Březen 11, 200916 r Děláš výměnu jo? Dneska tady nikdo neni. Láďa ma odpolední a ostatní ještě makaj ,asi Budu dělat až příští víkend, ale vzal jsem to už dnes...
Březen 11, 200916 r Budu dělat až příští víkend, ale vzal jsem to už dnes... Já měnil v lednu, tak mám na 30tis. klid. Je to vopruz.
Březen 11, 200916 r Já měnil v lednu, tak mám na 30tis. klid. Je to vopruz. Já dělám obě auta po 15.000 km, takže je to jak na běžícím pásu...
Březen 11, 200916 r Čao jirko, teprve se začíná... já dneska nepiju.Znáš to,středa-je ho tam třeba,takže jedu plnit povinnosti
Březen 11, 200916 r no jo,už se těšíš na večerního rumíka,co jej toho dnes bude.... chlast more casu zejtra dovolena 2 discobary a vysokoskolacky
Březen 11, 200916 r já dneska nepiju.Znáš to,středa-je ho tam třeba,takže jedu plnit povinnosti a tomu zase ja rozumim......
Březen 11, 200916 r já dneska nepiju.Znáš to,středa-je ho tam třeba,takže jedu plnit povinnosti no nic budu se muset dnes vecer brzdit... budu muset totiz spojit uzitecne s uzitecnym....
Březen 11, 200916 r no nic budu se muset dnes vecer brzdit... budu muset totiz spojit uzitecne s uzitecnym.... tak to má být,tak je to správně Ale bacha,už se mi párkrát stalo,že jsem první užitečný trochu přehnal a ráno se vzbudil v cizí posteli.Naštěstí ta slečna byla vždycky ke koukání,takže cajk
Březen 11, 200916 r tak to má být,tak je to správně Ale bacha,už se mi párkrát stalo,že jsem první užitečný trochu přehnal a ráno se vzbudil v cizí posteli.Naštěstí ta slečna byla vždycky ke koukání,takže cajk jo to se mi taky stalo a zrovna v libci na kolejich kam ted jedu :smich: no ja se nebranil a ani nebudu panove valim cus snad za 2-3 dny pppppppovinnosti volaji
Březen 11, 200916 r jo to se mi taky stalo a zrovna v libci na kolejich kam ted jedu :smich:no ja se nebranil a ani nebudu panove valim cus snad za 2-3 dny pppppppovinnosti volaji měj se a užij si to
Březen 11, 200916 r Jsem se nějak začetl do těch emilů a půlhodina v čudu... Tak pošli něco dobrýho Spidi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.