Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jo takhle! A já myslel že jseš mediální hvězda! :)

přemejšlel jsem kam to dát a sem chodí asi nejvíc lidí. Potřeboval bych někoho v Brně, nějakýho šikovnýho mechanika... poradíte? Díky :)

Jo takhle! A já myslel že jseš mediální hvězda! :)

Hehe ... dik to potesi :)

NIc je tu klid tak ja jdu dom .)

jsem zas tu ....

Tak jsem zvedavej jak dneska budu vypadat pri prichodu z nalejvarny,pac jsem ted byl chvili venku a nenajdu na sobe suchou nitku :help:

Jero džus! Jakto? Tady svíti slunce a hned za rohem je teda mrak...no.O vikendu slibuji jarní počasi :)

Jero džus! Jakto? Tady svíti slunce a hned za rohem je teda mrak...no.O vikendu slibuji jarní počasi :)

Caues ... No tady je to napytel ,,Uvazuju,ze si vemu šalu a rukavice ... takhle nejak to tu vypada...,

post-4984-1236959005_thumb.jpg

post-4984-1236959017_thumb.jpg

post-4984-1236959035_thumb.jpg

To je nemilé ale věřím že se to vybere a bude pěkně.Co plánuješ o vikendu?

Čao kamarádi... ;)

Uz mi to jednoduse leze na nervy ... No jelizkoz pritula odjela na 10 dnu pryc ,vubec nevim co budu delat ...

Dneska jdu se znamyma jako kazdy patek sednout a trosku se pobavit ,pokecat ,..vsak to znas .No a zbytek vikendu musim jeste dovrbit.

Zitra jdu doresit jeste neco pracovniho a pak jsem free..., Na nedeli ,jestli se slunko ukaze,zkusim vykutit nejaky to foceni s par lidma...,

----

Zdarec Spidi :)

Upraveno od Jero

Zdarec Spidi :)

Ahoj Jero, tak poctive hlásím, že celý den bylo v Brně parádně slunečno a taky docela teplo... :palec2:

Ahoj Jero, tak poctive hlásím, že celý den bylo v Brně parádně slunečno a taky docela teplo... :palec2:

Samy lepsi zpravy ... Uz at je to uNas ... ;)

Jero: aspon si od sebe odpočinete :)

Samy lepsi zpravy ... Uz at je to uNas ... ;)

zítra by jste měli mít na ostravsku slunečno, v neděli polojasno... ;)

Já jsem teď dorazil domů na oběd a za půd hoďky jedu opět do akce... :)

taky to tak beru :) ... ale samozrejme ,ze mi chybi :p;)

zítra by jste měli mít na ostravsku slunečno, v neděli polojasno... ;)

Já jsem teď dorazil domů na oběd a za půd hoďky jedu opět do akce... :)

Snad jim to vyjde :) ...

Kdepak razis ? ...

Snad jim to vyjde :) ...

Kdepak razis ? ...

Pro včerejší velký úspěch zase v 19:20 s rychlíkem do Jihlavy... ;)

Pro včerejší velký úspěch zase v 19:20 s rychlíkem do Jihlavy... ;)

Ja si myslel,ze to bude mit nejaky spojeni s mašinkama :) ...

Tys vlastne psal,ze mas plno ,ze se na skopek dostanes a z v nedelu ;) vidis,me to vypadlo ...

Ja si myslel,ze to bude mit nejaky spojeni s mašinkama :) ...

Tys vlastne psal,ze mas plno ,ze se na skopek dostanes a z v nedelu ;) vidis,me to vypadlo ...

Jj, je to přesně tak... ;)

Vyšmelil jsem od jednoho fýry mapu železniční sítě ČSSR z roku 1972, tak jsme nad ní s otcem vzpomínali, jak jsme spolu jezdili před dvaceti lety rychlíkem do Košic...

Vyšmelil jsem od jednoho fýry mapu železniční sítě ČSSR z roku 1972, tak jsme nad ní s otcem vzpomínali, jak jsme spolu jezdili před dvaceti lety rychlíkem do Košic...

Takze dalsi paradicka do sbirky : )

Zmenilo se toho hodne za ty roky co se sítí tyce, nebo je to porad vsecko stejny? ...

Takze dalsi paradicka do sbirky : )

Zmenilo se toho hodne za ty roky co se sítí tyce, nebo je to porad vsecko stejny? ...

Především se přečíslovaly všechny tratě na Slovensku, tratě Brno - Česká Třebová, Brno - Přerov, Ostrava - Opava a Kadaň - Karlovy Vary byly elektrifikovány a spousta regionálních tratí z té mapy zmizelo úplně...

Především se přečíslovaly všechny tratě na Slovensku, tratě Brno - Česká Třebová, Brno - Přerov, Ostrava - Opava a Kadaň - Karlovy Vary byly elektrifikovány a spousta regionálních tratí z té mapy zmizelo úplně...

Musi to byt zajimavy jak se to zmenilo ,,, precijen za skoro 40 let uz to musi byt poznat :) ...

Jj, zajímavý je to bezesporu...

Musím pádit, maj sa a zítra zde...

Jj, zajímavý je to bezesporu...

Musím pádit, maj sa a zítra zde...

Caues

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.