Březen 10, 200916 r Autor No nic tak jsem vas zase rada videla a mizim Brooou piskoti Tak dobrou a ať máš klídeček zítra v hokně
Březen 10, 200916 r Autor Njn, už je to tak... To taky vidím u sebe že nic netrvá věčně Co uděláme s besedou když Vitto neodpoví do konce týdne ??? BadyS ?!?
Březen 10, 200916 r Tak jsem zase tady. Chelsea postoupili tak jsem spokojenej. A co se dějě tady? Tady se neděje vůbec nic...
Březen 10, 200916 r To taky vidím u sebe že nic netrvá věčně Co uděláme s besedou když Vitto neodpoví do konce týdne ??? BadyS ?!? No já zrovna teď nesedím v real hospě, bo su zamilovanej... Badyno každopádně...
Březen 10, 200916 r Hele Spidi, tudle sem ti posilal nějaký maily, došlo ti to? Jasně, přišly a moc za ně díky...
Březen 10, 200916 r Autor ... Tak to se máš Jenže dělat nebo domlouvat to tam bez jeho vědomí se mě moc nechce Bady psal že řešil jenom nocleh !!!
Březen 10, 200916 r Jasně, přišly a moc za ně díky... Mě to totiž hkásilo že mailovka neexistuje, tak jsem netušil. Takže v poho. Zas něco pošlu.
Březen 10, 200916 r Jenže dělat nebo domlouvat to tam bez jeho vědomí se mě moc nechce Bady psal že řešil jenom nocleh !!! O.K.
Březen 10, 200916 r Mě to totiž hkásilo že mailovka neexistuje, tak jsem netušil. Takže v poho. Zas něco pošlu.
Březen 10, 200916 r Autor Taky Ti pak zase něco pošlu jak bude trocha času, proběhne cenzura a zjistím kde jsem skončil !!! Upraveno Březen 10, 200916 r od Hrábě Fernétti
Březen 10, 200916 r Taky Ti pak zase něco pošlu jak bude trocha času, proběhne cenzura a zjistím kde jsem skončil !!! Mě taky občas přijde dost doré video, ale nekdy samé pí...
Březen 10, 200916 r hledám nový alu, a stale nemohu nejít ty pravý.... Nevím jaký chceš, ale Jelda něco prodával. Nějaký 18'' na Oktu, tak mu písni.
Březen 10, 200916 r já potřebuju 17" na fabii....jinak s Jeldou se uvidím zítra ráno, se pozeptám jestli o něčem neví... Upraveno Březen 10, 200916 r od lukyssek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.