najmis Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 no ted teprv koukám na podpis.... krásně se ten seznam rozšířil.... rád poznám zase nové lidi Jináč dneska sme zahájili opékací sezonu.... sice trvalo asi hodinku než se podařilo zatopit na totálně promočeným ohništi a s vlhkým dřevem,ale pak se povedlo a klobásky byly .....mmmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 týýý woe, já bych taky dal grilovaný masíčko nebo klobásku.. i blbej opečenej buřtík! jj, seznámek je vééélikej a to je dobře v pondělí volám a zamlouvám bowling a stůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Taky doufám že se brzo začne grilovat všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ahoj Najmis.Jak to jde? Co vyvádiš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Taky doufám že se brzo začne grilovat všude a dostal sem hlad, to je špaténka asi půjdu do toastíků, ale takle pozdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 daku paráda...to bude chtít asi velkej lokál.... maj tam i ten kulábr jak sem ti psal na začátku...na grilovačku dorazíš někdy v létě ne...u nás je to tradice..jak sleze sníh a je trochu počasí děláme ohen.... hrábě: a v čem je problém...?neříkej že je u vás -10 a 1m sněhu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Dakie: tyy woe...vždyt je to normální ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Romariooo.no přišel jsem z venku a jsem tady..popíjím pivko,poslouchám music...pohoda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 najmi, kulábr tam bohužel není, je tam max. karaoke Romariooo: necituj jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Jo...vo noční žeru třeba ve 3h ráno a taky se neposeru.....teda občas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 noční je něco jiného, to máš obrácenej život Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Najmis a co práce? Pořád mákaš na stejném místě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 hrábě: a v čem je problém...?neříkej že je u vás -10 a 1m sněhu.... To už dávno né ale zatím není s kým Ale asi brzo poladím moje chuťový buňky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 (editace) Romariooo:jj zatím tam dělám,ale slavně to nevypadá...hele nemáš nějaký dobrý známý v el. poříčí....? Hrábě:jak není s kým...?a co mladej...? Editováno: 14. Březen 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Romariooo:jj zatím tam dělám,ale slavně to nevypadá...hele nemáš nějaký dobrý známý v el. poříčí....? to bys měl kousek do práce, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Je to kousek od rozvodny kde mám pár kamarádu a mělo by to patřit k ČEZu.Co potřebuješ? Povídej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Hrábě:jak není s kým...?a co mladej...? Tak to už jsme potom čtyři !!! Já, Dan, pes a kočka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tak to už jsme potom čtyři !!! Já, Dan, pes a kočka a to si stěžuješ, že nemáš s kým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 no zatím nic....zatím jsem zaměstnanej....ale kdyby.... sem manuálně zručnej,vyučenej ve stavebnictví s maturitou....možná by se našel flíček... ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Najmis: určitě se ozvi.Náhoda je blbec i když u nás taky hrozí velké propouštění.Je prostě divná doba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 a to si stěžuješ, že nemáš s kým Jenže těm dvoum by to ani nevadilo kdyby to bylo ještě syrový ale nějak si na česnek musej zvykat, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Díky. doufám že nebudu muset.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Jenže těm dvoum by to ani nevadilo kdyby to bylo ještě syrový ale nějak si na česnek musej zvykat, že to mi připomíná ten vtip z Kameňáku 2 - pro zdravý život vašich psů jim dávejte Pedigree, kočkám Whiskas.. chcete být zdravý i vy? jezte psy a kočky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 (editace) :smich: ale ta neše potvora 12Kg se už nevejde na pekáč..... Editováno: 14. Březen 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Asi tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.