Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jj.Obě měli najeto cca 17-20 tisic.Ted jenom leju naftu a jezdím.Bez jediné závady už dva roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Tak jsem zase tu ... Koukam ,paintballu se vam zachtelo ,ale musi byt vsecko tak daleko ,,asi se prestehuju nekde do strednich cech ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Ahoj Jero.Odstěhuj se do východních čech.Tady jsou hezčí báby! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Cau Romane .. Nasadil si mi brouka do hlavy ,ale zatim jsem tu spokojenej ... AKorat ty vsecky srazy jsou drobec z cesty ..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Čaučau.Taky co mám jiného dělat.Ze stropu pořád kape...a tak topíme a větráme...čekáme až to uschne.Ani nevíš jak mě to sere! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Tjn,... Je to nanic,... doplacet na neschopnost druhych.Verim jak ti je,Clovek se snazi necim zabavit,ale stejne staci jen myslenka a konec,po nalade.., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Volám ted do Kooperativy a už to trvá snad dvacet minut.To je na zbláznění! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 telefonovani v tomhle smeru nenavidim ... Vypada to jakoby si chteli vyplnit pracovni dobu .Pripomina mi to nekdy operatory v call centrech ,kteri jsou placeni od poctu odvolanych minut..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jero: co Ty děláš za práci? Kym jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 (editace) Ja jsem obycejnej nabytlkar.Ctvyri roky jsem delal pod sefikem ve firme ,ale prestalo me to bavit,tak jsem vystridal par ruznejch zamestnani a ted jsem v jedne stavebdni firme ve skladu . Mimo to se snazim privydelat si ...Rozvoz pizzy,,rekreacne,,montaze nabytku,zakazky,..mereni,nacenovani ... Parkrat se mi podarilo koupelny,elektrina,..kuchynske spotrebice co s etyce zapojovani apod no a kdyz je potreba tak zarizuju stehovani .ted mam nabidku na praci ve fitness centru tak budu mit zase co delat. Takze se da rict ,ze jsem prakticky nicim .)... ,ale snazim se:) Editováno: 12. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jasně.Máš velký záběr a máš z čeho vybírat což je dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Zase je fakt,ze jsem se postupem casu naucil vice vecem a je stale se co ucit.,, Uvidime,... Jinac co se tyce planu do budoucna ,bude to uplne neco jinyho nez jsem tady vyjmenoval,ale nech ci to zatim raci rozebirat ... Clovek zkousi co kde muze Ale ted budu muset letet,,.. Tak se zatim je ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Ahoj pánové, tak jsem doma a zase tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Měj se Jero a opatrně s tím letáním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Romariooo: referenti sou v pohodě, a pokud se o to auto staráš, tak vydržet musí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Brý večír pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 ahoj Jirko! neříkal si že dneska jedeš do CH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Ahoj Jiříku. Co nového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 ahoj Jirko! neříkal si že dneska jedeš do CH? Jojo,ve 2 v noci vyrážím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Ahoj Jiříku. Co nového? Zdarec,ani nic moc novýho,akorát jsem vylepil dálniční známky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Kolik jich máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Kolik jich máš? jenom 2,CZ a CH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jezdíš tam často? Služebně nebo na hory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jojo,ve 2 v noci vyrážím jak dlouho ti trvá cesta? to už bych asi spinkal, takle brzy vyrážet! a budeš tady příští sobotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jezdíš tam často? Služebně nebo na hory? Tak nějak tam napůl bydlím a pracuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.