Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 To mi připomělo, že bych si měl pořídit náhradní baterky do foťáku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Taky tam cpu nabíjeci baterie ale stejně jsou tam chvilku a musim dokola nabíjet.Asi ho dám na kontrolu do servisu ale jde o to aby přišli na závadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 To mi připomělo, že bych si měl pořídit náhradní baterky do foťáku... Tech mam plny kapsy kdyz jdu do terenu ,ale podarilo se mi uz parkrat ,kdyz jsem je nejvic potreboval nebyly ... Treba srazik v oVe u KFC ..Kupoval jsem za 200 nabijeci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 (editace) Taky tam cpu nabíjeci baterie ale stejně jsou tam chvilku a musim dokola nabíjet.Asi ho dám na kontrolu do servisu ale jde o to aby přišli na závadu. To mas ten novej nebo starej ? ... Pac nekdy se to opravovat nevyplati ,ty ceny jsou ted tak nizko ,ze si clovek raci priplati za novy stroj ... Keste me napadlo,ze muze byt chyba u tech plíšku ,kdyz spatne dolehaj muze se stat ,ze pri sebeensim pohybu se baterka nedotyka tam kde ma a pak ti to signalizuje ztratu poweru .., Editováno: 15. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tech mam plny kapsy kdyz jdu do terenu ,ale podarilo se mi uz parkrat ,kdyz jsem je nejvic potreboval nebyly ... Treba srazik v oVe u KFC ..Kupoval jsem za 200 nabijeci ... No já mám origo Nikon, při těžké fotostřelbě vydrží nabitý cca 3 měsíce, ale občas jsou situace, kdy bych potřeboval full capacity v terénu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 No já mám origo Nikon, při těžké fotostřelbě vydrží nabitý cca 3 měsíce, ale občas jsou situace, kdy bych potřeboval full capacity v terénu... To jsou nejaky spesl j ? ... No me to vydrzi ty 2-3 tydny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jero: mám novej foták Canon G10 a to je bomba.Ten co mě ted zlobí tak to je Canon A720 kteryho mám jenom na nějaky ty blbůstky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 To jsou nejaky spesl j ? ... No me to vydrzi ty 2-3 tydny ... Jj, takováhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Se na to můžu vys.... http://fotoaparaty-kamery.sbazar.cz/nikon-...h-o2409088.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jero: mám novej foták Canon G10 a to je bomba.Ten co mě ted zlobí tak to je Canon A720 kteryho mám jenom na nějaky ty blbůstky. Hlavne ,ze novej je v cajku .. Bude problem v tech kontaktech ... Spidi - jj uz vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Se na to můžu vys....http://fotoaparaty-kamery.sbazar.cz/nikon-...h-o2409088.html To nee ... tyvoe, taka cenovka.,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Spidi - jj uz vim Ty neuvažuješ o zrcadle...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ty neuvažuješ o zrcadle...? Pristi mesic bych mel kupovat D60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jero: to už je profi ne? Kolik stoji? Minimálně 30 litru ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Pristi mesic bych mel kupovat D60 No tak to Ti chválím... Já ju měl na podzim půjčenou od jednoho kluka tadyk a pěkný, je to v principu totéž jako moje D40X, jen má být navíc vybavená ultrazvukovým čištěním snímače, což je podle mě k hovnu, bo pokud se na snímač dostanem mastnej prach, tak musí jít stejně dolů mechanicky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jero: to už je profi ne? Kolik stoji? Minimálně 30 litru ne? Prave ,ze se to tak pohybovalo kdysi ... ale ted poridis do 15tis uz slusnou masinu : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak to už se dá.To už je rozumná cenovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 No tak to Ti chválím... Já ju měl na podzim půjčenou od jednoho kluka tadyk a pěkný, je to v principu totéž jako moje D40X, jen má být navíc vybavená ultrazvukovým čištěním snímače, což je podle mě k hovnu, bo pokud se na snímač dostanem mastnej prach, tak musí jít stejně dolů mechanicky... Uvidim ,,akorat zase to uceni nez si na nej zvyknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak to už se dá.To už je rozumná cenovka. Jde to hodne dolu zachvili je budou davat k televizi jako darek .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jero: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 ja jsem kupoval fotak 3 roky z5 za 9tisic,, xd 1Gb karta stala tehda 1400,- ted ten muj uz nevyrabi a takovu pametovku sezenes za tech 8 stovek ne-li min... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Uvidim ,,akorat zase to uceni nez si na nej zvyknu Já jsem nabyl dojmu, že DSLR je snad 100x jednodušší než kompakt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jasně ale takhle to na druhou stranu nemužeš brát protože bys nekoupil pak vůbec nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Já jsem nabyl dojmu, že DSLR je snad 100x jednodušší než kompakt... Je to docela mozny snad se me to potvrdi ... .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak já pádím.Zatim čáo Jero.Měj se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.