Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Čus Dakie.Dnes se neučiš anglinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 luky: to je poprvý, co mi tu někdo uvařil čaj Proč čaj ? Dej si raděj pivo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 A jak jináč kuci, co holky...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Romariooo: až zítra od 8:30 pátek je jedinej den, kdy si můžu oficiálně přispat ale musím si to nadělat, abych mohl vypadnout v pátek stejně jako jiný dny Spidi: protože sme včera kalili ne že by mě bolela hlavička, ale trochu to cítím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Spidi: protože sme včera kalili ne že by mě bolela hlavička, ale trochu to cítím No já neměl večer nic, jen asi dvě kila jahod, tak nic necítím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 A jak jináč kuci, co holky...? o holkách mi radši ani nemluv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Spidi: 2kg jahod? teď v březnu? nebyly to náhodou takový ty jahody mražený od Polaru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 o holkách mi radši ani nemluv No já su v takovým zvláštním rozpoložení, včera večer jsme si chvíli psali sms, ale je to hovno, raděj bych ji měl u sebe, ale na to je nějak moc brzo. Večer jedu s rychlíkem opět do Jihlavy a pravděpodobně pojede průvodčí Kristýnka, tak si v té Jihlavě možná nějak příjemně zkrátíme čekání na soupravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Spidi: 2kg jahod? teď v březnu? nebyly to náhodou takový ty jahody mražený od Polaru? Jj, jahůdky z hyper super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Spidi: a jak dlouho ste spolu? týjo, já bych si krátil čekání s tou slečnou co mi uvařila čajík.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 týjo, já zas budu sedět celej den v kanclu, max. se půjdu podívat do výroby.. ale dneska tu není šéf, tak mám aspoň klídek v kanclu tak na pondeli uz mam taky plan, nejak se to plni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Spidi: a jak dlouho ste spolu? týjo, já bych si krátil čekání s tou slečnou co mi uvařila čajík.. No ty jo asi měsíc. Já to nějak nedokážu odhadnout v těch šesti letech, co jsme byli kamarádi... Možná, že jsme i teď kamarádi, jen trochu víc bližší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 (editace) tak na pondeli uz mam taky plan, nejak se to plni Zdravíčko pane Baui, jak se máme takhle ve čtvrtek dopoledne... ? Editováno: 12. Březen 2009, autor: Spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 tak na pondeli uz mam taky plan, nejak se to plni aspoň není nouze o práci No ty jo asi měsíc. Já to nějak nedokážu odhadnout v těch šesti letech, co jsme byli kamarádi... Možná, že jsme i teď kamarádi, jen trochu víc bližší... a ty bydlíš sám nebo u rodičů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 a ty bydlíš sám nebo u rodičů? Bydlím sám, bez rodičů už skoro 15 let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 ahoj Lubo, ted jsem byl asi hodinu u sefa ale pohodicka klidecek, neco si ted dodelam v kanclu a pak si pojedu udelat kolecko po Praze a pak nejak odpoledne nekde v centru kava :-) jak se mas ty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 aspoň není nouze o práci tak o prace ted nouze neni, je toho celkem dost a docela i otvirame nove zavoda, tak se snad bude darit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 ahoj Lubo, ted jsem byl asi hodinu u sefa ale pohodicka klidecek, neco si ted dodelam v kanclu a pak si pojedu udelat kolecko po Praze a pak nejak odpoledne nekde v centru kava :-)jak se mas ty?? Hoj Jirko, já tak nějak salám banán, zatím jen tak šolichám jakožeprácu doma, odpoledne asi vyjdu do ulic mezi lid a večer pojedu s kamošem Michalem na rychlíku do Jihlavy a pak se uvidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Čau Rosto.Tak se Ti to včera povedlo s tou fotkou? Ahoj Romane. Tak sjem to zkoušel tak dlouho, až to snad bude dobrý. Večer to zkusím. Jo a díky všem za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Hoj Jirko, já tak nějak salám banán, zatím jen tak šolichám jakožeprácu doma, odpoledne asi vyjdu do ulic mezi lid a večer pojedu s kamošem Michalem na rychlíku do Jihlavy a pak se uvidí... tak to asi nemas spatny ne?? co octa, vylepsujes?? ja uz posledni dobou jen udrzba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 tak to asi nemas spatny ne?? co octa, vylepsujes?? ja uz posledni dobou jen udrzba Nestěžuju si. No s koktou to mám podobně jako ty, co se dalo vylepšit v souladu s tuningo-estetickým cítěním, to se už vylepšilo a teď už je to fakt jen o tom udržování. Plejošky, kotouče, desky, olej, autokosmetika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 tak to mame uplne stejne to mas pravdu, mozna ji letos asi malinko poopravim lak ale jinak asi uz nic :-) asi budu setrit na novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 tak to mame uplne stejne to mas pravdu, mozna ji letos asi malinko poopravim lak ale jinak asi uz nic :-) asi budu setrit na novy Tak to nápodobně, poslední dobou su nějak moc zamilovanej do poslední generace Audi A6... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Tak to nápodobně, poslední dobou su nějak moc zamilovanej do poslední generace Audi A6... no ja docela dost koukam po A3 Sportback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 no ja docela dost koukam po A3 Sportback Tak ony všechny OOOO jsou velmi fajne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.