Březen 14, 200916 r Autor brej večer, tak dneska do kamenný hospy nejdu, tak budu sedět aspon tady Tak to bude dlooouhej večír
Březen 14, 200916 r a mne bere spani No to mě taky bo ze včerejška na dvešek jsem spal necelé tři a půl hodiny a ráno polezu v sedm z postele...
Březen 14, 200916 r Jestli to bude jako posledně o weekendu tak to druhá hódina raní jistí mě se spát nechce, vidím to tam do jedný
Březen 14, 200916 r Lado, neco malo kutil a vytvarel Spidi ,tak to se ti nedivim,to bych uz byl v posteli Koukam kuci na kulecnik na Eurosportu a nechapu to
Březen 14, 200916 r Jestli to bude jako posledně o weekendu tak to druhá hódina raní jistí mě se spát nechce, vidím to tam do jedný jen aby jste to kluci moc nepřeháněli
Březen 14, 200916 r Autor No to mě taky bo ze včerejška na dvešek jsem spal necelé tři a půl hodiny a ráno polezu v sedm z postele... Tak to já sem to měl takhle nějak podobně ze čtvrtka na pátek a v pátek to pokračovalo Ale dneska už jsem to celkem dohnal !!!
Březen 14, 200916 r Autor jen aby jste to kluci moc nepřeháněli Budeme se snažit to móc nepřehnat ale člověk nikdy neví, že !!!
Březen 14, 200916 r Spidi ,tak to se ti nedivim,to bych uz byl v posteli No já ještě musím jet za hodinu do Globusu, pak dám nwjspíš lahvátoros a pak pomalu do té postele...
Březen 14, 200916 r Dělá fíru na Hlavním a dost často jezdí s 478.1001 na 13.záloze co sváží popelnice Pohodovej borec
Březen 14, 200916 r Budeme se snažit to móc nepřehnat ale člověk nikdy neví, že !!! to je fakt, proto se budu muset snažit sem moc nejít,abych tady nezůstal taky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.