jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 no naši bydlej cca 3 km ode mě a maj dneska řízečky,tak se asi projdu,ať si udělám hládek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 řizečky jo? Hmmm...že bych to ještě přehodnotil no děláš mi pěkny chutě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 jojo,už se na ně těším,řízečky já můžu.Neboj,dám si i za tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Zdravíčko ..., Také mám dneska řízečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 no tak prave probeh segedin.... parada .... a muzu jit do garaze neco udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Zdravíčko ..., Také mám dneska řízečky Zdarec Jero, tak to se dneska dobre nadlabneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 no tak prave probeh segedin.... parada .... a muzu jit do garaze neco udelat v nedeli se nedela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 (editace) Zdarec Jero,tak to se dneska dobre nadlabneme Caues Kazdopadne .) ,tesim se .. A presne tak v nedeli je treba odpocivat .... .) Editováno: 11. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 v nedeli se nedela ale vis jak... na aute.... takze odpocinkovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Caues Kazdopadne .) ,tesim se .. A presne tak v nedeli je treba odpocivat .... .) jojo,tak nějak.No a co novýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Zdravíčko ..., Také mám dneska řízečky cus dej jeden snicl za me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 ale vis jak... na aute.... takze odpocinkovka tak to já na tom svým už nic neudělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 (editace) Zpráva dne: za chvilku tady bude PLYN!!! jsem rád že nezmrzneme.Aspon něco "málo" zařidil ten náš Tupohlávek Editováno: 11. leden 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 cus dej jeden snicl za me doufám,že budou mít i studenýho bíra,šnicl se musí spláchnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Zpráva dne: za chvilku tady bude PLYN!!! jsem rád že nezmrzneme.Aspon něco "málo" zařidil ten náš Tupohlávek Tak na to jsem zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 jojo,tak nějak.No a co novýho? Pristi tyden jdu do prace... to je pro me takova novinka.Konecne neco ,nebavi me sedet doma ... Ovi - spolehni se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 tak to je dobrá novinka,lepší něco dělat než bejt doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Normalne se tesim na to vstavani ... Todleto nic nedelani uz mi leze na mozek .,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 to věřím.Ale počkej po tejdnu vstávání,už to nadšení nebude takový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Taky si myslim ,ale jsem celkem zvyklej uz z minule prace tak snad se do toho o5 dostanu ... Budu den co den za volantem todle me musi probudit .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 kde nastupuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 ja jsem zase v arbajt porad dal bych si 2 dnydoma - mam tu dost prace.... no nic mladezi - jde se bruslit abych nebyli jak prasata tlusty - takze garaz az potom a vecer zase hokej..... nabita nedele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 (editace) Do jedne stavebni firmy ,mam to cirka 2km od baraku takze pohoda ... Jezdit budu nejspise Transitem Ovi ,- tez bych zasel ,ale jsem jeste zbitej po patku ... Tak at to jezdi Editováno: 11. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Tak to je paráda,mít práci hned za rohem. No nic mládeži,razím na toho šnicla,ať mi to všechno nesežerou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 zatim zdar mladeznici!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.