Dakie Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Láďo to máš už za měsíc! to je super! užij si to v práci hoj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 co bylo dobrýho, Michale? Taky už bych to nejradši zabalil, když se podívám z okna, tak se mi chce blejt a to chodím pěšky od komínu až na 7. bránu no dnes standart - hodne masa a nejake ty brambory.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 a zaclo vylozene chc*t jak nevim z ceho..... jak v lete z bourky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 prdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 já teda vidím jen jednu malou slunečnou díru nad Řepovem, jinak jen černo já si včera pekl to kuře, tak ještě zbylo na dnešek ale mám chuť na mekáče, tak se tam asi stavím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 prdi A hele,nejmenší je tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 prdi zdarec! tak jak dneska, deš montit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 A hele,nejmenší je tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 ja mam dnes patek (velkou sobotu) a uz se tesim na vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ovi: se někdo má! taky bych bral dovču ale zas na druhou stranu sem v kanclu sám, tak není proč si stěžovat a zítra tu prej taky budu sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Hele Ovi,tak ten čtvrtek jsem zabitej,dneska jsem mluvil se šéfem a ve čtvrtek v noci mizím směr CH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 jj 14:30 na Půmyslový u Barumu (lukysek je tam ) a pak jedu rovnou na JBC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Hele Ovi,tak ten čtvrtek jsem zabitej,dneska jsem mluvil se šéfem a ve čtvrtek v noci mizím směr CH njn co se da delat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 hosi sem jedu vecer zeptejte se Bobika kde to je.... a co se tam vse deje )) a tohle jsme taky mi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 njn co se da delat.... nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 ex_Bobík: to za chvilku vyrážíš ne? tak Lukysska i mechoše pozdravuj a vyřiď mechanikovi, že sem mu nechal fotky v tématu o Pašíkovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 jj vyřídím, už jsem koukal, po svejch ex kolech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 bobajs na tohle mrkni zanzik pamatujes? 03:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 to video má jen 2:33 ale zanzbár poznávám ))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 to video má jen 2:33ale zanzbár poznávám ))))) to staci... jj zanz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ahoj kamarádi, už jsem zase zpět z víru velkoměsta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Nazdar Spidi. Jak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Nazdar Spidi. Jak je? Čao Rostíku, díky za maily, jeden lepší jak druhej... Užívám odpolední relax, koupil jsem cestou domů osm litrů motorovýho oleje, dva filtry a zase su o nějakej penízek chudší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Poslal jsem ti nějaké maily. OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 (editace) Čao Rostíku, díky za maily, jeden lepší jak druhej... Užívám odpolední relax, koupil jsem cestou domů osm litrů motorovýho oleje, dva filtry a zase su o nějakej penízek chudší... Děláš výměnu jo? Dneska tady nikdo neni. Láďa ma odpolední a ostatní ještě makaj ,asi já taky do 17:00 Editováno: 11. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.