Březen 12, 200916 r Čus chlapi.Bolí mě zub.Nechce mě ho někdo z Vás vyrazit? Vem vrtacku ,natahni snurku a jedem ... S emate ,ze vam tam chcije ,tady snezi
Březen 12, 200916 r Jero: to počasi nás ještě určitě potrápi i když o vikendu má být krásně. Rosto: nemáš zač.Když něco slíbim tak to dodržím.To by měla být normálka! Pivko dáme-nejsem proti.
Březen 12, 200916 r Vem vrtacku ,natahni snurku a jedem ... S emate ,ze vam tam chcije ,tady snezi tak to je hnus velebnosti!
Březen 12, 200916 r Chlapi: mrkněte na to.To nemá chybu... http://www.cistenivozidel.cz/index.php?p=limuzina-veteran
Březen 12, 200916 r Dakie: Dělal jsem si srandu. Jak jsi říkal,že ti to klepe na střešní okno. (samozřejmě doma ne?) Roman: To je pecka to čištění.
Březen 12, 200916 r škoda že na jejich stránkách nejsou ceny.Jinak jsem z toho unešený.Takhle to doma nevyčistiš.
Březen 12, 200916 r tá cena bude asi dosť vysoká ale ten lak vyzerá luxusne odstránia ti všetky tie pavučinky
Březen 12, 200916 r Dakie: Dělal jsem si srandu. Jak jsi říkal,že ti to klepe na střešní okno. (samozřejmě doma ne?)Roman: To je pecka to čištění. no, už v úterý se mě někdo ptal, jestli spím v autě ceny můžu zjistit, je to známej kámoše ale do Ostravy to není zrovna blízko
Březen 12, 200916 r Dakie: ted si s tím frajerem píšu a vypadá to fakt slibně.Asi ho zkusim.Kdyby bylo vic aut tak by možná dal slevu.Seženeme vic lidi?
Březen 12, 200916 r Mějte se a smějte se, jdu hajat zítra chci vyšumět brzo z práce, tak budu muset taky brzo přijít, ale když zase zaspím jako dnes, tak se taky nic neposere. Ahoj kucí
Březen 12, 200916 r ex_Bobik: já dneska šel vyjímečně na 7ku sem se nějak přemohl ráno ale zítra si pospím, mám angličtinu až od půl9, takže vstávám v 7:45 Romčo, určitě to o tom není měj se
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.