Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jojo,s kunou.Ale ještě nevím na co jít ani nevím, co je teď v nabídce.. kam plánuješ jít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ani nevím, co je teď v nabídce.. kam plánuješ jít? VC Černý Most Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 no kdybych sel do MB tak se to zvrtne tak jsem myslel jen u nas tady na 1-2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak mizim cus panove.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jj, tak hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak mizim cus panove.... Ahoj a ahoj ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ahoj Láďo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 myslíš když admin píše heslo? No jiste ono je par utilitek ale ty moc casto neuzri svetlo sveta smrtelniku, jedna z tech co je zvladne i simpanz treba nabootuje do linuxu a rozsifruje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ahoj Láďo!!! Ahoj Peťo Koukám že poslední dobou máme celkem schodně volno ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ahoj Peťo Koukám že poslední dobou máme celkem schodně volno ?!? já tu sem dycky odpoledne co jinýho dělat, sám doma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 No jiste ono je par utilitek ale ty moc casto neuzri svetlo sveta smrtelniku, jedna z tech co je zvladne i simpanz treba nabootuje do linuxu a rozsifruje to tak sem s nima! pokud fungujou na XP! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Zdravím všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak sem s nima! pokud fungujou na XP! prevazne na xp ale vseho do casu jedu dom tak pak treba napis sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 warhead: si na mě vzpomeň a pošli odkazy Romariooo: ahooj, už máš dostěhováno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 'Dakie' : ano,děti už jsou u rodiču v teple a já mám večer jednání s tou majitelkou vrchního bytu.Na pojištovnu jsem odeslal emailem veškeré podklady i s fotkama tak doufám že to půjde bez větších problému.Sháním ted vysoušeče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 vůbec ti to nezávidím! mě udělali sousedi jen menší skvrnu nad postelí, přišel sem domů z práce a měl sem mokro v posteli.. domluvil sme se na penězích za vymalování a pohoda .. to jim přetekla jen vana.. s pračkou je to horší, ještě k tomu když spíš nikdy nepouštím pračku když du z domu nebo když spím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Nenaděláš nic.Ted se to musi vyřešit.U mě je horší ty sádrokartony...byli tam dva roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_TDI Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jak to tu tak čtu tak co se stalo Romariooo je opravdu hnus ale jednou se mi stalo že mi zničeho nic bouchla hadice pod umyvadlem co vede k baterce.....bouchla dopoledne, ale největší štěstí bylo, že ten den jsem měl dovolenou!!!!!! jinak bych přijel až někdy večer a myslím že bych vytopil i krtky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 naštve to, ale aspoň to budeš mít zas nový navíc malovat by se mělo jednou za dva roky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Zdravím všechny Jižní Morava zdraví cyklistu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ahoj Hrábě.Jsem na sračky...ve dvě ráno jsme bylo vytopeny vrchním sousedem.Mladá se vzbudila protože zvrchu na ní začala kapat voda.Fotky sem nahral a jsou tady o jednu stránku výš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Čau. Tak už jsem taky doma v teple a před večeří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ... Tak to není co závidět a už vůbec né teď v zimě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 "Romario" je to masaker a dosť smutné, držím palce, aby ste to mali čo najskôr v poriadku, ale vždy sa také veci stávajú. taký je život Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 'wrccko' : díky moc.Musím to brát z lepší stránky...vymaluju a bude to tam vonět zase novotou.Ano...stávaji se horší věci.Souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.