Březen 11, 200916 r ta majitelka nahoře co nás vytopila nemá pojistku takže to půjde z mé a pojištovna to pak muže vymáhat soudní cestou. Tohle znám ze situace, kdy mě do oktávky narval vožralé borec, co neměl povinný...
Březen 11, 200916 r Tohle znám ze situace, kdy mě do oktávky narval vožralé borec, co neměl povinný... Spidi tak co VIR. Dobrý ne?
Březen 11, 200916 r jj, trochu se pracovalo na autíčku:) No jooo.. to si dělal na svým, to se nepočítá..
Březen 11, 200916 r Spidi tak co VIR. Dobrý ne? Dobrý, ale serverstation se asi fest lekl a hned tam hodil scandisc
Březen 11, 200916 r Rosťa19: počíta:)...jsem aspon vymyl mozek, sedím jinak furt v kanclu..... Upraveno Březen 11, 200916 r od lukyssek
Březen 11, 200916 r Rosťa19: počíta:)...jsem aspon vymyl mozek, sedím jinak furt v kanclu..... To chápu. Taky musím občas na vzduch. My máme výhodu,protože bedle je stáj s koňma, takže relax ja kráva....
Březen 11, 200916 r Mam chut na pívo... tak kdo si da semnou ? .... Zitra Ctvrtek ,takze malej patek ..asi neco spacham ,ceka me dopoledne jedna neprijemna zakazka tak bude troska vecerniho relaxu potreba...,
Březen 11, 200916 r Čéče Jero, já dnes chtěl na škopek jít, ale žádnej kámoš dnes neměl čas, tak půjdu až v neděli...
Březen 11, 200916 r Bydlet bliz,stavil bych se ... Rikas mas pernej vikend ,ze to klapne az na nedeli j ?.)
Březen 11, 200916 r Bydlet bliz,stavil bych se ... Rikas mas pernej vikend ,ze to klapne az na nedeli j ?.) No zítra a pozítří večer jezdím a v sobotu bych mohl, ale kamoš bude ve Štrasburku, tak až v neděli...
Březen 11, 200916 r No zítra a pozítří večer jezdím a v sobotu bych mohl, ale kamoš bude ve Štrasburku, tak až v neděli... Jasne chapu ... tez mam na par tydnu dopredu nabitej program tak uvidime jak budu stihat ''dolejvat'' ...
Březen 11, 200916 r Jasne chapu ... tez mam na par tydnu dopredu nabitej program tak uvidime jak budu stihat ''dolejvat'' ... No nedá se nic dělal, ale zase to taky nejde celý dny si prolejvat hlavu...
Březen 11, 200916 r No nedá se nic dělal, ale zase to taky nejde celý dny si prolejvat hlavu... Prave,stejne to musim zacit omezovat ,tak se me ta absence volnyho casu docela i hodi ...
Březen 11, 200916 r Hlavne at uz se tam venku vybere a je hezky,,potrebuju blesknout nejakou masinku at mas co hodnotit
Březen 11, 200916 r Hlavne at uz se tam venku vybere a je hezky,,potrebuju blesknout nejakou masinku at mas co hodnotit Jj, na to se těším...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.