Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak co novýho chuligáni.Právě jsem číhnul na Sněženky a Machry po 25 letech.Pěkná chujovina

Je to delší, ale zato horší film než jednička, co? :D

Vloženo
jj aaale prosimte nechodila mu vypalovacka tak jsem testoval jinou - to sami ... tak kabely... to sami.... proste nechodila jen kdyz se to zahralo... to byla zahada... tak jsem hodil palicku a HDD na jednu ksandu a ejhle..... :palec2:

dostal jsem i Beama k tomu..... :)

špatnej jumper???

Vloženo
tj, já právě teď od září dělám kancelářskou práci a sere mě to.. předtím sem byl aspoň občas v terénu, to bylo o něčem jiným..

tak ja to mam obracene a jsem, rad ze jsem zmenil, to cestovani me bavi

Vloženo
tak ja to mam obracene a jsem, rad ze jsem zmenil, to cestovani me bavi

mě to právě taky bavilo, ale problém byl ve vedení firmy, kde sem byl za nejhoršího, protože sem se staral o zaměstnance :feve: bojoval sem za ně a to se šéfům nelíbilo, tak mi dělali nepříjemnosti.. tak sem radši odešel..

Vloženo
i kdyz nekdy to proste nejde ja osobne treba dve zarizeni na jednu ksandu nedostanu a navic mam jen jeden radic lol

jo musel jsem vymenit za delsi.... no na IDE 2 v poho....

Vloženo
mě to právě taky bavilo, ale problém byl ve vedení firmy, kde sem byl za nejhoršího, protože sem se staral o zaměstnance :feve: bojoval sem za ně a to se šéfům nelíbilo, tak mi dělali nepříjemnosti.. tak sem radši odešel..

jj nekdy je tezky chytit dobry misto a dobryho sefa, u me to zatim vypada, ze by to melo byt snad v pohode, co potrebuji vetsinou dostanu a nejaky problemy jsem zatim nemel

Vloženo
no to pak my s modernima deskama co maj jen jeden ide utrou nos nastesti uz mam posledni disk na ide ;)

jasny ale pred 3 lety pc za 15 i s monitorem.... a na hry... muselo se nekde posetrit... :) jinak ta deska ma saty takze by stejne nebylo co resit.....

Vloženo
jj nekdy je tezky chytit dobry misto a dobryho sefa, u me to zatim vypada, ze by to melo byt snad v pohode, co potrebuji vetsinou dostanu a nejaky problemy jsem zatim nemel

já mám teď smlouvu do konce března.. v pátek mi řekli, že mi prodlouží smlouvu max. na 2 měsíce :aggressive: tak to ještě prubnu a mezitím si najdu něco jinýho! ikdyž, v dnešní době hledat práci :feve:

Vloženo
jasny ale pred 3 lety pc za 15 i s monitorem.... a na hry... muselo se nekde posetrit... :) jinak ta deska ma saty takze by stejne nebylo co resit.....

tak to je jasny ;) Jeste pred dvema lety sem si spocital jak by asi vypadal muj vysnenej a vyslo mi asi 180 000 lol

Vloženo
já mám teď smlouvu do konce března.. v pátek mi řekli, že mi prodlouží smlouvu max. na 2 měsíce :aggressive: tak to ještě prubnu a mezitím si najdu něco jinýho! ikdyž, v dnešní době hledat práci :feve:

no je to tezky hledat praci, hlavne to chce mit vse podchyceny smlouvama, na dobry slovo bych ted asi moc neveril. Ja kdyz jsem menil praci tak to bylo jen ustni a nic jsem podepsano nemel, kdyby rekli ne tak jsem byl v riti

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...