Březen 15, 200916 r První byl David Guetta a jeho Baby When the Light a druhý Lilly Allen a název mě vypadl...
Březen 15, 200916 r Jsem tu. Vylozene auto,povysavane a zapojeny satelit u segry. Jsem to ale sikula Kuci diky za tipy na ty filtry.
Březen 15, 200916 r tak projizdim ty moje vcerejsi vytvory a mam tu jednoho konkurenta pro windows plochu ... Spidi,Jery ,nemate nejakou takovou obdobnou fotku aby sla dat na plochu
Březen 15, 200916 r Jsem tu. Vylozene auto,povysavane a zapojeny satelit u segry. Jsem to ale sikula Kuci diky za tipy na ty filtry. Kua ,takovy pracant j
Březen 15, 200916 r Spidi,Jery ,nemate nejakou takovou obdobnou fotku aby sla dat na plochu Myslis,tu samou akorat vetsi? ...takovou mam
Březen 15, 200916 r Myslis,tu samou akorat vetsi? ...takovou mam Obdobnou ..... ta je nejaka pochmurna
Březen 15, 200916 r Já mám Alfie od Lilly Allen jako vyzvánění na founu... ... ja uz ani evim co tam mam Mari - No tak jedine klasika od Winu
Březen 15, 200916 r No a v tom klipu Baby When the Light se mi hrozně líbí ta slečna, ta je fakt parádní...
Březen 15, 200916 r ... ja uz ani evim co tam mam Mari - No tak jedine klasika od Winu Nemusi byt ala WIN...nejaka takova spesl krajinka Romane,nemontuju. Jen jsem dopojili na stavajici satelit kabel,stahli k segre a zapojili krabicku....
Březen 15, 200916 r Já mám Alfie od Lilly Allen jako vyzvánění na founu... To ja mam od Kabatu - Joint .
Březen 15, 200916 r Nemusi byt ala WIN...nejaka takova spesl krajinka Romane,nemontuju. Jen jsem dopojili na stavajici satelit kabel,stahli k segre a zapojili krabicku.... Kouknu se,mozna neco najdu... Vsak pockej na jaro to budou snimky ... To bylo jak se montovalo satoš v Řece u stryce .. jak sme na sebe rvali pres cely barak az na zahradu... 70% pootoc trosku!!! jeste kousek ... stůj .. To byla akce
Březen 15, 200916 r Jery,to bratranek ma spesl vec,pripoji si to primo,a na strese to doladi na 100 % -takova mala televizka
Březen 15, 200916 r Jery,to bratranek ma spesl vec,pripoji si to primo,a na strese to doladi na 100 % -takova mala televizka My to ladili pul dne ve trojku a taky se podarilo
Březen 15, 200916 r Já mám blbou světovou stranu a nemužu ten satelit vlastnit.Musim mít to posrany HBO.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.