Březen 13, 200916 r Romane. Včera tam byl příspěvek, Jak se ti dva zmlátily. Nevíš kde to je? Nmůžu to najít. Dík
Březen 13, 200916 r Ahoj muzikante Eversy.Co děláš za práci? no potrebuju nejaky šilinky abych mel co jist ) Dělám v reklamce - produkčního jooo patek 13. pohodicka.... Kuci ted se asi uplne znemoznim jo ale zeptam sem se .) Emise od auta ... fogy ma u stary fabie takovou knizecku , ja mam u nove kulovy h.... u noveho citroena taky ... tak aby me nezprudili jak to s tim teda je ? Upraveno Březen 13, 200916 r od Evers
Březen 13, 200916 r Já si myslím,že tu knížečku by měl mít každý. Nevím, možná podle novýho, ale já ji mám a byl jsem na STK minulý rok.
Březen 13, 200916 r Zdravím všechny v hospodě!!!!! Pracuji jako das!!!Ale v hospodě jsem radši!!! Jsem starej Feldista!!! Ahoj všem!!! Michal
Březen 13, 200916 r Já si myslím,že tu knížečku by měl mít každý. Nevím, možná podle novýho, ale já ji mám a byl jsem na STK minulý rok. Hele tak sem volal na prodejnu a nejsou , kartu emisi dostanes pri dalsim STK a emisich ( to prvni obdobi je bez karty )
Březen 13, 200916 r Zdravím všechny v hospodě!!!!! Pracuji jako das!!!Ale v hospodě jsem radši!!! Jsem starej Feldista!!! Ahoj všem!!! Michal Ahoj ... no v hospode je vzdycky nejlip
Březen 13, 200916 r čau Evers!!! Mluvíš mi z duše,a ještě když se sejde pár mariášníků, to je teprve ono!!!! A k tomu pár chlazených
Březen 13, 200916 r Kluci: nejedete někdo na Motocykl 2009 do Prahy? Ani ne Romane. Já motorky nemám v krvi.
Březen 13, 200916 r čau Evers!!! Mluvíš mi z duše,a ještě když se sejde pár mariášníků, to je teprve ono!!!! A k tomu pár chlazených My teda spíš pokerujem ale jojo ...
Březen 13, 200916 r To jsem nikdy nehrál,ale jo!!! dnes po praci frcim do Brna na kucharskou soutez, tak vyzkouším D 1,už se těším,dám na moravě pár škopků starobrna!!!! Nebo černou horu???
Březen 13, 200916 r To jsem nikdy nehrál,ale jo!!! dnes po praci frcim do Brna na kucharskou soutez, tak vyzkouším D 1,už se těším,dám na moravě pár škopků starobrna!!!! Nebo černou horu??? To máš jedno , efekt bude stejnej
Březen 13, 200916 r no nazdaar tak jak to dneska jde ? ... Me hned po ranu malem kleplo ,venku bilo jak uprosted ledna ,ale zacalo prset tak to pomalicku zas mizi ....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.