kině - litoval sem! tak já na to koukal naštěstí na compu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 v MB? nesedeli jsme vedle sebe? nn, byl sem v Práglu sme byli nakupovat vánoční dárky a už nás to nebavilo, tak sme šli do kina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 zdar!byl jsem na tom v kine... no nic extra to neni ale lepsi nez dratem..... jedním slovem-píčárna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dakie : No prave ze ne tak umru hlady bo elektronika mi nejak nechutna tak to mě taky nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 si opravoval ten comp známýmu ne? co bylo za problém? jj aaale prosimte nechodila mu vypalovacka tak jsem testoval jinou - to sami ... tak kabely... to sami.... proste nechodila jen kdyz se to zahralo... to byla zahada... tak jsem hodil palicku a HDD na jednu ksandu a ejhle..... dostal jsem i Beama k tomu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.