Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 'wrccko' : díky moc.Musím to brát z lepší stránky...vymaluju a bude to tam vonět zase novotou.Ano...stávaji se horší věci.Souhlasím. Romane,kdybys bydlel někde tady blízko, šel bys ke mě na asil a pořádně bychon se opili ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 hezkej večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 zdravím tě nějaký novinky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dakie kromě toho, že včera Pardubky vyhrály, nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 hezkej večír Dneska celkem je páč jsem dole sám !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jj PARDUBICE OLE!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jasně. Strakovi chlapci na to nemaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dneska celkem je páč jsem dole sám !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dakie kromě toho, že včera Pardubky vyhrály, nic. Zato dneska je to taky celkem zajímavý !!! HC Kometa Brno - KLH Chomutov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 nad kým vyhráli? kdysi sem Pardubicím fandil, ale Bílí Tygři sou blíž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dneska celkem je páč jsem dole sám !!! No zdarec Laďo. Dlouho jsi tu nebyl. Už jsem se lek.že marodíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jasně. Strakovi chlapci na to nemaj... NO SNAD TO DOTÁHNEME AŽ DO FINÁLE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 nad kým vyhráli? kdysi sem Pardubicím fandil, ale Bílí Tygři sou blíž Nad Plzní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 nad kým vyhráli? kdysi sem Pardubicím fandil, ale Bílí Tygři sou blíž Dakie.... přece porazili Plzeň. Ty to nějak nesleduješ co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 chlapci, bohužel mám poslední dobou jiný starosti, než hokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 NO SNAD TO DOTÁHNEME AŽ DO FINÁLE Já to vidím takhle. Buď Pardubky nebo Slavie. Jsem loajální..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 No zdarec Laďo. Dlouho jsi tu nebyl. Už jsem se lek.že marodíš. To kdybych marodil tak su tady pořád ale práce a jiný mnou chtěný a příjemnější povinnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 chlapci, bohužel mám poslední dobou jiný starosti, než hokej To se dá pochopit. Ale u mě je hokej a fotbal 1.místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Já to vidím takhle. Buď Pardubky nebo Slavie. Jsem loajální..... Ano buďme loajální.... !!!PARDUBICE!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 To se dá pochopit. Ale u mě je hokej a fotbal 1.místě. A NEMÁŠ NA MYSLI NAŠÍ LIGU FOTBALOVOU ŽE NE!!! to je takovej bordel ten čekej fotbal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dakie nestresuj se to bude vše v pohodě........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 chlapci, bohužel mám poslední dobou jiný starosti, než hokej to asi každý. ale jednou se to vše musí otočit zas k lepšímu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 To kdybych marodil tak su tady pořád ale práce a jiný mnou chtěný a příjemnější povinnosti Jasně už jsem se lekl,že se něco děje, Tak hlavně že je dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 A NEMÁŠ NA MYSLI NAŠÍ LIGU FOTBALOVOU ŽE NE!!! to je takovej bordel ten čekej fotbal Jsem loajal ale....... fakt nevím. Jo a naše liga je jak říkáš. Sleduju Bundes a Premier... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Pojďme teď na jednotné téma, ať se nemusíme přeskakovat ne? Co Laďo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.