Březen 12, 200916 r jak dlouho ti trvá cesta? to už bych asi spinkal, takle brzy vyrážet! a budeš tady příští sobotu? mám to necelejch 1000 km.S RSem jsem to jel jednou něco málo přes 7 hod
Březen 12, 200916 r dáváš pauzi nebo to jedeš najednou? většinou na jeden zátah.Největší vopruz je přes Švýcarsko,cca 350 km,maj tam limit 120,takže víc jak 140 nejedu.No a přes D a CZ mažu
Březen 12, 200916 r Petr81: prosím cinkni MichaloviF ohledně toho bowlingu, jestli by dorazoil, ať to třeba v pondělí s Dakim zamluvíme
Březen 12, 200916 r vidíš, jsem se nějak zapoměl ozvat - na 90% ano super, píšu do podpisu Dakie: tak s Dimim jsem mluvil, proberou to a asi by došel Dá vědět přijde sám nebo s přítulí? co M2P? většinou na jeden zátah.Největší vopruz je přes Švýcarsko,cca 350 km,maj tam limit 120,takže víc jak 140 nejedu.No a přes D a CZ mažu ještě že je v D bez limitu co
Březen 12, 200916 r super, píšu do podpisu přijde sám nebo s přítulí? co M2P? ještě že je v D bez limitu co no občas je tam omezení na 120.Už mě tam i vyfotili,ale nic nepřišlo,takže cajk.Ve Švajcu už mě bleskli dvakrát a taky nic.Teď už tam mám radary podchycený
Březen 12, 200916 r no občas je tam omezení na 120.Už mě tam i vyfotili,ale nic nepřišlo,takže cajk.Ve Švajcu už mě bleskli dvakrát a taky nic.Teď už tam mám radary podchycený to je v nebezpečných úsecích ne? myslíš, že neřeší pokuty Čechů? já bych na to moc nespolíhal..
Březen 12, 200916 r to je v nebezpečných úsecích ne? myslíš, že neřeší pokuty Čechů? já bych na to moc nespolíhal.. no zatím mi nic nepřišlo,takže dobrý
Březen 12, 200916 r Nejak mi to dopoledne haprovalo ,ale jinac ok .... Noveho jen klapka v aute a slecna jede zitra na 10 dnu pryc tak budu uplne plne sám
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.