perníkář Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 OK jednotné téma.... jen ještě k tomu fotbalu já koukám jen na Ligu mistrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 do loňskýho roku sem hokej docela sledoval fotbal mě bral naposled někde v 17 to sem fandil Spartě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Brno nebo Chomutov ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Brno nebo Chomutov ??? vím že už bych to neměl pít, ale nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 OK jednotné téma.... jen ještě k tomu fotbalu já koukám jen na Ligu mistrů Taky sleduju ligu mistrů, ale jen někoho, protože se to kolikrát nevyrovná ani bundeslize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 vím že už bych to neměl pít, ale nechápu Co bys neměl pít. Ferneta ne bo něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) Hele Laďo. Dneska hrálo Brno hokej ne? S Chomutovem? Myslím že Brno ale nehráli nic moc. Editováno: 10. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Co bys neměl pít. Ferneta ne bo něco jiného? dneska jen flaška bílého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Co bys neměl pít. Ferneta ne bo něco jiného? Kouká na dno 25.litrovýho demižónku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak a sem zas nasranej ... prej nám zakážou videa na youtubu!!! v anglii už to zakázali! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dakis. Víno si klidně dej kolik chceš. Je totiž Mooooc zdravé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dakis. Víno si klidně dej kolik chceš. Je totiž Mooooc zdravé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 oukej, ale stačí to napsat jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Kouká na dno 25.litrovýho demižónku Taky bych rád koukal na takové dno. Je to lepší než koukat na dno Orlíku nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 oukej, ale stačí to napsat jednou Nechápu to. asi mi to namnožil Admin.... že by se mu to líbilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Taky bych rád koukal na takové dno. Je to lepší než koukat na dno Orlíku nebo ne? sííí!! ikdyž 25 litrů je dost a dost nedovedu si představit, jak bych vypadal po 36 flaškách bílýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) oukej, ale stačí to napsat jednou A ten Youtube? to mě štve. Jsou tam dobrý věci. Editováno: 10. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak já nevim, ale já to tam vidím pořád dvakrát snad to tady nezakážou, to by byl průser! daj se z toho stahovat dobrý songy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak já nevim, ale já to tam vidím pořád dvakrát snad to tady nezakážou, to by byl průser! daj se z toho stahovat dobrý songy! Já už to taky vidím 2x, ale na mou duši.......... jsem to tam dal jen jednou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 stane se navíc sou na youtubu i docela zábavný videa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 stane se navíc sou na youtubu i docela zábavný videa.. Jo taky na to koukám. Jelikož jsem starej Rocker, tak jsem i stahoval nějakou muziku. Někdy nic moc kvalita, ale co chceš po těch letech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak Laďo Brno zatím vede ve 3.třetině 1:0. Dobrý..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 já poslouchám tak nějak vše od popu, přes rock k dance a trance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 já poslouchám tak nějak vše od popu, přes rock k dance a trance Jo to chápu. Každý má svůj styl Já jsem byl odkojen Deep Purple,Black sabbath,Nazareth atd.... No mladej to z podědil po mě. Takže taky Rock,metal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak já byl odkojenej Landou a Orlíkama Kabáti, Wanastovky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.