Březen 10, 200916 r nn ja bejvavalo IT nyni grafik a o PC se staram jen interne ve firme... a znamejm chtěl bych dělat IT u nás ve firmě! jen objednává PC a když je nějakej problém, volá servis.. max. dokáže nainstalovat programy, to dokážu taky, ale nemáme na to přístupový práva..
Březen 10, 200916 r tak to je jasny Jeste pred dvema lety sem si spocital jak by asi vypadal muj vysnenej a vyslo mi asi 180 000 ja uz presedlal - muj vysnenej uz neni stolni ale notas - o to to je drazsi a rychleji to cely zestarne :smich: jeste lepsi...
Březen 10, 200916 r no je to tezky hledat praci, hlavne to chce mit vse podchyceny smlouvama, na dobry slovo bych ted asi moc neveril. Ja kdyz jsem menil praci tak to bylo jen ustni a nic jsem podepsano nemel, kdyby rekli ne tak jsem byl v riti v září, když sem podepisoval, nikdo o krizi neměl ani tušení proto sem do toho šel a říkal sem si, že to je v klidu, pak mi to prodlouží bez problémů..
Březen 10, 200916 r chtěl bych dělat IT u nás ve firmě! jen objednává PC a když je nějakej problém, volá servis.. max. dokáže nainstalovat programy, to dokážu taky, ale nemáme na to přístupový práva.. nemohl bych byt bez 100% ovladani pc... bych jim to prostrelil
Březen 10, 200916 r ale ale pockej az budes tu a bez kone u silnice - mi taky ukapne rumicek hmmm, a kdyby jen jedne co
Březen 10, 200916 r ale ale pockej az budes tu a bez kone u silnice - mi taky ukapne rumicek a mohlo by jich byt vic
Březen 10, 200916 r ja uz presedlal - muj vysnenej uz neni stolni ale notas - o to to je drazsi a rychleji to cely zestarne :smich: jeste lepsi... to me taky ceka ale budu se muset uskromnit taky 15-20
Březen 10, 200916 r nemohl bych byt bez 100% ovladani pc... bych jim to prostrelil taky mě to nehorázně štve, nenainstaluju si ani ICQ.. ještě že existuje Miranda
Březen 10, 200916 r taky mě to nehorázně štve, nenainstaluju si ani ICQ.. ještě že existuje Miranda jj a co teprve stahovani filmu a hudby ze?
Březen 10, 200916 r v září, když sem podepisoval, nikdo o krizi neměl ani tušení proto sem do toho šel a říkal sem si, že to je v klidu, pak mi to prodlouží bez problémů.. jj to nikdo nemohl tusit, bohuzel se s tim musime nejak poprat
Březen 10, 200916 r jj a co teprve stahovani filmu a hudby ze? tak hudba se stahovat dá www.mp3stahuj.cz ale torrenty bohužel
Březen 10, 200916 r taky mě to nehorázně štve, nenainstaluju si ani ICQ.. ještě že existuje Miranda To obejdi a koukej jak se bude tvarit
Březen 10, 200916 r jj to nikdo nemohl tusit, bohuzel se s tim musime nejak poprat zatím se s tím peru budu dělat cokoliv
Březen 10, 200916 r To obejdi a koukej jak se bude tvarit jak? někdo mi už říkal, že se to dá obejít..
Březen 10, 200916 r jak? někdo mi už říkal, že se to dá obejít.. Ono zalezi co ti dela potize zejo jestli proxyna nebo jinci vynalez
Březen 10, 200916 r Ono zalezi co ti dela potize zejo jestli proxyna nebo jinci vynalez při každý instalaci to chce heslo admina nemám přístupový práva..
Březen 10, 200916 r při každý instalaci to chce heslo admina nemám přístupový práva.. jo jenom tohle tak pro tebe bude nejjednodussi ocumovat ne ?
Březen 10, 200916 r zatím se s tím peru budu dělat cokoliv jj nekdy si nemuzes vybirat, a musis co delat co se da
Březen 10, 200916 r jo jenom tohle tak pro tebe bude nejjednodussi ocumovat ne ? myslíš když admin píše heslo? jj nekdy si nemuzes vybirat, a musis co delat co se da to dělám právě teď.. tak to asi zabalim a povalim dom a asi na jedno... neříkal si, že dneska nikam nejdeš? sem si proto načnul flašku bílýho doma, páč se večer nic neplánovalo
Březen 10, 200916 r tak to asi zabalim a povalim dom a asi na jedno... taky bych na jedno zašel,ale musím do kina
Březen 10, 200916 r tak to asi zabalim a povalim dom a asi na jedno... tady se kazdej vali jenom ja jeste tvrdnu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.