Leden 11, 200916 r Zdár ... Odpočinkove,,jak se patri : ) No já nakonec taky, sice jsem měl ráno opět otočit dva páry rychlíků do Jihlavy, ale nakonec z toho sešlo, takže sedím doma a tvořím hodnoty...
Leden 11, 200916 r Tak to ma při nedeli být ... dneska je tam paradne,, nejak s emi nedari zhotovit tysnimky masinek ..,
Leden 11, 200916 r Tak to ma při nedeli být ... dneska je tam paradne,, nejak s emi nedari zhotovit tysnimky masinek .., No mě to teď v zime ani moc nebaví, všechno je takový hnusný volezlý a vopadaný...
Leden 11, 200916 r Ono kdyz je slunicko tak to vypada jinac ,ale je fakt ,ze ta barevnost okoli tam hraje roli ...
Leden 11, 200916 r ja dnes taky odpocinek a pohodicka, ale k te nedeli uz asi patri :-) Dneska zadny lyze ? brusle ? ...
Leden 11, 200916 r Ono kdyz je slunicko tak to vypada jinac ,ale je fakt ,ze ta barevnost okoli tam hraje roli ... No tak samozřejmě fotím pouze s násvitem, aby to trochu vypadalo, ale i tak je to děs běs, hlavně ty holý stromy a křovíčka...
Leden 11, 200916 r zadr vseci . Ja uz mam polivku v sobe a tot je asi vse Jery- takze budes vozit stavebniky na stavby ? Tak kdyby byl nejaky stav materila za levnocha,dej vedet ;-)
Leden 11, 200916 r Zpráva dne: za chvilku tady bude PLYN!!! jsem rád že nezmrzneme.Aspon něco "málo" zařidil ten náš Tupohlávek Ty myslis ze to zaridil Tupohlavek ? Myslim ze Rusaci nam ukazali ze jak budou chtit,zlikvidujou cast Evropy bez boje a vystrelu a Amici se na nas vyserou a bude jim nas osud u prdele.
Leden 11, 200916 r No tak samozřejmě fotím pouze s násvitem, aby to trochu vypadalo, ale i tak je to děs běs, hlavně ty holý stromy a křovíčka... Spidi,neco ze snehem,nemas z letoska
Leden 11, 200916 r No tak samozřejmě fotím pouze s násvitem, aby to trochu vypadalo, ale i tak je to děs běs, hlavně ty holý stromy a křovíčka... tjn .,,ale tak par mesicu a zeleń bude z5 ,,tesim se ! Mari nazdár - kazdopadne ., pokud se neco naskytne budu na tebe myslet : ) Upraveno Leden 11, 200916 r od Jeronymo
Leden 11, 200916 r tjn .,,ale tak par mesicu a zeleń bude z5 ,,tesim se !Mari nazdár - kazdopadne ., pokud se neco naskytne budu na tebe myslet : ) Super...kdysi jsem koupil cement a nivelacku od jednoho za par supu Jenze uz tam nedelam,tam kde se vyskytuje .Take nam prodavali naftu To byly casy.
Leden 11, 200916 r Už aby to bylo... Ani nemluv ,jsem mel sen jak se koupu v bazenu a rano prvi co jsem spatril byl teplomer s cislici - 10 ,..
Leden 11, 200916 r Už aby to bylo... Hosi,bila je taky obcas pekna U nas rano -12 Upraveno Leden 11, 200916 r od maros
Leden 11, 200916 r Super...kdysi jsem koupil cement a nivelacku od jednoho za par supu Jenze uz tam nedelam,tam kde se vyskytuje .Take nam prodavali naftu To byly casy. Myslim,ze todleto muze vyjit ,uvidim co s tim pujde udelat ... me by se heclo kdyby mi nekdo dal nekolik litru benzinu
Leden 11, 200916 r Dneska zadny lyze ? brusle ? ... brusle byly vcera, tak dnes vynechavam a jdu na florbal :-)
Leden 11, 200916 r Ani nemluv ,jsem mel sen jak se koupu v bazenu a rano prvi co jsem spatril byl teplomer s cislici - 10 ,.. No to je vyloženě k nasrání...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.