maros Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Cest. Hospodo,mam hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Cest. Hospodo,mam hlad Zdar ... co takhle dat si spenat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 čítali ste? http://www.novinky.cz/krimi/163863-nehoda-...dalnici-d1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Zdar ... co takhle dat si spenat ? Diky,na to hlad nebyl Udela jsem si zapekany rohlik se syrem a ted jako zakusek si dam kolacek Wrcko : cetl jsem aslysel i v Zelene vlne,ze D1 zase kolabovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Jj. Ofroudová dráha opět nezklamala !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 ahooooooooooooooooooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Ladiku,tak jak bylo u doktora? Hodne naroda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Daki,jaky byl den ? patek 13 se nejak projevil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Celkem nikdo u ní nebyl ale stejně jsem tam zkysl pomale 5.hodin a nafasoval jedy na dalších pár měsíců. A doteď ještě dospávám u óčka. Už se vidím jak budu v noci vzhůru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Daki,jaky byl den ? patek 13 se nejak projevil týjo, naštěstí vůbec! mám prodlouženou smlouvu o další 2 měsíce, v práci sem pobyl asi 5 hodin, byl sem hrát tenis, uhrál sem nejlepší výsledek od listopadu, co hraju ligu a ještě sme zakalili s mýma "protihráčema" já si nestěžuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Daki,tak to je super den...... To mi pripomina,jak mi kdysi take co tri meisce prodluzoval smlouvu Lado,cos tam delal 5 hodin ??? Jedy dej krysam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 maros: celkem to šlo já měl nejdřív smlouvu na 6měsíců a teď mi prodloužili na další dva co se dá dělat, hlavně že je zatím práce!!! a co ty? jak to šlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Lado,cos tam delal 5 hodin ???Jedy dej krysam Hoďku jsem seděl a čekal v 15.patře kam mě blbě poslala sestra s kartou zespodu, potom k ní v 6.tým a skoro hodinu u ní . Já tam tak nerad chodím páč to je dycky hned půl dne pryč jen to pískne !!! Dal bych ale už to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Tak samo,ze kdyby byla na delsi dobu,by to bylo veselejsi,ale porad nadeje zije. U mne pohoda a trosku i nuda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Ahoj kluci.Jak to jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 ospale......vseci asi sankujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Aspon něco...já jedu za chvilku zkontrolovat byt.Mám tam vysoušeč a musim tam jezdit a vylejvat vodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 ty vogo....to jima tu vodu -ten vysousec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Aspon něco...já jedu za chvilku zkontrolovat byt.Mám tam vysoušeč a musim tam jezdit a vylejvat vodu. odkud vylejvat vodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Mám vytopenej byt sousedem zeshora víš? Takže mám o zábavu na měsic postaráno...ted musím čekat až mi to celé vyschne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Mám tam namontovanej vysoušeč vzduchu který zachytává tu vodu jako by tu vlhkost která je ted v tom bytě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 týjo! to je mazec! to sem čekal vysoušeč jen nějakej fukar a ne "zachytávač" vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Tak je to tak trošku fukar na 220V ale divil jsem se že během dvou třech hodin zachytí cca 1,5 litru vody.Mazec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 to má spešl nádobku, na tu vodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Tak je to tak trošku fukar na 220V ale divil jsem se že během dvou třech hodin zachytí cca 1,5 litru vody.Mazec! áno máme taký doma, je to fajn, ale treba to vylievať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.