Romariooo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Jo takhle! A já myslel že jseš mediální hvězda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 přemejšlel jsem kam to dát a sem chodí asi nejvíc lidí. Potřeboval bych někoho v Brně, nějakýho šikovnýho mechanika... poradíte? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Jo takhle! A já myslel že jseš mediální hvězda! Hehe ... dik to potesi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 NIc je tu klid tak ja jdu dom .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 jsem zas tu .... Tak jsem zvedavej jak dneska budu vypadat pri prichodu z nalejvarny,pac jsem ted byl chvili venku a nenajdu na sobe suchou nitku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Jero džus! Jakto? Tady svíti slunce a hned za rohem je teda mrak...no.O vikendu slibuji jarní počasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Jero džus! Jakto? Tady svíti slunce a hned za rohem je teda mrak...no.O vikendu slibuji jarní počasi Caues ... No tady je to napytel ,,Uvazuju,ze si vemu šalu a rukavice ... takhle nejak to tu vypada..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 To je nemilé ale věřím že se to vybere a bude pěkně.Co plánuješ o vikendu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Čao kamarádi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 (editace) Uz mi to jednoduse leze na nervy ... No jelizkoz pritula odjela na 10 dnu pryc ,vubec nevim co budu delat ... Dneska jdu se znamyma jako kazdy patek sednout a trosku se pobavit ,pokecat ,..vsak to znas .No a zbytek vikendu musim jeste dovrbit. Zitra jdu doresit jeste neco pracovniho a pak jsem free..., Na nedeli ,jestli se slunko ukaze,zkusim vykutit nejaky to foceni s par lidma..., ---- Zdarec Spidi Editováno: 13. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Zdarec Spidi Ahoj Jero, tak poctive hlásím, že celý den bylo v Brně parádně slunečno a taky docela teplo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Ahoj Jero, tak poctive hlásím, že celý den bylo v Brně parádně slunečno a taky docela teplo... Samy lepsi zpravy ... Uz at je to uNas ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Jero: aspon si od sebe odpočinete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Samy lepsi zpravy ... Uz at je to uNas ... zítra by jste měli mít na ostravsku slunečno, v neděli polojasno... Já jsem teď dorazil domů na oběd a za půd hoďky jedu opět do akce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 taky to tak beru ... ale samozrejme ,ze mi chybi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 zítra by jste měli mít na ostravsku slunečno, v neděli polojasno... Já jsem teď dorazil domů na oběd a za půd hoďky jedu opět do akce... Snad jim to vyjde ... Kdepak razis ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Snad jim to vyjde ... Kdepak razis ? ... Pro včerejší velký úspěch zase v 19:20 s rychlíkem do Jihlavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Pro včerejší velký úspěch zase v 19:20 s rychlíkem do Jihlavy... Ja si myslel,ze to bude mit nejaky spojeni s mašinkama ... Tys vlastne psal,ze mas plno ,ze se na skopek dostanes a z v nedelu vidis,me to vypadlo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Ja si myslel,ze to bude mit nejaky spojeni s mašinkama ... Tys vlastne psal,ze mas plno ,ze se na skopek dostanes a z v nedelu vidis,me to vypadlo ... Jj, je to přesně tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Vyšmelil jsem od jednoho fýry mapu železniční sítě ČSSR z roku 1972, tak jsme nad ní s otcem vzpomínali, jak jsme spolu jezdili před dvaceti lety rychlíkem do Košic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Vyšmelil jsem od jednoho fýry mapu železniční sítě ČSSR z roku 1972, tak jsme nad ní s otcem vzpomínali, jak jsme spolu jezdili před dvaceti lety rychlíkem do Košic... Takze dalsi paradicka do sbirky : ) Zmenilo se toho hodne za ty roky co se sítí tyce, nebo je to porad vsecko stejny? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Takze dalsi paradicka do sbirky : )Zmenilo se toho hodne za ty roky co se sítí tyce, nebo je to porad vsecko stejny? ... Především se přečíslovaly všechny tratě na Slovensku, tratě Brno - Česká Třebová, Brno - Přerov, Ostrava - Opava a Kadaň - Karlovy Vary byly elektrifikovány a spousta regionálních tratí z té mapy zmizelo úplně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Především se přečíslovaly všechny tratě na Slovensku, tratě Brno - Česká Třebová, Brno - Přerov, Ostrava - Opava a Kadaň - Karlovy Vary byly elektrifikovány a spousta regionálních tratí z té mapy zmizelo úplně... Musi to byt zajimavy jak se to zmenilo ,,, precijen za skoro 40 let uz to musi byt poznat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Jj, zajímavý je to bezesporu... Musím pádit, maj sa a zítra zde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Jj, zajímavý je to bezesporu...Musím pádit, maj sa a zítra zde... Caues Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.