Spidi Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Děláš výměnu jo? Dneska tady nikdo neni. Láďa ma odpolední a ostatní ještě makaj ,asi Budu dělat až příští víkend, ale vzal jsem to už dnes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Budu dělat až příští víkend, ale vzal jsem to už dnes... Já měnil v lednu, tak mám na 30tis. klid. Je to vopruz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 tak to pomalu balim a vzhuru na sever!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 (editace) Já to taky balím. Takže večer čau... -_- Editováno: 11. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Já měnil v lednu, tak mám na 30tis. klid. Je to vopruz. Já dělám obě auta po 15.000 km, takže je to jak na běžícím pásu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 tak to pomalu balim a vzhuru na sever!!! Ovi, ještě máš 20 minut čas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Já to taky balím. Takže večer čau... -_- Zatial čao... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Už se nepije,bo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ovi, ještě máš 20 minut čas... no dobra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Už se nepije,bo co? jeste se nepije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Já to taky balím. Takže večer čau... -_- jedine v libci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 jeste se nepije no jo,už se těšíš na večerního rumíka,co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Už se nepije,bo co? Čao jirko, teprve se začíná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Čao jirko, teprve se začíná... já dneska nepiju.Znáš to,středa-je ho tam třeba,takže jedu plnit povinnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 no jo,už se těšíš na večerního rumíka,co jej toho dnes bude.... chlast more casu zejtra dovolena 2 discobary a vysokoskolacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 já dneska nepiju.Znáš to,středa-je ho tam třeba,takže jedu plnit povinnosti a tomu zase ja rozumim...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 já dneska nepiju.Znáš to,středa-je ho tam třeba,takže jedu plnit povinnosti no nic budu se muset dnes vecer brzdit... budu muset totiz spojit uzitecne s uzitecnym.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 no nic budu se muset dnes vecer brzdit... budu muset totiz spojit uzitecne s uzitecnym.... tak to má být,tak je to správně Ale bacha,už se mi párkrát stalo,že jsem první užitečný trochu přehnal a ráno se vzbudil v cizí posteli.Naštěstí ta slečna byla vždycky ke koukání,takže cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 tak to má být,tak je to správně Ale bacha,už se mi párkrát stalo,že jsem první užitečný trochu přehnal a ráno se vzbudil v cizí posteli.Naštěstí ta slečna byla vždycky ke koukání,takže cajk jo to se mi taky stalo a zrovna v libci na kolejich kam ted jedu :smich: no ja se nebranil a ani nebudu panove valim cus snad za 2-3 dny pppppppovinnosti volaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 jo to se mi taky stalo a zrovna v libci na kolejich kam ted jedu :smich:no ja se nebranil a ani nebudu panove valim cus snad za 2-3 dny pppppppovinnosti volaji měj se a užij si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Jsem se nějak začetl do těch emilů a půlhodina v čudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 jedine v libci... Jasně Ovi, m áš to ke mě kousek, tak popijem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Jsem se nějak začetl do těch emilů a půlhodina v čudu... Tak pošli něco dobrýho Spidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 tak mam cesty za sebou tak se na vas jdu podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Nazdarek Jirko !!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.