Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak já byl odkojenej Landou a Orlíkama Kabáti, Wanastovky.. To taky není špatný. Landu a Kabáty taky poslechnu. Ale teď asi budu končit, protože mi začína Rockový seriál Růžová zahrada.... Cha, dělám si prdel.. to je hnus v tý bedně nic není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 já to náhodou sleduju koukám na to už půl roku asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 já to náhodou sleduju koukám na to už půl roku asi Tal to tě nechci rušit. Kdyžtak dáme pauzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 v pohodě mám to jako zvukovou kulisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 v pohodě mám to jako zvukovou kulisu Já mám jako zvukovou kulisu Brno vs. Chomutov. Ale ferneti se dlouho neozval asi na to kouká. Perníkář asi taky kouká, takže jsme tu sami co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 a kdo vede? ahoj Spíďáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 a kdo vede?ahoj Spíďáku Brno 1:0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) HC Kometa Brno - KLH Chomutov . 3:0 Editováno: 10. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) Takže Brno 3:0 a postupuje do finále s Ustím n Labem. Laďo můžeš slavit......... Editováno: 10. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 HC Kometa Brno - KLH Chomutov. 3:0 Je to skvělý koukal jsem na to..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak to je super!!! jen tak dál! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jo, ale zítra prací To zase bude veselo v Brně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dakis: Tak teď začne ten správne fotbal. Juventus vs. Chelsea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dneska mě přišel dopis od ČP.... nepochopím jak mužou totálně zničit obsah balíku... :help: na druhou stranu aspon vyplatí obě strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dakie už by měl jít chrápat !!! Pár telefonů a já tady dneska absolutně nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jo, ale zítra prací To zase bude veselo v Brně Zasloužili si to víc. Hrajou lepší a pohlednější hokej. Ale to Ustí bude oříšek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ros´to a kdo vyhraje? tipuju Chelsea! co ty? najmis: to je mazec! ještě že to posíláš pojištěný! teď to budeš muset shánět znova co Hrábě: neboj, za chvíli půjdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dneska mě přišel dopis od ČP....nepochopím jak mužou totálně zničit obsah balíku... :help: na druhou stranu aspon vyplatí obě strany. To si dělaj prdel ne? S politováním... max. jednou za deset let co? Darebáci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Myslím že Chelsea 1:0, ale přeju to i Nedvědovi. Takže dnes jsem loajální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ... Kuwa kde je ta sobotní pohodička !!! A to sem se ještě nedostal ani do knajpi k Supům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jj asi bych to přejmenoval...Dnes podáte,zítra to zničíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Hrábě: dneska je taky pohodička ne? Rosťa: já to přeju Čechovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jj asi bych to přejmenoval...Dnes podáte,zítra to zničíme... tohle heslo už dávno neplatí kámo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Kuwa kde je ta sobotní pohodička !!!A to sem se ještě nedostal ani do knajpi k Supům Nech to na jindy.Dneska musíš slavit Brno ne? Jo a já to diktuju sekretářce,takže jinak bych taky nestíhal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Hrábě: dneska je taky pohodička ne? Ani bych neřek . Řeším ty Teplice nad Bečvou tak nestíhám nikde nic jinýho - ani kafe !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.