Jero Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 (editace) brusle byly vcera, tak dnes vynechavam a jdu na florbal :-) Jasne:) florbal je taky pecka Spidi - Docela fest ,, jsem se hned pri to manaldeni musel kouknout na fotky u bazenu ... uff Editováno: 11. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Jasne:) florbal je taky pecka Spidi - Docela fest ,, jsem se hned pri to manaldeni musel kouknout na fotky u bazenu ... uff jj florbal hraju moc rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 čus prdi a prdky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Zdar jak sviňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Jirko: nezbyli nějaky ty řizečky z oběda? Mám hlad jako spisovatel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 k obědu byl gulášek s testovinama před chvílí jsem si uklohnil polívku ze sáčku a přidej vejce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Tak Šnicle byly luxusní.Akorát bíra naši doma neměli,prej přestali s chlastem jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 k obědu byl gulášek s testovinamapřed chvílí jsem si uklohnil polívku ze sáčku a přidej vejce Tak to já radši gulášek ze šesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Ty wole...vajičko nééé! To nemužu ani vidět!!! P.S na dovoleny když si mladej dával vejce tak jsem musel koukat na druhou stranu nebo bych nahodil souseda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 gulášek byl vepřovej, ten je fajn s těstovinama, ale hovězí jedině s domácím houskovým knedlíčkem romarioo: nejíš vejce vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Jinak zítra pojedu očíhnout tu Koktu,sice jste mi ji včera slušně rozmluvili,ale mrknu na ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Nene. I kdybych měl umřit tak vajičko do pusy nevezmu. Jiřiku na tu Octávku fakt zapomen-to je past. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Nene. I kdybych měl umřit tak vajičko do pusy nevezmu.Jiřiku na tu Octávku fakt zapomen-to je past. Myslíš,že by si origo škodováckej bazar dovolil takovej podvod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 já jsem vajíčkožrout, na vejšce vajíčka na 1000 způsobů co je s oktou za vejmrd??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Nechci nikomu křivdit ale prostě to je až moc podezřelá vonavka z roku 2002.Nezdá se ti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 já jsem vajíčkožrout, na vejšce vajíčka na 1000 způsobů co je s oktou za vejmrd??? Počíhával jsem tady po tý http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=162537 volal jsem s prodejcem a říkal mi,že při posledním servisu-49 tis se měnila spojková lamela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Nechci nikomu křivdit ale prostě to je až moc podezřelá vonavka z roku 2002.Nezdá se ti? no někdy v roce 2002 jsem kupoval 6 let starou feldu 1,6 která měla 17 tis.km,ale opravdu zaručenejch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Neřikám že nejsou vyjimky ale co ta spojka? Ted se dá fakt koupit i dvojková Octávka za cca 250 tisic v dobrém stavu.A rozhodně jedničková a dvojková Octávie je rozdil.To mi věř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 jo to už je zase jiná než ten kombík 4x4 no já mám 23.4.2003 a mám najeto 82 tkm což taky není moc motor mám ten samej vypadá fakt vyvoněně, těžko říct co si o tom myslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 ale cena je dost vysoká, nemá to ani xenoni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 jo to už je zase jiná než ten kombík 4x4no já mám 23.4.2003 a mám najeto 82 tkm což taky není moc motor mám ten samej vypadá fakt vyvoněně, těžko říct co si o tom myslet tak na toho kombajna jsem se byl číhnout a jestli tomu říkali TOP stav,tak teda fakt nevím.Lak matnej,ťukance na bocích atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 tenhle liftback vypadá na fotkách libově a ten béžovej interiér je fajnovej, mě by se líbil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 na tú octu choď pozrieť ale mne sa zdá podozrivá ak už menili spojku + málo km niečo na pobavenie http://halbot.haluze.sk/images/2009-01/4670_117z96q.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 tenhle liftback vypadá na fotkách libově a ten béžovej interiér je fajnovej, mě by se líbil to mě taky,ale nerad bych nalítnul.Fábii prodávám i kvůli těm kilometrům a koupit si pak auto který má třeba ještě víc..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 stačí, aby se s tím autem někdo neuměl rozjíždět a spojka je v tahu hned, v tom bych vůbec žádnej problém neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.