Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 dobrý večer Čao Bobíku, co že nejsi v restauraci a nekonzumuješ tuzemáček...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 brý večír.... Tobě taky... Dás si něco...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 čus...třeba vodku s redbulem....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak to je škoda protože ta atmosféra vevnitř musí být suprová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 jako věřím..ale nějak tady u nás není to hokejové nadšení jako v HK nebo PC... na hokeji live sem byl 1x tady v tý megahale v TU... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Čao Bobíku, co že nejsi v restauraci a nekonzumuješ tuzemáček...? já jsem hodný pán. Sem nikde nebyl týden a půl teda včera jsem si zašel do sklepa a tam jsem si dal decku z lahve s plachetnicí, ale nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 čus...třeba vodku s redbulem....? To by šlo, je to tu pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 děkuji.... aspon mě nebude ráno blbě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Najmis: já jsem byl a v ČEZ aréně v Pardubkách a nemělo to chybu.Moc jim fandím-maji vynikajicí fanoušky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 já jsem hodný pán. Sem nikde nebyl týden a půl teda včera jsem si zašel do sklepa a tam jsem si dal decku z lahve s plachetnicí, ale nic víc To je divný. A bereš na to něco nebo počkáš, až to nechutenství přejde samo...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 děkuji.... aspon mě nebude ráno blbě.... Není zač... Taky tuším, že mi zítra nebude nejlépe, ale už odpoledne jsem se rozhodl, že zítra nepůjdu do práce, takže je mě to šumafuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 a lítaly perníky...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 To je divný. A bereš na to něco nebo počkáš, až to nechutenství přejde samo...? ono to přejde samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Perniky lítaji až ke konci zápasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Dobrej nedělní večír ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ahoj Laďo Jaká v Brně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ahoj Hrábě.Koukáte někdo na hokej? Ty woe...to jsou nervy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ahoj Tome Nuda v Brně ??? Asi né Dneska na pohodu. Dopoledne do Brna, odpoledne k našim a co jsem dojel v 19:00 dom tak nikdo a božský ticho !!! To nemá chybu Nemáš nějaký info od Vitta ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Dobrej nedělní večír ve spolek Čao Laďo, volal´s na Talák...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak jsem zpet ... Zdravím všechny prichozi .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 ... A proto se rači podívám až jak to skončilo !!! Stačí si cuchat nervy v hokně a doma Kolik máš dneska odchyceno do vany ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Čao Laďo, volal´s na Talák...? Dneska ne páč jsem to nestih ale zítra jdu do toho !!! Nebo tam mám ještě teď aspoň napsat ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Dneska ne páč jsem to nestih ale zítra jdu do toho !!!Nebo tam mám ještě teď aspoň napsat ??? To by šlo, našmodrchej jim Emila a bude to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Kuci, du na škopek, příjdu záhy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Hrábě: denně dva litry.Je to k vzteku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.