Jero Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Cau Romane : ) Konecne se u nas dneska ukazalo slunko tak jsem toho hdne musel vyuzit.... Je to focene na jedno mistnim parkovisti kousek pod Javorovym vrchem,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Jj...moc hezky.Taky mám novej foták z Vánoc ale ještě jsem ho pořádně nepotrápil.Javorový vrch? To je kde? Směr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tak to je chyba ,... treba ho poradne zaprahnout Javoch je kopecek u cesko-polskych hranic smer ostrava,,frydek-mistek,třinec .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Jasně.Já jedu zase za chvilku do bytečku.Mám tam vysoušeč a jsem zvědavej kolik tam bude zase vody.Už abych byl zpátky doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 S tim vytopenim je to readost no ,,,snad to bude conevidet vcajku .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Jero: přijedeš v květnu na škodahome? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Chtelbych ,ale nebudu raci nic slibovat pac uz jsem tolikrat rikal a vzdycky se neco podelalo ,ze to nakonec nevyslo ...,Kazdopadne musim nejaky vetsi sraz stihnout .) ... Ale tedko musim letet,..tak se zatim mej a treba pozdejc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tak fajn.Aspon se uvidíme.Měj se a zatím čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Přeju dobrej večír ve spolek !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tak i ja uz v teple domova Jaky byl den hosani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Hrábě: čáu! Máš za sebou šichtu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Hrábě: čáu! Máš za sebou šichtu? Dneska jsem dospával včerejší hendikep Noční a místo spaní doma tak sezení u Dr. ve špitále. Měl bych jít až ve středu pokud se nikdo neozve z hokny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ty woe! Cos dělal u doktora? Stalo se něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Dobrý večer kamarádi, už jsem taky zde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Spidi a spol: padejte na Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ty woe! Cos dělal u doktora? Stalo se něco? Jenom rutijní kontrola a nějaký papíry co chcou na sociálce. To horší přijde až 27.4. Ahoj Spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Spidi a spol: padejte na Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Dobrý večer kamarádi, už jsem taky zde... Ahoj Spidi Co huděláme s besedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Hrábě: dobře to dopadne! Neboj.Tak já pádim do zatopeny oblasti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 To doufám že jo ale z jiný stránky kterou probereme až se potkáme. Ať se daří doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Spidi a spol: padejte na Brno No jo furt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ahoj Spidi Co huděláme s besedou Laďo zdáááár... No co by jsme s ní dělali, pojedeme na ni...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Dadacek je hroznej když nemá do čeho píchnout !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Laďo zdáááár...No co by jsme s ní dělali, pojedeme na ni...!!! Tak to tam domluvíme sami s Badym ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Dadacek je hroznej když nemá do čeho píchnout !!! Jóóóó, to já znám, ale v tomhle mu nepomůžu, sám mám málo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.