Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jo takhle! A já myslel že jseš mediální hvězda! :)

přemejšlel jsem kam to dát a sem chodí asi nejvíc lidí. Potřeboval bych někoho v Brně, nějakýho šikovnýho mechanika... poradíte? Díky :)

Jo takhle! A já myslel že jseš mediální hvězda! :)

Hehe ... dik to potesi :)

NIc je tu klid tak ja jdu dom .)

jsem zas tu ....

Tak jsem zvedavej jak dneska budu vypadat pri prichodu z nalejvarny,pac jsem ted byl chvili venku a nenajdu na sobe suchou nitku :help:

Jero džus! Jakto? Tady svíti slunce a hned za rohem je teda mrak...no.O vikendu slibuji jarní počasi :)

Jero džus! Jakto? Tady svíti slunce a hned za rohem je teda mrak...no.O vikendu slibuji jarní počasi :)

Caues ... No tady je to napytel ,,Uvazuju,ze si vemu šalu a rukavice ... takhle nejak to tu vypada...,

post-4984-1236959005_thumb.jpg

post-4984-1236959017_thumb.jpg

post-4984-1236959035_thumb.jpg

To je nemilé ale věřím že se to vybere a bude pěkně.Co plánuješ o vikendu?

Čao kamarádi... ;)

Uz mi to jednoduse leze na nervy ... No jelizkoz pritula odjela na 10 dnu pryc ,vubec nevim co budu delat ...

Dneska jdu se znamyma jako kazdy patek sednout a trosku se pobavit ,pokecat ,..vsak to znas .No a zbytek vikendu musim jeste dovrbit.

Zitra jdu doresit jeste neco pracovniho a pak jsem free..., Na nedeli ,jestli se slunko ukaze,zkusim vykutit nejaky to foceni s par lidma...,

----

Zdarec Spidi :)

Upraveno od Jero

Zdarec Spidi :)

Ahoj Jero, tak poctive hlásím, že celý den bylo v Brně parádně slunečno a taky docela teplo... :palec2:

Ahoj Jero, tak poctive hlásím, že celý den bylo v Brně parádně slunečno a taky docela teplo... :palec2:

Samy lepsi zpravy ... Uz at je to uNas ... ;)

Jero: aspon si od sebe odpočinete :)

Samy lepsi zpravy ... Uz at je to uNas ... ;)

zítra by jste měli mít na ostravsku slunečno, v neděli polojasno... ;)

Já jsem teď dorazil domů na oběd a za půd hoďky jedu opět do akce... :)

taky to tak beru :) ... ale samozrejme ,ze mi chybi :p;)

zítra by jste měli mít na ostravsku slunečno, v neděli polojasno... ;)

Já jsem teď dorazil domů na oběd a za půd hoďky jedu opět do akce... :)

Snad jim to vyjde :) ...

Kdepak razis ? ...

Snad jim to vyjde :) ...

Kdepak razis ? ...

Pro včerejší velký úspěch zase v 19:20 s rychlíkem do Jihlavy... ;)

Pro včerejší velký úspěch zase v 19:20 s rychlíkem do Jihlavy... ;)

Ja si myslel,ze to bude mit nejaky spojeni s mašinkama :) ...

Tys vlastne psal,ze mas plno ,ze se na skopek dostanes a z v nedelu ;) vidis,me to vypadlo ...

Ja si myslel,ze to bude mit nejaky spojeni s mašinkama :) ...

Tys vlastne psal,ze mas plno ,ze se na skopek dostanes a z v nedelu ;) vidis,me to vypadlo ...

Jj, je to přesně tak... ;)

Vyšmelil jsem od jednoho fýry mapu železniční sítě ČSSR z roku 1972, tak jsme nad ní s otcem vzpomínali, jak jsme spolu jezdili před dvaceti lety rychlíkem do Košic...

Vyšmelil jsem od jednoho fýry mapu železniční sítě ČSSR z roku 1972, tak jsme nad ní s otcem vzpomínali, jak jsme spolu jezdili před dvaceti lety rychlíkem do Košic...

Takze dalsi paradicka do sbirky : )

Zmenilo se toho hodne za ty roky co se sítí tyce, nebo je to porad vsecko stejny? ...

Takze dalsi paradicka do sbirky : )

Zmenilo se toho hodne za ty roky co se sítí tyce, nebo je to porad vsecko stejny? ...

Především se přečíslovaly všechny tratě na Slovensku, tratě Brno - Česká Třebová, Brno - Přerov, Ostrava - Opava a Kadaň - Karlovy Vary byly elektrifikovány a spousta regionálních tratí z té mapy zmizelo úplně...

Především se přečíslovaly všechny tratě na Slovensku, tratě Brno - Česká Třebová, Brno - Přerov, Ostrava - Opava a Kadaň - Karlovy Vary byly elektrifikovány a spousta regionálních tratí z té mapy zmizelo úplně...

Musi to byt zajimavy jak se to zmenilo ,,, precijen za skoro 40 let uz to musi byt poznat :) ...

Jj, zajímavý je to bezesporu...

Musím pádit, maj sa a zítra zde...

Jj, zajímavý je to bezesporu...

Musím pádit, maj sa a zítra zde...

Caues

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.