Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 nn ja bejvavalo IT nyni grafik a o PC se staram jen interne ve firme... a znamejm chtěl bych dělat IT u nás ve firmě! jen objednává PC a když je nějakej problém, volá servis.. max. dokáže nainstalovat programy, to dokážu taky, ale nemáme na to přístupový práva.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak to je jasny Jeste pred dvema lety sem si spocital jak by asi vypadal muj vysnenej a vyslo mi asi 180 000 ja uz presedlal - muj vysnenej uz neni stolni ale notas - o to to je drazsi a rychleji to cely zestarne :smich: jeste lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 no je to tezky hledat praci, hlavne to chce mit vse podchyceny smlouvama, na dobry slovo bych ted asi moc neveril. Ja kdyz jsem menil praci tak to bylo jen ustni a nic jsem podepsano nemel, kdyby rekli ne tak jsem byl v riti v září, když sem podepisoval, nikdo o krizi neměl ani tušení proto sem do toho šel a říkal sem si, že to je v klidu, pak mi to prodlouží bez problémů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 chtěl bych dělat IT u nás ve firmě! jen objednává PC a když je nějakej problém, volá servis.. max. dokáže nainstalovat programy, to dokážu taky, ale nemáme na to přístupový práva.. nemohl bych byt bez 100% ovladani pc... bych jim to prostrelil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ale ale pockej az budes tu a bez kone u silnice - mi taky ukapne rumicek hmmm, a kdyby jen jedne co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ale ale pockej az budes tu a bez kone u silnice - mi taky ukapne rumicek a mohlo by jich byt vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 hmmm, a kdyby jen jedne co dost mozna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ja uz presedlal - muj vysnenej uz neni stolni ale notas - o to to je drazsi a rychleji to cely zestarne :smich: jeste lepsi... to me taky ceka ale budu se muset uskromnit taky 15-20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 nemohl bych byt bez 100% ovladani pc... bych jim to prostrelil taky mě to nehorázně štve, nenainstaluju si ani ICQ.. ještě že existuje Miranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 taky mě to nehorázně štve, nenainstaluju si ani ICQ.. ještě že existuje Miranda jj a co teprve stahovani filmu a hudby ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 v září, když sem podepisoval, nikdo o krizi neměl ani tušení proto sem do toho šel a říkal sem si, že to je v klidu, pak mi to prodlouží bez problémů.. jj to nikdo nemohl tusit, bohuzel se s tim musime nejak poprat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jj a co teprve stahovani filmu a hudby ze? tak hudba se stahovat dá www.mp3stahuj.cz ale torrenty bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 taky mě to nehorázně štve, nenainstaluju si ani ICQ.. ještě že existuje Miranda To obejdi a koukej jak se bude tvarit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jj to nikdo nemohl tusit, bohuzel se s tim musime nejak poprat zatím se s tím peru budu dělat cokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 To obejdi a koukej jak se bude tvarit jak? někdo mi už říkal, že se to dá obejít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jak? někdo mi už říkal, že se to dá obejít.. Ono zalezi co ti dela potize zejo jestli proxyna nebo jinci vynalez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ono zalezi co ti dela potize zejo jestli proxyna nebo jinci vynalez při každý instalaci to chce heslo admina nemám přístupový práva.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 při každý instalaci to chce heslo admina nemám přístupový práva.. jo jenom tohle tak pro tebe bude nejjednodussi ocumovat ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 zatím se s tím peru budu dělat cokoliv jj nekdy si nemuzes vybirat, a musis co delat co se da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak to asi zabalim a povalim dom a asi na jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jo jenom tohle tak pro tebe bude nejjednodussi ocumovat ne ? myslíš když admin píše heslo? jj nekdy si nemuzes vybirat, a musis co delat co se da to dělám právě teď.. tak to asi zabalim a povalim dom a asi na jedno... neříkal si, že dneska nikam nejdeš? sem si proto načnul flašku bílýho doma, páč se večer nic neplánovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak to asi zabalim a povalim dom a asi na jedno... taky bych na jedno zašel,ale musím do kina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak to asi zabalim a povalim dom a asi na jedno... tady se kazdej vali jenom ja jeste tvrdnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 taky bych na jedno zašel,ale musím do kina se slečnou? na co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 se slečnou? na co? jojo,s kunou.Ale ještě nevím na co jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.