Březen 11, 200916 r co bylo dobrýho, Michale? Taky už bych to nejradši zabalil, když se podívám z okna, tak se mi chce blejt a to chodím pěšky od komínu až na 7. bránu no dnes standart - hodne masa a nejake ty brambory....
Březen 11, 200916 r já teda vidím jen jednu malou slunečnou díru nad Řepovem, jinak jen černo já si včera pekl to kuře, tak ještě zbylo na dnešek ale mám chuť na mekáče, tak se tam asi stavím
Březen 11, 200916 r Ovi: se někdo má! taky bych bral dovču ale zas na druhou stranu sem v kanclu sám, tak není proč si stěžovat a zítra tu prej taky budu sám
Březen 11, 200916 r Hele Ovi,tak ten čtvrtek jsem zabitej,dneska jsem mluvil se šéfem a ve čtvrtek v noci mizím směr CH
Březen 11, 200916 r Hele Ovi,tak ten čtvrtek jsem zabitej,dneska jsem mluvil se šéfem a ve čtvrtek v noci mizím směr CH njn co se da delat....
Březen 11, 200916 r hosi sem jedu vecer zeptejte se Bobika kde to je.... a co se tam vse deje )) a tohle jsme taky mi.....
Březen 11, 200916 r ex_Bobík: to za chvilku vyrážíš ne? tak Lukysska i mechoše pozdravuj a vyřiď mechanikovi, že sem mu nechal fotky v tématu o Pašíkovi
Březen 11, 200916 r Nazdar Spidi. Jak je? Čao Rostíku, díky za maily, jeden lepší jak druhej... Užívám odpolední relax, koupil jsem cestou domů osm litrů motorovýho oleje, dva filtry a zase su o nějakej penízek chudší...
Březen 11, 200916 r Čao Rostíku, díky za maily, jeden lepší jak druhej... Užívám odpolední relax, koupil jsem cestou domů osm litrů motorovýho oleje, dva filtry a zase su o nějakej penízek chudší... Děláš výměnu jo? Dneska tady nikdo neni. Láďa ma odpolední a ostatní ještě makaj ,asi já taky do 17:00 Upraveno Březen 11, 200916 r od Rosťa19
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.