Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Zdar :D ... co takhle dat si spenat ? :p

Diky,na to hlad nebyl :D Udela jsem si zapekany rohlik se syrem ;) a ted jako zakusek si dam kolacek ;)

Wrcko : cetl jsem aslysel i v Zelene vlne,ze D1 zase kolabovala.

Vloženo
Daki,jaky byl den ?

patek 13 se nejak projevil ;)

týjo, naštěstí vůbec! mám prodlouženou smlouvu o další 2 měsíce, v práci sem pobyl asi 5 hodin, byl sem hrát tenis, uhrál sem nejlepší výsledek od listopadu, co hraju ligu a ještě sme zakalili s mýma "protihráčema" :palec2: já si nestěžuju :)

Vloženo

maros: celkem to šlo :) já měl nejdřív smlouvu na 6měsíců a teď mi prodloužili na další dva :( co se dá dělat, hlavně že je zatím práce!!!

a co ty? jak to šlo?

Vloženo
Lado,cos tam delal 5 hodin ???

Jedy dej krysam :D

Hoďku jsem seděl a čekal v 15.patře kam mě blbě poslala sestra s kartou zespodu, potom k ní v 6.tým a skoro hodinu u ní ;) . Já tam tak nerad chodím páč to je dycky hned půl dne pryč jen to pískne !!!

Dal bych ale už to nejde ;)

Vloženo
Tak je to tak trošku fukar na 220V ale divil jsem se že během dvou třech hodin zachytí cca 1,5 litru vody.Mazec!

áno máme taký doma, je to fajn, ale treba to vylievať ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...