Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jedním slovem-píčárna

nezbývá než souhlasit ;)

Tak co novýho chuligáni.Právě jsem číhnul na Sněženky a Machry po 25 letech.Pěkná chujovina

Je to delší, ale zato horší film než jednička, co? :D

jj aaale prosimte nechodila mu vypalovacka tak jsem testoval jinou - to sami ... tak kabely... to sami.... proste nechodila jen kdyz se to zahralo... to byla zahada... tak jsem hodil palicku a HDD na jednu ksandu a ejhle..... :palec2:

dostal jsem i Beama k tomu..... :)

špatnej jumper???

tj, já právě teď od září dělám kancelářskou práci a sere mě to.. předtím sem byl aspoň občas v terénu, to bylo o něčem jiným..

tak ja to mam obracene a jsem, rad ze jsem zmenil, to cestovani me bavi

Je to delší, ale zato horší film než jednička, co? :D

tak nějak :palec2:

proste odesel jeden kanal na radici....

špatnej jumper???

i kdyz nekdy to proste nejde ja osobne treba dve zarizeni na jednu ksandu nedostanu a navic mam jen jeden radic lol

špatnej jumper???

nn odesel jeden kanal na radici na desce.... zaclo to zniceho nic..... tu sestavu jsem delal ja pred 3 lety... :)

tak ja to mam obracene a jsem, rad ze jsem zmenil, to cestovani me bavi

mě to právě taky bavilo, ale problém byl ve vedení firmy, kde sem byl za nejhoršího, protože sem se staral o zaměstnance :feve: bojoval sem za ně a to se šéfům nelíbilo, tak mi dělali nepříjemnosti.. tak sem radši odešel..

nn odesel jeden kanal na radici na desce.... zaclo to zniceho nic..... tu sestavu jsem delal ja pred 3 lety... :)

jsi asi tenkrat do toho vylil panaka rumu ;)

i kdyz nekdy to proste nejde ja osobne treba dve zarizeni na jednu ksandu nedostanu a navic mam jen jeden radic lol

jo musel jsem vymenit za delsi.... no na IDE 2 v poho....

jsi asi tenkrat do toho vylil panaka rumu ;)

dost mozna ... :)

jo musel jsem vymenit za delsi.... no na IDE 2 v poho....

no to pak my s modernima deskama co maj jen jeden ide utrou nos nastesti uz mam posledni disk na ide ;)

mě to právě taky bavilo, ale problém byl ve vedení firmy, kde sem byl za nejhoršího, protože sem se staral o zaměstnance :feve: bojoval sem za ně a to se šéfům nelíbilo, tak mi dělali nepříjemnosti.. tak sem radši odešel..

jj nekdy je tezky chytit dobry misto a dobryho sefa, u me to zatim vypada, ze by to melo byt snad v pohode, co potrebuji vetsinou dostanu a nejaky problemy jsem zatim nemel

ty woe, ještě že tomuhle vůbec nerozumím :D ste se tu sešli, ajťáci :p

daku ty drzoune lol

no to pak my s modernima deskama co maj jen jeden ide utrou nos nastesti uz mam posledni disk na ide ;)

jasny ale pred 3 lety pc za 15 i s monitorem.... a na hry... muselo se nekde posetrit... :) jinak ta deska ma saty takze by stejne nebylo co resit.....

jj nekdy je tezky chytit dobry misto a dobryho sefa, u me to zatim vypada, ze by to melo byt snad v pohode, co potrebuji vetsinou dostanu a nejaky problemy jsem zatim nemel

já mám teď smlouvu do konce března.. v pátek mi řekli, že mi prodlouží smlouvu max. na 2 měsíce :aggressive: tak to ještě prubnu a mezitím si najdu něco jinýho! ikdyž, v dnešní době hledat práci :feve:

dost mozna ... :)

jsem si to myslel ;)

daku ty drzoune lol

kol5

ty woe, ještě že tomuhle vůbec nerozumím :D ste se tu sešli, ajťáci :p

nn ja bejvavalo IT nyni grafik a o PC se staram jen interne ve firme... :) a znamejm :)

proč toho vínka dělaj jen 0,7? :D

jasny ale pred 3 lety pc za 15 i s monitorem.... a na hry... muselo se nekde posetrit... :) jinak ta deska ma saty takze by stejne nebylo co resit.....

tak to je jasny ;) Jeste pred dvema lety sem si spocital jak by asi vypadal muj vysnenej a vyslo mi asi 180 000 lol

já mám teď smlouvu do konce března.. v pátek mi řekli, že mi prodlouží smlouvu max. na 2 měsíce :aggressive: tak to ještě prubnu a mezitím si najdu něco jinýho! ikdyž, v dnešní době hledat práci :feve:

no je to tezky hledat praci, hlavne to chce mit vse podchyceny smlouvama, na dobry slovo bych ted asi moc neveril. Ja kdyz jsem menil praci tak to bylo jen ustni a nic jsem podepsano nemel, kdyby rekli ne tak jsem byl v riti

jsem si to myslel ;)

ale ale :) pockej az budes tu a bez kone u silnice - mi taky ukapne rumicek :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.