Březen 11, 200916 r Cau Spidul ... Jak je ? : ) No docela fajn, jen mě štve to počasí a taky trochu to, že dnes nemám s kým jít na pivo...
Březen 11, 200916 r Cest panove.Vecere je ve mne a nejak mne premaha spani. Co u vas ? Darilo se ? Čao Maro, dneska tak nějak normál...
Březen 11, 200916 r mas recht ,to pocasi je nejake divne..... Dneska mne stavely dve policistky...chteli jen fouknout a nic vic
Březen 11, 200916 r mas recht ,to pocasi je nejake divne..... Dneska mne stavely dve policistky...chteli jen fouknout a nic vic No ráno to vypadalo docela O.K. a v deset začlo scát a hrozně fučet, v poledne už to bylo O.K. a ve dvě odpoledne vylezlo sluníčko, tak jsem jel domů a než jsem se najedl a převlíkl, že půjdu ku trati udělat nějakou fotku, tak se opět zatáhlo a rozpršelo. Teď je tam pro změnu zase úplně jasno - to mě teda poser... Policistky bych si dal taky líbit, ale nějak na ně nemám štěstí...
Březen 11, 200916 r Ahoj vespolek, jsem dneska utahanej, jak kdybych skládal vagón uhlí.... Čau Luky. Makal jsi fyzicky?
Březen 11, 200916 r Ahoj Rostiku.No zase nic moc.Je zprovozněná elektrika a topení v celé bytovce ale ta majitelka nahoře co nás vytopila nemá pojistku takže to půjde z mé a pojištovna to pak muže vymáhat soudní cestou.
Březen 11, 200916 r Ahoj Rostiku.No zase nic moc.Je zprovozněná elektrika a topení v celé bytovce ale ta majitelka nahoře co nás vytopila nemá pojistku takže to půjde z mé a pojištovna to pak muže vymáhat soudní cestou. No hlavně aby se tobrzy vyřešilo a byli jste zpátky doma. Pojišťovna to pak vyřeší. Držím palce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.