Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Spidi: přesně tak...bacha na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 spojka po 50.000 km ??? jezdila s tím prej většinou manželka.Taky jsem si říkal že by měla lamela vydržet víc.Jinak jdou z tohohle modelu vyčíst km z řídící jednotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Jiřiku: snad tomu nevěřiš!? To řikaji všichni prodejci jako argument že s autem jezdila starší pani NEVĚŘIM! Po jistých zkušenostem prostě nevěřim a koupit auto v bazaru...už vůbec ne.Třeba se pletu...ale mám prostě hooodně špatny zkušenosti a asi nebudu sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 jezdila s tím prej většinou manželka.Taky jsem si říkal že by měla lamela vydržet víc.Jinak jdou z tohohle modelu vyčíst km z řídící jednotky? Pokud se nepletu, tak právě u tohoto ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Já vím,většina bazarníků jsou kurvy,to je mi jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Jiřiku: snad tomu nevěřiš!? To řikaji všichni prodejci jako argument že s autem jezdila starší pani NEVĚŘIM! Po jistých zkušenostem prostě nevěřim a koupit auto v bazaru...už vůbec ne.Třeba se pletu...ale mám prostě hooodně špatny zkušenosti a asi nebudu sám. Souhlas !!! Sice jsem před měsícem jedno bazarový auto koupil, ale to bylo po velkých konzultacích a důkladným zkoumání a teď jsem tomu autu stanovil půlroční lhůtu a pokud se v ní nic neposere, tak teprve řeknu, že to byl dobrej kup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Dobrý večer přeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 jak se vede? A jak to ,že jsi sobotní večer doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 máme se fajne.No je to divný,ale nějak se mi dneska nikam nechtělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 IvanaII to je žena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Dobrý večer přeji Ahóóóój... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 (editace) IvanaII to je žena? jj už dost dlouho :< jinak žena od Cosbyho Editováno: 10. leden 2009, autor: IvanaII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Ahoj spiďulo,jak se máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Waw! Tak fajn.Já abych věděl co a jak...Cosby je pěknej černoušek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Ahoj spiďulo,jak se máš? No jde to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Waw! Tak fajn.Já abych věděl co a jak...Cosby je pěknej černoušek jj to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Sakryš jste mi dali pěknýho brouka do hlavy,já o tý Octě přemejšlel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 No jde to... jak je u vás? Máte tam vůbec sníh?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Sněhu je všude dost.Když ho máme v Práglu tak musí bejt všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Sakryš jste mi dali pěknýho brouka do hlavy,já o tý Octě přemejšlel. No jako fakt spojka K.O. po půl stovce není normální... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 jak je u vás? Máte tam vůbec sníh?? Sněhu máme tolik, že mě ty zmrazky dřou RS nárazník... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 No jako fakt spojka K.O. po půl stovce není normální... to je mi jasný,moje RSo má 176 tis a spojka původní a drží perfektně.Říkal jsem si,že když s tím drandila starší paní,tak ji mohla odepsat.Měnila se prej jen lamela.Jinak moje babča si koupila zbrusu novou fábku,za 4 roky najela cca 10 tis a tři spojky zvládla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Sněhu je všude dost.Když ho máme v Práglu tak musí bejt všude nj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Sněhu máme tolik, že mě ty zmrazky dřou RS nárazník... tak to znám,taky občas slyším ránu zespodu.No a dneska jsem vezl mamču a v jedný zatáčce jsem trochu zatáhl za rukáv.....to bylo nadělení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.