Březen 10, 200916 r jojo,s kunou.Ale ještě nevím na co jít ani nevím, co je teď v nabídce.. kam plánuješ jít?
Březen 10, 200916 r myslíš když admin píše heslo? No jiste ono je par utilitek ale ty moc casto neuzri svetlo sveta smrtelniku, jedna z tech co je zvladne i simpanz treba nabootuje do linuxu a rozsifruje to
Březen 10, 200916 r Autor ahoj Láďo!!! Ahoj Peťo Koukám že poslední dobou máme celkem schodně volno ?!?
Březen 10, 200916 r Ahoj Peťo Koukám že poslední dobou máme celkem schodně volno ?!? já tu sem dycky odpoledne co jinýho dělat, sám doma..
Březen 10, 200916 r No jiste ono je par utilitek ale ty moc casto neuzri svetlo sveta smrtelniku, jedna z tech co je zvladne i simpanz treba nabootuje do linuxu a rozsifruje to tak sem s nima! pokud fungujou na XP!
Březen 10, 200916 r tak sem s nima! pokud fungujou na XP! prevazne na xp ale vseho do casu jedu dom tak pak treba napis sz
Březen 10, 200916 r 'Dakie' : ano,děti už jsou u rodiču v teple a já mám večer jednání s tou majitelkou vrchního bytu.Na pojištovnu jsem odeslal emailem veškeré podklady i s fotkama tak doufám že to půjde bez větších problému.Sháním ted vysoušeče.
Březen 10, 200916 r vůbec ti to nezávidím! mě udělali sousedi jen menší skvrnu nad postelí, přišel sem domů z práce a měl sem mokro v posteli.. domluvil sme se na penězích za vymalování a pohoda .. to jim přetekla jen vana.. s pračkou je to horší, ještě k tomu když spíš nikdy nepouštím pračku když du z domu nebo když spím..
Březen 10, 200916 r Nenaděláš nic.Ted se to musi vyřešit.U mě je horší ty sádrokartony...byli tam dva roky
Březen 10, 200916 r jak to tu tak čtu tak co se stalo Romariooo je opravdu hnus ale jednou se mi stalo že mi zničeho nic bouchla hadice pod umyvadlem co vede k baterce.....bouchla dopoledne, ale největší štěstí bylo, že ten den jsem měl dovolenou!!!!!! jinak bych přijel až někdy večer a myslím že bych vytopil i krtky
Březen 10, 200916 r naštve to, ale aspoň to budeš mít zas nový navíc malovat by se mělo jednou za dva roky ne?
Březen 10, 200916 r Ahoj Hrábě.Jsem na sračky...ve dvě ráno jsme bylo vytopeny vrchním sousedem.Mladá se vzbudila protože zvrchu na ní začala kapat voda.Fotky sem nahral a jsou tady o jednu stránku výš.
Březen 10, 200916 r "Romario" je to masaker a dosť smutné, držím palce, aby ste to mali čo najskôr v poriadku, ale vždy sa také veci stávajú. taký je život
Březen 10, 200916 r 'wrccko' : díky moc.Musím to brát z lepší stránky...vymaluju a bude to tam vonět zase novotou.Ano...stávaji se horší věci.Souhlasím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.