Březen 10, 200916 r takže pěkná projížďka! co vůbec děláš?už sem odepsal tak koukam akce v MB se nam nejak rozjizdi
Březen 10, 200916 r tak koukam akce v MB se nam nejak rozjizdi a to je dobře, ne? čím víc tím líp baurak: to je docela v poho prácička ne?
Březen 10, 200916 r a to je dobře, ne? čím víc tím líp baurak: to je docela v poho prácička ne? delam to rok a pul a zatim si nemuzu nejak vyrazne stezovat, ja jsem spokojenej v ramci moznosti
Březen 10, 200916 r delam to rok a pul a zatim si nemuzu nejak vyrazne stezovat, ja jsem spokojenej v ramci moznosti a cos dělal předtím? peču si kuřátko
Březen 10, 200916 r a to je dobře, ne? čím víc tím líp baurak: to je docela v poho prácička ne? cim vic tim vetsi prdel.. akorat mozna pujde manzelka.... takze nebude rec o kamaradkach...
Březen 10, 200916 r bole a bole a boleslav no nic, jdu dom až teď? já šel dneska vyjímečně domů ve 3:15 tak tak sem to stihnul před tím chcancem, koukám!
Březen 10, 200916 r Tak co novýho chuligáni.Právě jsem číhnul na Sněženky a Machry po 25 letech.Pěkná chujovina
Březen 10, 200916 r delam to rok a pul a zatim si nemuzu nejak vyrazne stezovat, ja jsem spokojenej v ramci moznosti ale kdyz clovek nemuze prijit na to proc to nechodi... to je potom blbe jako ja vcera....
Březen 10, 200916 r a cos dělal předtím? peču si kuřátko predtim jsem delal spravce site v jedny firme, takze kazdy den kacelar coz me prestalo bavit
Březen 10, 200916 r a je to tady hlad a obed byl jenom jeden jinak máš jako víc obědů nebo co cim vic tim vetsi prdel.. akorat mozna pujde manzelka.... takze nebude rec o kamaradkach... nesmíme to přehánět aby nepřijelo 80 lidí jako do Turnova manželka? ty už seš ženatej?
Březen 10, 200916 r ale kdyz clovek nemuze prijit na to proc to nechodi... to je potom blbe jako ja vcera.... vzdycky to nejak jde
Březen 10, 200916 r Tak co novýho chuligáni.Právě jsem číhnul na Sněženky a Machry po 25 letech.Pěkná chujovina sem na tom byl v kině - litoval sem! predtim jsem delal spravce site v jedny firme, takze kazdy den kacelar coz me prestalo bavit tj, já právě teď od září dělám kancelářskou práci a sere mě to.. předtím sem byl aspoň občas v terénu, to bylo o něčem jiným..
Březen 10, 200916 r Tak co novýho chuligáni.Právě jsem číhnul na Sněženky a Machry po 25 letech.Pěkná chujovina zdar! byl jsem na tom v kine... no nic extra to neni ale lepsi nez dratem.....
Březen 10, 200916 r ale kdyz clovek nemuze prijit na to proc to nechodi... to je potom blbe jako ja vcera.... si opravoval ten comp známýmu ne? co bylo za problém?
Březen 10, 200916 r v MB? nesedeli jsme vedle sebe? nn, byl sem v Práglu sme byli nakupovat vánoční dárky a už nás to nebavilo, tak sme šli do kina
Březen 10, 200916 r zdar!byl jsem na tom v kine... no nic extra to neni ale lepsi nez dratem..... jedním slovem-píčárna
Březen 10, 200916 r Dakie : No prave ze ne tak umru hlady bo elektronika mi nejak nechutna tak to mě taky nejede
Březen 10, 200916 r si opravoval ten comp známýmu ne? co bylo za problém? jj aaale prosimte nechodila mu vypalovacka tak jsem testoval jinou - to sami ... tak kabely... to sami.... proste nechodila jen kdyz se to zahralo... to byla zahada... tak jsem hodil palicku a HDD na jednu ksandu a ejhle..... dostal jsem i Beama k tomu.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.