Spidi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tak to tam domluvíme sami s Badym ??? Jasné, no problémo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tam osobně nebo telefonem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tam osobně nebo telefonem ? Já vždy velice rád jednám osobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Žeby jsme si udělali malej weelet ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 brej večer, tak dneska do kamenný hospy nejdu, tak budu sedět aspon tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 brý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Žeby jsme si udělali malej weelet ?!? S tím počítám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 brej večer, tak dneska do kamenný hospy nejdu, tak budu sedět aspon tady Tak to bude dlooouhej večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 to si piš Láďo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Jestli to bude jako posledně o weekendu tak to druhá hódina raní jistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 a mne bere spani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Já doufám, že zítra do kamenný hospy půjdu bo týden jsem neměl škopek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 a mne bere spani Cos dělal přes den !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 a mne bere spani No to mě taky bo ze včerejška na dvešek jsem spal necelé tři a půl hodiny a ráno polezu v sedm z postele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Jestli to bude jako posledně o weekendu tak to druhá hódina raní jistí mě se spát nechce, vidím to tam do jedný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Spidi: říká Ti něco jméno Tomáš Potůček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Lado, neco malo kutil a vytvarel Spidi ,tak to se ti nedivim,to bych uz byl v posteli Koukam kuci na kulecnik na Eurosportu a nechapu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Jestli to bude jako posledně o weekendu tak to druhá hódina raní jistí mě se spát nechce, vidím to tam do jedný jen aby jste to kluci moc nepřeháněli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Spidi: říká Ti něco jméno Tomáš Potůček? Gdo toe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 No to mě taky bo ze včerejška na dvešek jsem spal necelé tři a půl hodiny a ráno polezu v sedm z postele... Tak to já sem to měl takhle nějak podobně ze čtvrtka na pátek a v pátek to pokračovalo Ale dneska už jsem to celkem dohnal !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Hrabě: pojedeš na škodahome co bude v květnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 jen aby jste to kluci moc nepřeháněli Budeme se snažit to móc nepřehnat ale člověk nikdy neví, že !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Spidi ,tak to se ti nedivim,to bych uz byl v posteli No já ještě musím jet za hodinu do Globusu, pak dám nwjspíš lahvátoros a pak pomalu do té postele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Dělá fíru na Hlavním a dost často jezdí s 478.1001 na 13.záloze co sváží popelnice Pohodovej borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Budeme se snažit to móc nepřehnat ale člověk nikdy neví, že !!! to je fakt, proto se budu muset snažit sem moc nejít,abych tady nezůstal taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.