Rosťa19 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Určirě tam byl na všech zápasech. Co ty fotky. Uždobrý ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jaky fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ty moje. Co my nešly upravit. Je to už opravený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 je to v píče chlapci teď jsem dorazil k tetě domu z hokeje domu už nepojedu jsem pěkně nasranej... na stadionu už docházelo i pivo ale jinak smutek..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 ... Oba nemůžou vyhrát Kdoví jak dopadne Brno !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Taky si myslím,že byly celu sezonu lepší. Co naděláš sport.... To bude Perníkář pěkně vytočenej. Strávil tam tolik času a teď konec už jste to tu rozebírali koukám díky kluci za upřímnou soustrast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Oba nemůžou vyhrát Kdoví jak dopadne Brno !!! tak kometa si myslím půjde nahoru no nevím to se ukáže.. ale diváci je poženou jako u nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Čau Perníkáři. Špičkovej hokej. Škoda. Pardubky na to 100% měly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tys tam byl Pernikáři? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 jj byl jsem tam...to jsem si nemohl nechat ujít.. ale měl jsem co dělat abych získal lístek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 tak kometa si myslím půjde nahoru no nevím to se ukáže.. ale diváci je poženou jako u nás Hokej dobrej ale pořát tomu něco chybělo - jsem zvědav !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 jj byl jsem tam...to jsem si nemohl nechat ujít.. ale měl jsem co dělat abych získal lístek To u nás prej do půl hoďky bez lístků !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Laďo. Mě se zdá,že Kometa se venku jen trochu polekala, ale nic není ztracené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Nic se nedá dělat.A je to škoda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 byla to úžasná atmosféra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 To u nás prej do půl hoďky bez lístků !!! jj slyšel jsem a ten zájem... kdyby kapacita haly Ronda byla 50 000 bylo by vyprodáno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 no nic chlapy půjdu do hajan ve čtyři ráno budu muset vyrazit domu a pak do háku tak zatím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Nic si z toho nedělej. Mě Mountfield minulej rok taky moc zklamal. Uvidíme příští sezonu. Všechno bude jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 jj slyšel jsem a ten zájem... kdyby kapacita haly Ronda byla 50 000 bylo by vyprodáno... Asi tak nějak !!! Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak se dobře vyspi Pernikáři.Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Dobrou Perníkáři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak zíta Kometa Laďo. Držím palce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Popíjim vinko a taky asi pujdu brzo do pelechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Mě se nikdy z neděle na pondělí nechce spát. Jsem vždy nějak ve stresu. Asi si budu muset taky dát vínečko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Mám víno plnou lednici...Nechceš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.