baurak Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Tak ony všechny OOOO jsou velmi fajne... jj posledni dobou je pravda, ze se me hodne libi a navic je to porad nekde jinde i v tech zakladnich verzich nez treba ta nase Skodlivka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jj, dvojka okta ani dvojka Super mě nějak extra neoslovily, do Roomu nejdu a do Yettiho taky ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 me to spis laka z duvodu zkusit neco jineho .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 No já už jsem vyzkoušel kde co, ale ta Audinka mě vždycky nadchla... Hlavně né auto začínající na F - Ford, Fiat a Francouzský... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 koukám, že po Audinkách kouká dost lidí já jí měl taky v plánu po Fabce, ale místo toho přijde zatím jen Felda v combajnu měl sem Peugeota 306 sedan a nestěžoval sem si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 koukám, že po Audinkách kouká dost lidí já jí měl taky v plánu po Fabce, ale místo toho přijde zatím jen Felda v combajnu měl sem Peugeota 306 sedan a nestěžoval sem si Si kup pořádnej Avant a je to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 No já už jsem vyzkoušel kde co, ale ta Audinka mě vždycky nadchla... Hlavně né auto začínající na F - Ford, Fiat a Francouzský... me se ted libi i ta Insignia ale je to zase Sopel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 me se ted libi i ta Insignia ale je to zase Sopel Sopel nebrat, půlka vozu Made in Romania... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Bre dopoledne chlapi .... Jak to dneska jde ? ... Koukam,ze tady z toho zachvili bude Audi forum .) ,tak se mi snad jednou podari nejaka RS4 ,ale jelikoz ted vetsinou jezdim s japoncema bral bych i novyho Accorda ,.. Daku ,felda v kombajnu je dobry zihadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Ahoj Jero, no moct si vybrat, tak jdu do novýho TT nebo R8 od ABTu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Ahoj Jero, no moct si vybrat, tak jdu do novýho TT nebo R8 od ABTu... Zdarec .. no me se novy TT moc nelibi,ale R8 to je parada ... To jen tak na blbnuti a pak nekdy do budoucna nejakou S8 ... Jo,,to by byla krasa ... Ale stejne,,s octou jsem spokojen tak u ni zustanu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Chci taky audinku:) postačila by pro začátek nějaká A4 v combíku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jero: jasně, zatím necháme na hlavě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Brééé jitro , tak sem se vratil ze soustredeni u pásové vyroby. Zlata kancl práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Evers: Dobré dopoledne pane, vás už jsem dlouho nečetl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 (editace) Jero: jasně, zatím necháme na hlavě... Jeste je spousta casu na zkouseni kaj ceho nez se usadime a zasednem treba v daewoo tico Eversi zdar : ) Editováno: 12. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Tico má u nás jedna duchna a otec mu to furt látá a udržuje při životě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Tico má u nás jedna duchna a otec mu to furt látá a udržuje při životě... Napasovat tam motor z nejaky masiny,, jezdilo by se dobre .) U nas naopak prevlada Matiz.,,ma to tady kazdej druhej .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Třeba 3.2 V6 z Omegy, bo ten motor je taky udělanej u Daewoo... Matýsci jsou tady k vidění též, ale naštěstí né v hojné míře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Tyvoe ... no tak to uz bych sik tomu nechal dodelat křidla abych nevzletl ) ... Bylo by to na sprintiky jak delany ...., Nekde na netu jsem videl upravene smarty,ale uz nevim co mely za agregat .,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 (editace) ....... Editováno: 12. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Na vwvortexu jsem koukal, jak jeden výstřední chorvat z Puly nacpal do svýho nebohýho Lupa dva motory 3.2 V6 z Golfu R32... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 (editace) Tak to musi litat slusne,,zajimalo by me jaky je v tom aute zvuk ,,, kua,take dve bestie na takovy malinky bozato .,, Mazec co lidi vymyslej ... Kua,nejak mi blbne net.,, porad mi to to haze ten samej prispevek .,, Editováno: 12. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Na vwvortexu jsem koukal, jak jeden výstřední chorvat z Puly nacpal do svýho nebohýho Lupa dva motory 3.2 V6 z Golfu R32... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Nějak se to tu zaseklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.