Březen 10, 200916 r 'wrccko' : díky moc.Musím to brát z lepší stránky...vymaluju a bude to tam vonět zase novotou.Ano...stávaji se horší věci.Souhlasím. Romane,kdybys bydlel někde tady blízko, šel bys ke mě na asil a pořádně bychon se opili ne?
Březen 10, 200916 r Autor Dakie kromě toho, že včera Pardubky vyhrály, nic. Zato dneska je to taky celkem zajímavý !!! HC Kometa Brno - KLH Chomutov
Březen 10, 200916 r Dneska celkem je páč jsem dole sám !!! No zdarec Laďo. Dlouho jsi tu nebyl. Už jsem se lek.že marodíš.
Březen 10, 200916 r nad kým vyhráli? kdysi sem Pardubicím fandil, ale Bílí Tygři sou blíž Dakie.... přece porazili Plzeň. Ty to nějak nesleduješ co?
Březen 10, 200916 r NO SNAD TO DOTÁHNEME AŽ DO FINÁLE Já to vidím takhle. Buď Pardubky nebo Slavie. Jsem loajální.....
Březen 10, 200916 r Autor No zdarec Laďo. Dlouho jsi tu nebyl. Už jsem se lek.že marodíš. To kdybych marodil tak su tady pořád ale práce a jiný mnou chtěný a příjemnější povinnosti
Březen 10, 200916 r chlapci, bohužel mám poslední dobou jiný starosti, než hokej To se dá pochopit. Ale u mě je hokej a fotbal 1.místě.
Březen 10, 200916 r Já to vidím takhle. Buď Pardubky nebo Slavie. Jsem loajální..... Ano buďme loajální.... !!!PARDUBICE!!!
Březen 10, 200916 r To se dá pochopit. Ale u mě je hokej a fotbal 1.místě. A NEMÁŠ NA MYSLI NAŠÍ LIGU FOTBALOVOU ŽE NE!!! to je takovej bordel ten čekej fotbal
Březen 10, 200916 r chlapci, bohužel mám poslední dobou jiný starosti, než hokej to asi každý. ale jednou se to vše musí otočit zas k lepšímu....
Březen 10, 200916 r To kdybych marodil tak su tady pořád ale práce a jiný mnou chtěný a příjemnější povinnosti Jasně už jsem se lekl,že se něco děje, Tak hlavně že je dobře.
Březen 10, 200916 r A NEMÁŠ NA MYSLI NAŠÍ LIGU FOTBALOVOU ŽE NE!!! to je takovej bordel ten čekej fotbal Jsem loajal ale....... fakt nevím. Jo a naše liga je jak říkáš. Sleduju Bundes a Premier...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.