Rosťa19 Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Jo. Teď už by to mohlo být lepší a lepší ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 No niJdu udělat nějaky ty objednávky.Zatím čau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Čau. Pěkný víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Tak zas na sichte ... Zdravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Čau Eversi. Pohoda ne? Pátek 13. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Ahoj muzikante Eversy.Co děláš za práci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Romane. Včera tam byl příspěvek, Jak se ti dva zmlátily. Nevíš kde to je? Nmůžu to najít. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Mrkni na nehody a nebo na web: aktuálně.cz a nebo idnes.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 (editace) Ahoj muzikante Eversy.Co děláš za práci? no potrebuju nejaky šilinky abych mel co jist ) Dělám v reklamce - produkčního jooo patek 13. pohodicka.... Kuci ted se asi uplne znemoznim jo ale zeptam sem se .) Emise od auta ... fogy ma u stary fabie takovou knizecku , ja mam u nove kulovy h.... u noveho citroena taky ... tak aby me nezprudili jak to s tim teda je ? Editováno: 13. Březen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Já si myslím,že tu knížečku by měl mít každý. Nevím, možná podle novýho, ale já ji mám a byl jsem na STK minulý rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalis Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Zdravím všechny v hospodě!!!!! Pracuji jako das!!!Ale v hospodě jsem radši!!! Jsem starej Feldista!!! Ahoj všem!!! Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Já si myslím,že tu knížečku by měl mít každý. Nevím, možná podle novýho, ale já ji mám a byl jsem na STK minulý rok. Hele tak sem volal na prodejnu a nejsou , kartu emisi dostanes pri dalsim STK a emisich ( to prvni obdobi je bez karty ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Zdravím všechny v hospodě!!!!! Pracuji jako das!!!Ale v hospodě jsem radši!!! Jsem starej Feldista!!! Ahoj všem!!! Michal Ahoj ... no v hospode je vzdycky nejlip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Tak asi jo. Já neměl první použití. Takže po STK. Jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Kluci: nejedete někdo na Motocykl 2009 do Prahy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalis Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 čau Evers!!! Mluvíš mi z duše,a ještě když se sejde pár mariášníků, to je teprve ono!!!! A k tomu pár chlazených Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Kluci: nejedete někdo na Motocykl 2009 do Prahy? Ani ne Romane. Já motorky nemám v krvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 čau Evers!!! Mluvíš mi z duše,a ještě když se sejde pár mariášníků, to je teprve ono!!!! A k tomu pár chlazených My teda spíš pokerujem ale jojo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalis Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 To jsem nikdy nehrál,ale jo!!! dnes po praci frcim do Brna na kucharskou soutez, tak vyzkouším D 1,už se těším,dám na moravě pár škopků starobrna!!!! Nebo černou horu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 To jsem nikdy nehrál,ale jo!!! dnes po praci frcim do Brna na kucharskou soutez, tak vyzkouším D 1,už se těším,dám na moravě pár škopků starobrna!!!! Nebo černou horu??? To máš jedno , efekt bude stejnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalis Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 TO JE RECHT!!! DOCELA SE TESIM -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Zdarec ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 TO JE RECHT!!! DOCELA SE TESIM -_- no joooo, páátek já bych se zdunil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Zdarec ... no nazdaar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 no nazdaar tak jak to dneska jde ? ... Me hned po ranu malem kleplo ,venku bilo jak uprosted ledna ,ale zacalo prset tak to pomalicku zas mizi .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.