Březen 13, 200916 r přemejšlel jsem kam to dát a sem chodí asi nejvíc lidí. Potřeboval bych někoho v Brně, nějakýho šikovnýho mechanika... poradíte? Díky
Březen 13, 200916 r jsem zas tu .... Tak jsem zvedavej jak dneska budu vypadat pri prichodu z nalejvarny,pac jsem ted byl chvili venku a nenajdu na sobe suchou nitku
Březen 13, 200916 r Jero džus! Jakto? Tady svíti slunce a hned za rohem je teda mrak...no.O vikendu slibuji jarní počasi
Březen 13, 200916 r Jero džus! Jakto? Tady svíti slunce a hned za rohem je teda mrak...no.O vikendu slibuji jarní počasi Caues ... No tady je to napytel ,,Uvazuju,ze si vemu šalu a rukavice ... takhle nejak to tu vypada...,
Březen 13, 200916 r Uz mi to jednoduse leze na nervy ... No jelizkoz pritula odjela na 10 dnu pryc ,vubec nevim co budu delat ... Dneska jdu se znamyma jako kazdy patek sednout a trosku se pobavit ,pokecat ,..vsak to znas .No a zbytek vikendu musim jeste dovrbit. Zitra jdu doresit jeste neco pracovniho a pak jsem free..., Na nedeli ,jestli se slunko ukaze,zkusim vykutit nejaky to foceni s par lidma..., ---- Zdarec Spidi Upraveno Březen 13, 200916 r od Jero
Březen 13, 200916 r Zdarec Spidi Ahoj Jero, tak poctive hlásím, že celý den bylo v Brně parádně slunečno a taky docela teplo...
Březen 13, 200916 r Ahoj Jero, tak poctive hlásím, že celý den bylo v Brně parádně slunečno a taky docela teplo... Samy lepsi zpravy ... Uz at je to uNas ...
Březen 13, 200916 r Samy lepsi zpravy ... Uz at je to uNas ... zítra by jste měli mít na ostravsku slunečno, v neděli polojasno... Já jsem teď dorazil domů na oběd a za půd hoďky jedu opět do akce...
Březen 13, 200916 r zítra by jste měli mít na ostravsku slunečno, v neděli polojasno... Já jsem teď dorazil domů na oběd a za půd hoďky jedu opět do akce... Snad jim to vyjde ... Kdepak razis ? ...
Březen 13, 200916 r Snad jim to vyjde ... Kdepak razis ? ... Pro včerejší velký úspěch zase v 19:20 s rychlíkem do Jihlavy...
Březen 13, 200916 r Pro včerejší velký úspěch zase v 19:20 s rychlíkem do Jihlavy... Ja si myslel,ze to bude mit nejaky spojeni s mašinkama ... Tys vlastne psal,ze mas plno ,ze se na skopek dostanes a z v nedelu vidis,me to vypadlo ...
Březen 13, 200916 r Ja si myslel,ze to bude mit nejaky spojeni s mašinkama ... Tys vlastne psal,ze mas plno ,ze se na skopek dostanes a z v nedelu vidis,me to vypadlo ... Jj, je to přesně tak...
Březen 13, 200916 r Vyšmelil jsem od jednoho fýry mapu železniční sítě ČSSR z roku 1972, tak jsme nad ní s otcem vzpomínali, jak jsme spolu jezdili před dvaceti lety rychlíkem do Košic...
Březen 13, 200916 r Vyšmelil jsem od jednoho fýry mapu železniční sítě ČSSR z roku 1972, tak jsme nad ní s otcem vzpomínali, jak jsme spolu jezdili před dvaceti lety rychlíkem do Košic... Takze dalsi paradicka do sbirky : ) Zmenilo se toho hodne za ty roky co se sítí tyce, nebo je to porad vsecko stejny? ...
Březen 13, 200916 r Takze dalsi paradicka do sbirky : )Zmenilo se toho hodne za ty roky co se sítí tyce, nebo je to porad vsecko stejny? ... Především se přečíslovaly všechny tratě na Slovensku, tratě Brno - Česká Třebová, Brno - Přerov, Ostrava - Opava a Kadaň - Karlovy Vary byly elektrifikovány a spousta regionálních tratí z té mapy zmizelo úplně...
Březen 13, 200916 r Především se přečíslovaly všechny tratě na Slovensku, tratě Brno - Česká Třebová, Brno - Přerov, Ostrava - Opava a Kadaň - Karlovy Vary byly elektrifikovány a spousta regionálních tratí z té mapy zmizelo úplně... Musi to byt zajimavy jak se to zmenilo ,,, precijen za skoro 40 let uz to musi byt poznat ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.