Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Paráda...Počki až to bude z těch 10.2 Mb pix Zase to bude o necem jinem no ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak to každopádně... Kurec teď hrne na óčku můj oblíbený klip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 A ned po něm další oblíbený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 A ned po něm další oblíbený... Co je tvoje oblibeny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 První byl David Guetta a jeho Baby When the Light a druhý Lilly Allen a název mě vypadl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jasny,,prvni znam a lilly mi taky neni cizi,ale pisnicek ma vic no .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jsem tu. Vylozene auto,povysavane a zapojeny satelit u segry. Jsem to ale sikula Kuci diky za tipy na ty filtry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 tak projizdim ty moje vcerejsi vytvory a mam tu jednoho konkurenta pro windows plochu ... Spidi,Jery ,nemate nejakou takovou obdobnou fotku aby sla dat na plochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jsem tu. Vylozene auto,povysavane a zapojeny satelit u segry. Jsem to ale sikula Kuci diky za tipy na ty filtry. Kua ,takovy pracant j Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Spidi,Jery ,nemate nejakou takovou obdobnou fotku aby sla dat na plochu Myslis,tu samou akorat vetsi? ...takovou mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Sam se divim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Já mám Alfie od Lilly Allen jako vyzvánění na founu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Myslis,tu samou akorat vetsi? ...takovou mam Obdobnou ..... ta je nejaka pochmurna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Já mám Alfie od Lilly Allen jako vyzvánění na founu... ... ja uz ani evim co tam mam Mari - No tak jedine klasika od Winu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Maros: čáu.Ty montuješ satelity? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 No a v tom klipu Baby When the Light se mi hrozně líbí ta slečna, ta je fakt parádní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 ... ja uz ani evim co tam mam Mari - No tak jedine klasika od Winu Nemusi byt ala WIN...nejaka takova spesl krajinka Romane,nemontuju. Jen jsem dopojili na stavajici satelit kabel,stahli k segre a zapojili krabicku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Já mám Alfie od Lilly Allen jako vyzvánění na founu... To ja mam od Kabatu - Joint . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 ... ja uz ani evim co tam mam No já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Nemusi byt ala WIN...nejaka takova spesl krajinka Romane,nemontuju. Jen jsem dopojili na stavajici satelit kabel,stahli k segre a zapojili krabicku.... Kouknu se,mozna neco najdu... Vsak pockej na jaro to budou snimky ... To bylo jak se montovalo satoš v Řece u stryce .. jak sme na sebe rvali pres cely barak az na zahradu... 70% pootoc trosku!!! jeste kousek ... stůj .. To byla akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jery,to bratranek ma spesl vec,pripoji si to primo,a na strese to doladi na 100 % -takova mala televizka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 No já tak ta je dobrá Ja mam .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jery,to bratranek ma spesl vec,pripoji si to primo,a na strese to doladi na 100 % -takova mala televizka My to ladili pul dne ve trojku a taky se podarilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Já mám blbou světovou stranu a nemužu ten satelit vlastnit.Musim mít to posrany HBO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 tak ta je dobrá Ja mam .... Hustééé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.