Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jj asi bych to přejmenoval...Dnes podáte,zítra to zničíme... Hele najmis,taky snima má špatný zkušenosti, tak radši posíláme PPl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 řešíš termín? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ahoj kamarádi, opět jen na skok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Nech to na jindy.Dneska musíš slavit Brno ne? Jo a já to diktuju sekretářce,takže jinak bych taky nestíhal ... Kolik jí je ?!? Jestli je pěkná a mladá tak ji pošli ale PPL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ahoj Spidi, už sem tě tu viděl, ale zmizel si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 řešíš termín? Jj. Odjezd 20.-22.4.2009 uvidím zítra !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ahoj kamarádi, opět jen na skok... Ahoj Spidi Zkus taky napsat Vittovi - neodepisuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Kolik jí je ?!? Jestli je pěkná a mladá tak ji pošli ale PPL Je to moje polovička, takže smůla chlapi...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 a návrat? jel bys na týden? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 čau Spidi. To je dost,že se ukážeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 a návrat? jel bys na týden? Je to na 7. dní a je tam 21.procedur který krát 2. tak se uvidíme možná večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Je to moje polovička, takže smůla chlapi...... Se někdo má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Laďo kam jedete? Nějaký lázně nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Je to na 7. dní a je tam 21.procedur který krát 2. tak se uvidíme možná večer a ty procedury byste měli oba nebo jen ty? na co přispívá pojišťovna - procedury nebo ubytování? řešil sem teďka lázně s maminou - chtěla by jet, ale neví na kolik to vyjde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ahoj Spidi, už sem tě tu viděl, ale zmizel si Ahoj, já jsem pročítal, co je kde novýho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 nj, a tady ses zapomněl jak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ahoj Spidi Zkus taky napsat Vittovi - neodepisuje Čao Laďo, jasná, já to s ním vykoresponduju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 čau Spidi. To je dost,že se ukážeš Čao Rosťo, no to víš, celej den makám jak v úkole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 nj, a tady ses zapomněl jak je? Ale jóóóó, jde to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Čao Laďo, jasná, já to s ním vykoresponduju... Nebo ať pošle kontakt a už to s Badym dohókáme !!! 4.-5.4. nebo 18.-19.4. - jenom aby to tam ještě bylo volný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 chlapci, to máte docela brzy .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Čao Rosťo, no to víš, celej den makám jak v úkole... No to já se taky snažím,ale na kamarády si čas musím udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Nebo ať pošle kontakt a už to s Badym dohókáme !!! 4.-5.4. nebo 18.-19.4. - jenom aby to tam ještě bylo volný O.K. Popřípadě tam můžu přímo zajet a zjistit okolnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ... Mě to hradí celý podnik ale jí ne. Může mět ty stejný procedury nebo co by si vybrala sama a vychází to cca 1.100,- ubytování s +/- podle procedur. Ale někde musíme ubrat páč těch 6.denně by bylo moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 No to já se taky snažím,ale na kamarády si čas musím udělat. To je jasná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.