Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ahoj Evers.Nějaká změna co se týče posílení sítě?

Ahoj Rome :)

jojo , uz se vymckli ... jestli si to potlacil tak dekuji ... ted to jeste nechat udelat ... to zas bude papirovani co sem tak cetl to lejtro .)

Vloženo
Tak to jsem rád že to dopadlo.Kdyby něco tak se ozvi.

mohl bych te poprosit - jestli bys mi nenapsal postup ( pro blbce ) z toho navodu v tom lejstru sem moudrej jak cep

Vloženo
ahoj Jero a Eversi ;)

jak je chlapci?

Zdarec ....

ale jo ,,jde to ..pohoda klidek ,ke vsemu zitra patek tak uz se tesim... Vikend pred nama ,musim neco vymyslet jak se zabavit..., :)

Vloženo

Evers: ty woe co se to tam děje? :D co to je za demonstraci?

Jero: taky už se těším na pátek! v sobotu jedu kalit do Plzně, za bývalýma kolegama, tak se těším!

baurak: tak já si konečně na úterý naplánoval cestu do toho Rychnova, tak doufám že to vyjde a nebudu muset zůstat tady.. :)

Vloženo
Jero: taky už se těším na pátek! v sobotu jedu kalit do Plzně, za bývalýma kolegama, tak se těším!

Jo takovy akce mam taky rad ... Jen co sleze snih jedu taky kolegama,ale ne na pivko ,ale zastrilet si na paintball.,,, Taky uz se nemuzu dockat .) ..,

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...