Březen 15, 200916 r jako věřím..ale nějak tady u nás není to hokejové nadšení jako v HK nebo PC... na hokeji live sem byl 1x tady v tý megahale v TU...
Březen 15, 200916 r Čao Bobíku, co že nejsi v restauraci a nekonzumuješ tuzemáček...? já jsem hodný pán. Sem nikde nebyl týden a půl teda včera jsem si zašel do sklepa a tam jsem si dal decku z lahve s plachetnicí, ale nic víc
Březen 15, 200916 r Najmis: já jsem byl a v ČEZ aréně v Pardubkách a nemělo to chybu.Moc jim fandím-maji vynikajicí fanoušky!
Březen 15, 200916 r já jsem hodný pán. Sem nikde nebyl týden a půl teda včera jsem si zašel do sklepa a tam jsem si dal decku z lahve s plachetnicí, ale nic víc To je divný. A bereš na to něco nebo počkáš, až to nechutenství přejde samo...?
Březen 15, 200916 r děkuji.... aspon mě nebude ráno blbě.... Není zač... Taky tuším, že mi zítra nebude nejlépe, ale už odpoledne jsem se rozhodl, že zítra nepůjdu do práce, takže je mě to šumafuk...
Březen 15, 200916 r To je divný. A bereš na to něco nebo počkáš, až to nechutenství přejde samo...? ono to přejde samo
Březen 15, 200916 r Autor Ahoj Tome Nuda v Brně ??? Asi né Dneska na pohodu. Dopoledne do Brna, odpoledne k našim a co jsem dojel v 19:00 dom tak nikdo a božský ticho !!! To nemá chybu Nemáš nějaký info od Vitta ???
Březen 15, 200916 r Autor ... A proto se rači podívám až jak to skončilo !!! Stačí si cuchat nervy v hokně a doma Kolik máš dneska odchyceno do vany ???
Březen 15, 200916 r Autor Čao Laďo, volal´s na Talák...? Dneska ne páč jsem to nestih ale zítra jdu do toho !!! Nebo tam mám ještě teď aspoň napsat ???
Březen 15, 200916 r Dneska ne páč jsem to nestih ale zítra jdu do toho !!!Nebo tam mám ještě teď aspoň napsat ??? To by šlo, našmodrchej jim Emila a bude to...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.