Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jedním slovem-píčárna nezbývá než souhlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak co novýho chuligáni.Právě jsem číhnul na Sněženky a Machry po 25 letech.Pěkná chujovina Je to delší, ale zato horší film než jednička, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jj aaale prosimte nechodila mu vypalovacka tak jsem testoval jinou - to sami ... tak kabely... to sami.... proste nechodila jen kdyz se to zahralo... to byla zahada... tak jsem hodil palicku a HDD na jednu ksandu a ejhle..... dostal jsem i Beama k tomu..... špatnej jumper??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tj, já právě teď od září dělám kancelářskou práci a sere mě to.. předtím sem byl aspoň občas v terénu, to bylo o něčem jiným.. tak ja to mam obracene a jsem, rad ze jsem zmenil, to cestovani me bavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Je to delší, ale zato horší film než jednička, co? tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 proste odesel jeden kanal na radici.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 špatnej jumper??? i kdyz nekdy to proste nejde ja osobne treba dve zarizeni na jednu ksandu nedostanu a navic mam jen jeden radic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 špatnej jumper??? nn odesel jeden kanal na radici na desce.... zaclo to zniceho nic..... tu sestavu jsem delal ja pred 3 lety... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak ja to mam obracene a jsem, rad ze jsem zmenil, to cestovani me bavi mě to právě taky bavilo, ale problém byl ve vedení firmy, kde sem byl za nejhoršího, protože sem se staral o zaměstnance bojoval sem za ně a to se šéfům nelíbilo, tak mi dělali nepříjemnosti.. tak sem radši odešel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 nn odesel jeden kanal na radici na desce.... zaclo to zniceho nic..... tu sestavu jsem delal ja pred 3 lety... jsi asi tenkrat do toho vylil panaka rumu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 i kdyz nekdy to proste nejde ja osobne treba dve zarizeni na jednu ksandu nedostanu a navic mam jen jeden radic jo musel jsem vymenit za delsi.... no na IDE 2 v poho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jsi asi tenkrat do toho vylil panaka rumu dost mozna ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jo musel jsem vymenit za delsi.... no na IDE 2 v poho.... no to pak my s modernima deskama co maj jen jeden ide utrou nos nastesti uz mam posledni disk na ide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 mě to právě taky bavilo, ale problém byl ve vedení firmy, kde sem byl za nejhoršího, protože sem se staral o zaměstnance bojoval sem za ně a to se šéfům nelíbilo, tak mi dělali nepříjemnosti.. tak sem radši odešel.. jj nekdy je tezky chytit dobry misto a dobryho sefa, u me to zatim vypada, ze by to melo byt snad v pohode, co potrebuji vetsinou dostanu a nejaky problemy jsem zatim nemel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ty woe, ještě že tomuhle vůbec nerozumím ste se tu sešli, ajťáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 daku ty drzoune Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 no to pak my s modernima deskama co maj jen jeden ide utrou nos nastesti uz mam posledni disk na ide jasny ale pred 3 lety pc za 15 i s monitorem.... a na hry... muselo se nekde posetrit... jinak ta deska ma saty takze by stejne nebylo co resit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jj nekdy je tezky chytit dobry misto a dobryho sefa, u me to zatim vypada, ze by to melo byt snad v pohode, co potrebuji vetsinou dostanu a nejaky problemy jsem zatim nemel já mám teď smlouvu do konce března.. v pátek mi řekli, že mi prodlouží smlouvu max. na 2 měsíce tak to ještě prubnu a mezitím si najdu něco jinýho! ikdyž, v dnešní době hledat práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 dost mozna ... jsem si to myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 daku ty drzoune Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ty woe, ještě že tomuhle vůbec nerozumím ste se tu sešli, ajťáci nn ja bejvavalo IT nyni grafik a o PC se staram jen interne ve firme... a znamejm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 proč toho vínka dělaj jen 0,7? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jasny ale pred 3 lety pc za 15 i s monitorem.... a na hry... muselo se nekde posetrit... jinak ta deska ma saty takze by stejne nebylo co resit..... tak to je jasny Jeste pred dvema lety sem si spocital jak by asi vypadal muj vysnenej a vyslo mi asi 180 000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 já mám teď smlouvu do konce března.. v pátek mi řekli, že mi prodlouží smlouvu max. na 2 měsíce tak to ještě prubnu a mezitím si najdu něco jinýho! ikdyž, v dnešní době hledat práci no je to tezky hledat praci, hlavne to chce mit vse podchyceny smlouvama, na dobry slovo bych ted asi moc neveril. Ja kdyz jsem menil praci tak to bylo jen ustni a nic jsem podepsano nemel, kdyby rekli ne tak jsem byl v riti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jsem si to myslel ale ale pockej az budes tu a bez kone u silnice - mi taky ukapne rumicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.