Březen 12, 200916 r no, ještě se o tom pobavím s klukama v sobotu na bowlingu a uvidíme myslím že by se to mohlo chytnout!
Březen 12, 200916 r no, ještě se o tom pobavím s klukama v sobotu na bowlingu a uvidíme myslím že by se to mohlo chytnout! jasna dej vedet.... co jinak uz si se dostehoval ?
Březen 12, 200916 r čus prdi, z Mimoň vás vyhoděj fízlové je to tam při teplém počasí samej bruslač, cyklista, kajtař, letadýlkář a pilot
Březen 12, 200916 r čus prdi, z Mimoň vás vyhoděj fízlové je to tam při teplém počasí samej bruslač, cyklista, kajtař, letadýlkář a pilot no počky já myslel že Daki myslel nějaký hřiště ??
Březen 12, 200916 r já to tu nečet, nemít čas myslel jsem letište ty nemyslet, dělat jen co ostatní ti řekla a teď jít a makat zase
Březen 12, 200916 r ex_Bobik: ty woe, včera si mi psal, že nic nemáš a teď tohle? jedná se o paintball P2M: ty brát drahá polovička s? domluvíme to doufám příští sobotu na bowlu!!!
Březen 12, 200916 r Dakie z hor: já musela ještě mluvila s polovička o vrhout koule v Boleslavi, ale ona na paintball určitě byla by taky
Březen 12, 200916 r M2P: mluv náčelníku, mluv! pak poslala SZ do mé schránky a potvrdila dorazila na kuželkospadnidolů
Březen 12, 200916 r zatím neomezeně dorazíš??? coveče, když se stará uzdraví tak jí čapnu a dorazim... zase ať nás neni 40 na jedný dráze .)) Uvidíme... snad to klapne
Březen 12, 200916 r kde? raz za čas sa tu objavím (keby to bol oničom príspevok alebo obsahoval smajlík napíšte mi zmažem to :smich: ) už aby bolo teplo a mohli sme nahodiť na tátoše poriadne disky !
Březen 12, 200916 r http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/ridici...e-jako-psi.html Viděli jste to? Docela síla!!!
Březen 12, 200916 r ale určitě ne z MB brácha si tam objednal nějaký krámy na auto, tak mu to jedu vyzvednout
Březen 12, 200916 r OI a OII byli z Jaroměře a potom to přesunuli do Prahy.Maji tam docela slušny referensky vozy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.