Březen 14, 200916 r Cau Romane : ) Konecne se u nas dneska ukazalo slunko tak jsem toho hdne musel vyuzit.... Je to focene na jedno mistnim parkovisti kousek pod Javorovym vrchem,....
Březen 14, 200916 r Jj...moc hezky.Taky mám novej foták z Vánoc ale ještě jsem ho pořádně nepotrápil.Javorový vrch? To je kde? Směr?
Březen 14, 200916 r Tak to je chyba ,... treba ho poradne zaprahnout Javoch je kopecek u cesko-polskych hranic smer ostrava,,frydek-mistek,třinec ....
Březen 14, 200916 r Jasně.Já jedu zase za chvilku do bytečku.Mám tam vysoušeč a jsem zvědavej kolik tam bude zase vody.Už abych byl zpátky doma
Březen 14, 200916 r Chtelbych ,ale nebudu raci nic slibovat pac uz jsem tolikrat rikal a vzdycky se neco podelalo ,ze to nakonec nevyslo ...,Kazdopadne musim nejaky vetsi sraz stihnout .) ... Ale tedko musim letet,..tak se zatim mej a treba pozdejc .
Březen 14, 200916 r Autor Hrábě: čáu! Máš za sebou šichtu? Dneska jsem dospával včerejší hendikep Noční a místo spaní doma tak sezení u Dr. ve špitále. Měl bych jít až ve středu pokud se nikdo neozve z hokny.
Březen 14, 200916 r Autor Ty woe! Cos dělal u doktora? Stalo se něco? Jenom rutijní kontrola a nějaký papíry co chcou na sociálce. To horší přijde až 27.4. Ahoj Spidi
Březen 14, 200916 r Autor To doufám že jo ale z jiný stránky kterou probereme až se potkáme. Ať se daří doma
Březen 14, 200916 r Ahoj Spidi Co huděláme s besedou Laďo zdáááár... No co by jsme s ní dělali, pojedeme na ni...!!!
Březen 14, 200916 r Autor Laďo zdáááár...No co by jsme s ní dělali, pojedeme na ni...!!! Tak to tam domluvíme sami s Badym ???
Březen 14, 200916 r Dadacek je hroznej když nemá do čeho píchnout !!! Jóóóó, to já znám, ale v tomhle mu nepomůžu, sám mám málo...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.