Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 (editace) Jasně ale takhle to na druhou stranu nemužeš brát protože bys nekoupil pak vůbec nic. Presne tak ,,,nejde takhle uvazovat.... Znam par lidi co cekaj az vsecko pujde dolu ,ale je to blbost... Editováno: 15. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jsou bud hloupí nebo naivní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jsou bud hloupí nebo naivní... nebo oboji ... S takovou nekoupi nikdy nic... Ale nejde se s nema dohadovat,kazdy ma svou hlavu ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Je to docela mozny snad se me to potvrdi ... .) No já už bych do ničeho jinýho nešel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 No já kupoval D40X jako novinku za dvacku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ted uz jedine zrcadlo ... Olyho si necham na blbinky ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Já už nechci Olympus ani chytit do ruky, štítím se ho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Já už nechci Olympus ani chytit do ruky, štítím se ho... nejsi jediny kdo se ho štítí ...me zatim funguje dobre tak nemuzu narikat... Vidis ,ted jsem si vzpomnel,todle je to o cem jsem mluvil ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Zdarec fotografove. Koukam ze pocasi je vsude na pikacu,tak se tady drbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Hmmm, pěkný... Je to asi to, co jsem předpokládal, error na AC převodníku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Zdarec fotografove.Koukam ze pocasi je vsude na pikacu,tak se tady drbe Čao Maro... Je jo to hnus, ale ten svůj avatar s hektarem sněhu už by jsi mohl klidně kopnout do řiti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Hmmm, pěkný... Je to asi to, co jsem předpokládal, error na AC převodníku... Ted mi to nastesti uz dlouho neudelalo ,ale nebudu raci riskovat a obmenim techniku ... Mari Zdarec Jj,pocasi porad na kkt ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 jeste chvili ho tam necham....jeste neni vsem dnu konec a ani nevim jaky tam soupnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ja byl stehovat kamose a kdyz jsem zacli nosit veci do auta,zaclo slusne chcat a to vcera bylo pocasi coko moko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 jeste chvili ho tam necham....jeste neni vsem dnu konec a ani nevim jaky tam soupnout To nerikej cece,,uz to musi skoncit.To bily uz se nesmi objevit Nahod nejakou fotku urpavime,zmensime vykutime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak tak,snad uz to ted neprijde,ale vis jak......minule to padlo necekane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 To bylo vazne necekane ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 No já taky doufám, že už žádná chumelenica nepříjde, ale každopátně budu přezouvat na letní nejdřív v první půlce dubna... Poslední dny mě dělají panty předních dveří, zvlášť levých, hrozný zvuky, musím to zase namazat DX pastou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jj,letnaky si taky jeste nejakou dobu pockaj .... Interier budu muset komplet prolizt,podotahovat sroubky,pri nejhorsim vytlumit.... Po te vyklepane zime se hlavne ve dverich ozyvaj neprijemny pazvuky : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Co je to zac ,ta pasta ? Spidi,ty jsi takovy koumak. Nemas nejakou stranku kde se daji najit,jaky filtr patri na jake auto ? kamos ma koupeny CLEAN FILTERS DO1800 a neni si jisty zda je to na Lagunu 1,8 benal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Kuci,jdu vylozit auto...za pul hodky jsem tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 (editace) Co je to zac ,ta pasta ?Spidi,ty jsi takovy koumak. Nemas nejakou stranku kde se daji najit,jaky filtr patri na jake auto ? kamos ma koupeny CLEAN FILTERS DO1800 a neni si jisty zda je to na Lagunu 1,8 benal. Je to na lagunu I a II http://www.autostangl.cz/data/files/cenove...-nahled-136.pdf zatim Editováno: 15. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Co je to zac ,ta pasta ?Spidi,ty jsi takovy koumak. Nemas nejakou stranku kde se daji najit,jaky filtr patri na jake auto ? kamos ma koupeny CLEAN FILTERS DO1800 a neni si jisty zda je to na Lagunu 1,8 benal. http://www.molykote.cz/molykote-dx-paste-5...sta-p-3170.html Ten filtr, co píšeš by měl být na všechny zážehový Laguny, nejsem si jist na beton, bo knihu mám v dílně, ale mělo by to být tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 tak projizdim ty moje vcerejsi vytvory a mam tu jednoho konkurenta pro windows plochu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 tak projizdim ty moje vcerejsi vytvory a mam tu jednoho konkurenta pro windows plochu ... Paráda...Počki až to bude z těch 10.2 Mb pix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.