Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Rosto: co Ty děláš za prácí? čím jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jasná zpráva.Už si šla lehnout a tak to dopijim za ní.Jinak na té lednici si mužu nastovovat stupně takže to je supr! Moje má dnes narozky, tak jsme taky lehce degustovali. Ale nic velkýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Já mám Strojní průmyslovku a dva semestry ČVUT,ale nebavilo mě to . Dělal jsem na stavbách technické dozory a teď jsem na velkoobchodě jedné obchodní firmy. Dovoz zboží Asie,Thajsko,Indonésie.Nepál,Filipíny atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Moje má dnes narozky, tak jsme taky lehce degustovali. Ale nic velkýho. A to seš tady místo ... !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jasně.Tak škoda žes nedodělal vysokou školu vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 A to seš tady místo ... !!! To už máme za sebou.. dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jasně.Tak škoda žes nedodělal vysokou školu vid? No ani mě to moc nemrzí. Učení mě nikdy moc nebralo. (jen co jsem si pamatoval) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 A ted bydliš v Praze jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Hoj kamarádi, jsem zde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 A ted bydliš v Praze jo? V Praze ne. Kousek od Prahy u Hradecké dálnice. Šestajovice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak to jezdím kousek od Tebe když jedu z Prahy domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Hoj kamarádi, jsem zde... Čau Spidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak to jezdím kousek od Tebe když jedu z Prahy domů To určitě jezdíš. Tak se zastav na kafčo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Hoj kamarádi, jsem zde... Sesmoleno a odesláno tak jsem zvědav !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jak je Spidi po víkendu? OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Čau Spidi. Čao Rosťo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 To už máme za sebou.. dneska Nějakej rychlej takhle navečír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Určitě se někdy domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jak je Spidi po víkendu? OK. Fajne, v sobotu makačka jak v úkole, v neděli díky počasí administrativa a večer škopek se slečnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 ... Máš tam i nějakej mejlík když už to všechno máš dneska za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Máš tam i nějakej mejlík když už to všechno máš dneska za sebou Jj, už jsem to vyfrézoval Laďo, díkec moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Fajne, v sobotu makačka jak v úkole, v neděli díky počasí administrativa a večer škopek se slečnou... Tak to ti závidím. My jsme jezdili po příbuzných a slavili. Ale já bohužel řídil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 14 nových zpráv, ste se poscali ni...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Laďo tak pošli mailovku a něco ti tam naposílám. Spidimu a Romanovi to tam sypu jak to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak to ti závidím. My jsme jezdili po příbuzných a slavili. Ale já bohužel řídil nevýhodné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.