Březen 11, 200916 r Autor Dobré dopoledne všem pracujícím a dobru chuť pokud jdete na obýdek Slunce u nás dneska nee Upraveno Březen 11, 200916 r od Hrábě Fernétti
Březen 11, 200916 r Rosťa: ahooj tak já se anglinu učím od 3 třídy jen na gymplu sem přešel na němčinu, protože angličtinářů bylo moc a nějaký základy už sem měl tak sem udělal ústupek a už se to se mnou táhlo jinak na střední sme měli oba jazyky.. Ovi: ale na jak dlouho?
Březen 11, 200916 r týjo! tak to se škoda zdvojnásobila! byt po kompletní rekonstrukci čeká kompletní rekonstrukce vůůůbec Ti to nezávidím a přeju pevný nervy!!! Ted už nicného než bojovat nezbývá.Nenaděláš nic...je to hnusnej pocit!
Březen 11, 200916 r Autor Ahoj. Nástup mám až v 14:38 tak je zatím času dost ale stejně jdu řešit dál ten pobyt tak tu moc nebudu
Březen 11, 200916 r Ahoj. Nástup mám až v 14:38 tak je zatím času dost ale stejně jdu řešit dál ten pobyt tak tu moc nebudu Tak ať vám to vyjde.
Březen 11, 200916 r Autor Tak ať vám to vyjde. To doufám !!! Představa že budu mět týden relativně klid je nádherná
Březen 11, 200916 r Autor To je jenom kamarádka Zatím teda Upraveno Březen 11, 200916 r od Hrábě Fernétti
Březen 11, 200916 r jjj, jedna bába povídala jenže u mě to vypadá, že to bude jediný řešení jinak se z toho asi zblázním! taky přeju brou chuť všem co dou na oběd (teď už asi spíš pochuť ne?)
Březen 11, 200916 r co bylo dobrýho, Michale? Taky už bych to nejradši zabalil, když se podívám z okna, tak se mi chce blejt a to chodím pěšky od komínu až na 7. bránu
Březen 11, 200916 r Autor jjj, jedna bába povídala jenže u mě to vypadá, že to bude jediný řešení jinak se z toho asi zblázním! Po promr.... 16.letech už nikam nespíchám a chci si užívat toho co nebylo s kým To ostatní hukáže čas !!!
Březen 11, 200916 r Autor No nic, někteří pudou brzo z práce zatím co já odcházím do hokny kuwa jak mě se chce Ahoj
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.