Jero Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Čus chlapi.Bolí mě zub.Nechce mě ho někdo z Vás vyrazit? Vem vrtacku ,natahni snurku a jedem ... S emate ,ze vam tam chcije ,tady snezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Kam jedeš Dakie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jero: to počasi nás ještě určitě potrápi i když o vikendu má být krásně. Rosto: nemáš zač.Když něco slíbim tak to dodržím.To by měla být normálka! Pivko dáme-nejsem proti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Kam jedeš Dakie? kam bych jezdil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Vem vrtacku ,natahni snurku a jedem ... S emate ,ze vam tam chcije ,tady snezi tak to je hnus velebnosti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Chlapi: mrkněte na to.To nemá chybu... http://www.cistenivozidel.cz/index.php?p=limuzina-veteran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 To nemá chybu vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Dakie: Dělal jsem si srandu. Jak jsi říkal,že ti to klepe na střešní okno. (samozřejmě doma ne?) Roman: To je pecka to čištění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 škoda že na jejich stránkách nejsou ceny.Jinak jsem z toho unešený.Takhle to doma nevyčistiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 To asi ne. Jsou to šmati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 tá cena bude asi dosť vysoká ale ten lak vyzerá luxusne odstránia ti všetky tie pavučinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Dakie: Dělal jsem si srandu. Jak jsi říkal,že ti to klepe na střešní okno. (samozřejmě doma ne?)Roman: To je pecka to čištění. no, už v úterý se mě někdo ptal, jestli spím v autě ceny můžu zjistit, je to známej kámoše ale do Ostravy to není zrovna blízko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Tak to prosím zjisti a napiš to prosím ke mě do vlákna.ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 plánuješ očistu introše? to bys kvůli tomu jel do Ostravy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Dakie: ted si s tím frajerem píšu a vypadá to fakt slibně.Asi ho zkusim.Kdyby bylo vic aut tak by možná dal slevu.Seženeme vic lidi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 kde si s ním píšeš, na icq? já určitě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Na mobilu.Píšeme si sms.Vypadá fakt jako borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 asi tomu rozumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Koukám že dnes budeš vyhlášen za největšího honiče... příspěvku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 nebude to poprvé tento týden ale už mažu na kutě, tak třeba mě doženeš dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Mějte se a smějte se, jdu hajat zítra chci vyšumět brzo z práce, tak budu muset taky brzo přijít, ale když zase zaspím jako dnes, tak se taky nic neposere. Ahoj kucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 o tom to přece neni! Dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 ex_Bobik: já dneska šel vyjímečně na 7ku sem se nějak přemohl ráno ale zítra si pospím, mám angličtinu až od půl9, takže vstávám v 7:45 Romčo, určitě to o tom není měj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Dobou. Kdo jde spát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.